65

turkinq

преди 14 години

kogato zapochnesh d agi obichash nqma d ate qdat daje decata ti mij d aigraqt s tqh dokato gi mrazish ti pojelavam d ati otkasnat bnqkoq chast ne mi jql za *** kato rtebe jal mi mie z ajivotinkite

64

do кучемраз

преди 14 години

ако може и такива *** като теб да изнесем с *** за Китай в България ще стане хубаво място за живот.

63

Поет

преди 14 години

Просто напишете в гугъл - Иван Вазов - Пребитото псе и го прочетете. Човешката жестокост не е от вчера.

62

REP

преди 14 години

Любителите на бездомни кучета да си ги приберат у тях! Няма вече откъде да минем. Изядоха ни живи. Вие сте едни безсърдечни същества, понеже не ви пука въобще за хората. Децата ни няма къде да играт вече.

61

Поет

преди 14 години

Иван Вазов - "Пребитото псе...Закон на естеството,фатален, лют закон!Зародишът на злотое турен под челотокато един нагон.От първата минута,при първите зари,душата в мрака лутаи слаба, малка, люта,за жертви веч гори....Мълчат! И само псето,дух тъмен и злочест,квичеше в кръв облетои своя към небетоизпращаше протест.То викаше: О, спрете,о, чакайте сега!Над мене се смилете,да мра ме оставетесъс моята тъга.Меса ми са раздрани.За мене черна смръттук скоро ще настане,но мой

60

Иван

преди 14 години

Това е нечовешка постъпка.

59

-

преди 14 години

Абе зарежете го тоя кучемраз не виждате ли колко му е багажа.Чичка какво ми говориш за деца,ти едни кучета не може да понасяш.Такива като теб трябва да ги кастрират заедно с кучетата,че да не заселват света с недъгави и недоразвити умствено индивиди.Баща ти е трябвало да бъде кастриран,жалко подобие на човек си ти, нищо повече.Дори не знам хората тук какво ти се връзват да ти отговарят на *** коментари.Дано да те хванат че в затвора ще те научат как се ампутира .... мъжественост

58

кучемраз

преди 14 години

предлагам да направим българско-китайско карго, ще изнасяме *** запечатани на контейнеровозите за Китай и тъкмо ще станем лидери на Азиатския пазар за жива стока,така ще спасим от глад братския севернокорейски народ,виетнамците ще са доволни че имаме екологично чиста кучешка храна.ще се появят в менютата с български имена-ДогРодопа,БулгарШен,Шопско кучешко,Провадийско кучешко с маслини:)

57

guessWHO

преди 14 години

imigriraida *** nedovolnite nakadurnici koito ostanahte v bulgaria, vse nqkoi drug vi e vinoven. Kato ti prechat kuchetata vurvi na protest, promeni konsituciqta ili napravi gladna stachka. Tova e zrqloto obshtestvo....no vsyshtnost...vie ste tolkova dalech ot zrqlo obshtestvo che si mislite che progres e da se ubivat kucheta po ulicite, da se pie rakia v kuhnqta i da se gleda plazma v hola.

56

някой

преди 14 години

Живея в страна в западна Европа, където също има улични кучета, а домашните кучета са често дори без повод и каишка... нито веднъж не ми се случи да попадна на сцена на насилие или агресия на човек към куче и обратно... защо ли? Факт е, че в БГ има много хора, които нямат нормални отношения дори помежду си, а да не говорим за отношението им към животните... промяната в законите и изграждането на приюти ще помогне на много животни, но няма да промени съзнанието на българина... уви!

55

Анонимен

преди 14 години

Абе ***, к`во само си търсиш оправдание? Болести пренасят също така козите, овцете, птиците, свинете, говедата, змиите, плъховете ит.н. Ако куче нападне детето ти и го убиеш - това е самозащита, но ако му отрежеш четирите крака това е садизъм. Сега ясна ли ти е картинката ***?

54

Анонимен

преди 14 години

първо е нужно -да се премахне прицчината да има бездомни кучета ,второ същите да бъдат кастрирани и ваксинирани така популацията им ще намалее и изчезне и трето -факта че ще прибягваш до такива средства като рязане на крака, уши и опашки -показва ,че си по първичен и *** от най- изпадналия *** на света!!!!!!!!

53

супер дог

преди 14 години

напълно съм съгласен с това, че хора проявяват съдистични наклонности и необоснована аргесия спрямо животните, но бих искъл да попитам КАКВО ДА ПРАВЯ С ГЛУТНИЦАТА ГЛАДНИ, БЕЗДОМНИ И СВИРЕПИ *** С КОИТО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН СЕ СБЛЪСКВАМ ОКОЛО БЛОКА КЪДЕТО ЖИВЕЯ? това важи и всички останали граждани на БГ. след като нефелните със странни имена организации не вършат никаква работа, а само грабят пари, мисля просто един ден да ги застрелям едно след друго, това според този министър да ли е наказуемо?

52

кучемраз

преди 14 години

ако няма резултат,тъкмо ще ги запозная с моя братовчед Калашников-по един куршум в главите на *** и на ,,кучелюбците,,....

51

кучемраз

преди 14 години

е добре бе,ако бездомен *** ухапе детето ми?кво прайм тогава?детето ми ще е заразено с бяс и още какви ли не болести...Щом детето ми е ухапано от глутница *** без причина,тогава ще им режа по един крак на куче,тъкмо да се изплашат и да не нападат хората,щото вече ще знаят че ще има още рязане на краката.ще им ампутираме опашките ушите и др. за подобни деяния от страна на кучетата

50

Туй е въпросът...

преди 14 години

Напълно съм съгласен с предложението на гн.Найденов и го приветствам,за конкретния случай да бъдат издирени виновника/виновниците и да бъдат огласени в медиите.Това да се тълкува равносилно като линч спрямо човек.

49

st.anger

преди 14 години

еми, затвор трябва за такива античовеци. ама не е зле да се измисли и наказание за *** които събират около блоковете улични кучета, щото много ги 'обичат'.

48

Mint

преди 14 години

Който е гледал филмите Earthlings и The Cove несъмнено ще подкрепи не само предложението за затвор, ами и доживотен.

47

кпк

преди 14 години

Разбира се ,че сме активни.Никоя проява на садизъм не трябва да остава ненаказана.

46

буби

преди 14 години

Аз имам домашно кученце,ваксинирано.Давам му хапчета и го водя редовно на прегледи.Когато го изкарвам по нужда,нося найлонова торбичка,слагам я като ръкавица и му събирам кефалите.Изхвърлям ги в най-близкия контейнер заедно с торбичката.Така ме научиха в Европа,но не в Бг.Против бездомните кучета съм,те са страшно много в Бг,никаде другаде не сам видяла такова нещо.