71

Razumno reshenie

преди 14 години

Той съобщи, че е опитал да уреди споразумение между пропалестинските активисти на борда и израелските власти "Рейчъл Кори" да бъде инспектиран в пристанище Ашдод, а хуманитарната помощ да бъде разтоварена под надзора на дипломати от ООН и Ирландия. Предложението обаче било отхвърлено от хората на "Рейчъл Кори".

70

Анонимен

преди 14 години

БРАВО ТУРЦИТЕ ПРАЩАТ 2 DESTROYERSA С СЛЕДВАЩИТЕ ПОМОЩИ ДА ГИ ВИДИМ СЕГА

69

иво

преди 14 години

Доста интересни коментари.Всяка нация си има своите таланти и знаменитости, както и ***. В това отношение и Израел не прави изключение. Но си спомням, че отвреме на време се тачи нещо като холхоста, не зная точно какво е това, но според мен явно е свързано с избиването на евреите. Нещо повече, фашистката идеология е забранена със заком и се чудя защо. С какво израелската политика по отношение на арабите е по различна от фашистката?Или Израел няма атомни бомби, но виж Иран е нещо друго.Там

68

Анонимен

преди 14 години

и да ги видиме израелските командоси колко са командоси...и дали ще посмеят да превземат кораби ей така...

67

Анонимен

преди 14 години

Евреите в момента си играят с нервите на половината свят...и като стане белята ше почнат да се оплакват що така станало...и кой им бил виновен...да ама не може да правиш блокада и то незаконна блокада...щото да оставиш един народ гладен и мизерен и така да спечелиш битката не е много хуманно а и не би трябвало "глада" да се използва за военни цели. Би трябвало да има по 1-2 руски кораба които да охраняват и да правят ескорт на хуманитарните кораби превозващи храна, медикаменти и т.н.

66

Анонимен

преди 14 години

"Военните са се качили на кораба, от страна на екипажа и пътниците не е имало съпротива"Е ми много ясно,те тези да не са мъжкари и смелчаци като турците.

65

Анонимен

преди 14 години

Това трябва да стене приемлива практика и за палестинци.Проверката е задължителна . Какво щял да каже света... ?!! Да казват каквото искат. Няма грешка неплатена!

64

Б.Василев

преди 14 години

Снощи май си гледал Панорама по БНТ 1

63

хфф

преди 14 години

напоследък гледам много порно!

62

евреи

преди 14 години

Айнщан и Уди Алън в сътрудничество със Бар Рафаели, Стивън Спилбърг, Боб Дилън, Натали Портмън, Ленард Коен, Франц Кафка, Марк Шагал и др.

61

petar

преди 14 години

da

60

Спонги

преди 14 години

Каква блокада. Кой им дава право да се правят на Господ и от къде накъде само евреите да са в правото си да искат добър и спокоен живот. Палестинците и евреите са от един корен, но са с различна религия. Евреите нямат толерантност към другите. Те си спомнят само как тях са ги гонили, а те как гонят и наказват. Не е справедливо, още повече това е хуманитарна помощ. Израел съсипа Ливан защото имаше много банки и арабите си държаха там парите. Евреите искат да командват Света.

59

Витлеем

преди 14 години

Много промити от ислямизма /не ислама/ мозъци се разхождат по форума. Те са си и комунисти по природа - искат целия свят да е червен и с фереджета.

58

Анонимен

преди 14 години

Съгласен съм с Ел Офицеро, "хуманитарните помощи" от Турция са предимно оръжия.

57

Анонимен

преди 14 години

няма лабаво при руснаците,видяхте какво направиха в театъра,убиха 150 техни хора.

56

Мдаааа

преди 14 години

Ами те нашите "супер управляващи" идват от народа ни, не са извънземни :) Това показва, че като цяло нацията ни е скапана и е с грешен ген. Иначе не защитавам евреите, напротив, мразя ги заради арогантността и самоувереността им с която убиват арабски дечица. За мен са пълни ***, а още по-големи *** са само тези, които могат да им повярват, че имат право на тази земя, само защото така било написано в някаква си книга като Библията, за която се знае, че е тотална измислица...

55

Алберт Анщайн

преди 14 години

Айнщан и Уди Алън в сътрудничество със Бар Рафаели, Стивън Спилбърг, Боб Дилън, Натали Портмън, Ленард Коен, Франц Кафка, Марк Шагал и др.Ние сме евреи и сме против религиозният фанатизъм, както сме и против радикалния ислям, който е идеология на смъртта, а не религия.

54

Анонимен

преди 14 години

провокация бе хора ТУРЦИТЕ са им платили хората за пари всичко правят ТУРЦИТЕ СА ЧАКАЛИ ХИТРИ *** НО СА СЛАБИ ВОЙНИЦИ

53

Моше пиратът

преди 14 години

Пиратиии, пиратиии. :Dйо-хо-хо и израелски командоси.

52

Анонимен

преди 14 години

Абе дано Израел да не направят някоя глупост (по-голяма от настоящата) щото...само руснаците ще са им достатъчни...а руснаците ше приключат точно за 2 часа с тях...братушките онзи ден се обявиха твърдо против тях...така че да не се получи някоя лека военна тренировка за братушките...щото ще стане много интересно....