126

uha

преди 14 години

сигурно статистиката е вярна,но не можеш да сравниш американско общество и страха му от полицията и нашите бабаити,които бият полицаите ни.Не са защитени правата на полицая в сравнение с бабаита.и колко още разлики и администрации.колко души се отзовават на престъпление според вас в щатите??

125

Dido

преди 14 години

Ахахаха! че има нужда от реформи има, ама така да се сръвняват сухи цифри е толкова глупаво и смешно, че думи нямам.То затова всичко е този хал, щото някакви "умни" глави само цифри сръвняват без да знаят какво реално стои зад тях. "Автора" на тази статия да провери колко журналисти и драскачи в медии САМО за територята на Ню Йорк се падат на глава от населението там и да ходи да копае някое лозе! Като се има предвид журналисти, политици и прочие на какво ниво са, на какво ниво да е полицията?

124

ачо до пожарникар

преди 14 години

нещо ти не си наясно май с полицията в америка там освен пожарната и спешна помощ е кум полицията и 911 и прокурорите дори.даже преди години имаше идея и тук спешната да минат към вас ама вие като разбрахте ,че и те ще вземат като вашите заплати скочихте тогава.чул си нещо ама не си го разбрал

123

"Кука" до

преди 14 години

Вярвай в каквото искаш ***. Но това което съм написал за действителния брой на полицейските служители е ИСТИНАТА и колкото и минуси да слагаш - истината си остава една и съща. Никой - нито ТИ, нито АЗ нямаме полза от тези поръчко-журналистически лъжи, как сме имали най-много полицаи, докато истината е че имаме доста по-малко от средното европейско ниво. Но ако не можеш да го разбереш - проблемът си е твой. Бъди жив и здрав и вярвай в каквото искаш слепецо !

122

ОКСИДАЦИЯ

преди 14 години

Ако се уволнят 50% това означава 100% увеличение на престъпността .

121

виж

преди 14 години

вижте го тоя на снимката....:D:D:D

120

Анонимен

преди 14 години

Отиди в Ню Йорк така да псуваш и ще разбереш разликата ха-ха-ха

119

Анонимен

преди 14 години

Е как няма да вярваш,сигурно имаш стомах като тоя на снимката,пожарникарче.Имам познат-полицай.Преди седмица си говорехме за възможността сега човек да стане полицай.В моя град за 20 места се борят 500 човека.*** и пульо и хора,некадърници или мързеливци сега се натискат като за световно да стават полицаи.Това е жалката истина.

118

до 121

преди 14 години

И друго ще ти кажа в Дания полицаите са 3 пъти по малко ,и никога не са чували за организирана престъпност!

117

Пожарникар

преди 14 години

Май и ти си един от тези, които не знаят, ама карай! Блажени са вярващите и слепците!

116

do 121

преди 14 години

Стига лъга куко много сте и никва работа не вършите корумпирани ***....

115

Анонимен

преди 14 години

Я пак прочети първия абзац,пожарникарю и ела пак да дрънкаш глупости.Журналиста много точно си го е написал,ама кой да чете.))))))))

114

Истината

преди 14 години

Изнесените в статията данни са АБСОЛЮТНО НЕВЕРНИ по отношение на България. Щата за служители с полицейски правомощия, т.е. ПОЛИЦАИ в МВР е около 30 000. Реално заетите места са около 27 хил. Това е НАПОЛОВИНА от посочените от вас данни ! В тази бройка влиза и личния състав на Гранична полиция и Жандармерия. Реално полицейския състав е около 20 000. СТИГА ЛЪЖИ уважаеми поръчкови журналисти !!!!

113

Пожарникар

преди 14 години

Мразя да пиша против разни хора, но понякога журналистите ме нервират много. Лаят, че няма свобода на словото, а пишат на изуст! *** на управляващите!

112

Пожарникар

преди 14 години

Май някой доста некомпетентен журналист е писал тази статия. Той познава ли структурата на полицията в другите страни и в България и тогава да съпоставя. В БЪлгария всички звета са под една шапка, наречена МВР. В САЩ и Европа много от длъжностите, които в България се изпълняват от полицаи се изпълняват от хора, които просто са наречени по друг начин. Реално погледнато България има един от най-малките щатове на служители с полищейски правомощия, а не наречени полицаи. Хора, ограмотявайте!

111

Анонимен

преди 14 години

Твоята информация не е точна.Поне 11-12 милиона са в Ню Йорк,баце!

110

Анонимен

преди 14 години

Аз пък искам Ахмед Доган в Централния Софийски Затвор за 30 години.

109

new york

преди 14 години

Informaciata ne e mnogo tochna - v New York jiveqt 8 miliona.Niama losho da ima policiq, no zashto ne ia vijdame po ulicite na Bulgaria? Na vseki chujdenets mu pravi vpechatlenie, che mnogo riadko se vijdat policai, koito da se razhojdat i da bdiat za obshtestveniq red. Ako vsichki tezi 47 000 bg policai davaha vsichko ot sebe si, u nas niamashe da ima prakticheski nikakva prestypnost.Kakto vinagi - zalagame na kolichestvoto, a ne na kachestvoto.(Sorry za latinitzata)

108

... гимнастика.

преди 14 години

Правителството няма какво да се чуди,4_ри пъти намаление броя на полицаите,народните представители не повече от 150,3 пъти намаление на състава на държавни служители.Това е пътят за излизане от КРИЗАТА,всичко друго е гимнастика.

107

Полицай

преди 14 години

Че са много,много са.Че работата им е абсолютно неефективна-всички го знаем,но защо точно сега излезе тази информация?Защо точно в деня на полицейския протест.Вчера ли станаха много или онзи ден?Това са мръсни ченгеджийски номера прилагани от сегашното управление.