57

R

преди 14 години

Стига сте мразили бее урудляци ялови.Гейчета били незнам си кви били.Ми нека са гейчета хората с хубавите си жени и адски многото си пари,а вие мишкувайте и хранете на воля като сте големи мъжкари. ;) п.п. И аз не ги харесвам,но евала им правя.Тарикати са!

56

Ivo

преди 14 години

Гошо,верно си *** обаче

55

ms

преди 14 години

Не харесвам Иван и Андрей,но не искам да им се случи нищо лошо/пребиване с чукове например/,а ако въпреки всичко стане ще знаем от къде идва!България не свободна страна,щом не можеш да кажеш каквото искаш!Също като при бай Тошо,само дето няма лагери!Къде е свободата?

54

Гошо Тъпото

преди 14 години

Признайте си вината бе палачори,вие забъркахте кашата,заради вас може ипрезидента да свалят.Отивайте всеки ден пред Дондуков 1 и...2 и целувайте ръка на когото влезе и излезе от ....там;дано ви простят и се ....размине.

53

Анонимен

преди 14 години

Опосум Две каза: "Тоест, е млад милиардер"! - затова трябва да се търси отговорност от тях! Министърът е невинен. Всички обвинения да се прехвърлят върху опосумите.

52

TOPOR

преди 14 години

KAK PODSKA4AT 4ERVENITE GNIDI XAXAXA

51

Анонимен

преди 14 години

Ами то си е истина. Точно такова намерение имаха.

50

nqkoi si

преди 14 години

Първанката много добре осъзнава, че няма никакви шансове да поеме отново червения кораб и да неможе да бъде повече мандати президент. И за да не бъде политически труп според мен ще се опита да създаде нова политическа формация, а лош имидж не му е нужен. Точно затова се държи като "ощипана госпожица", а и явно това което се твърдеше не е само слух, а самата истина иначе защо щеше да вдига толкова шум за нищо?!

49

2PAC

преди 14 години

2PAC- JIVQHME S POMOSHTI OT SOCIALNITE A SEGA SME SVETOVNI BOGATASHI!!!!!!!!!!!!TOVA E ISTINATA

48

четки

преди 14 години

Сега кво. Със всички се шегуват, обаче с Президента щели да говорят сериозно.Защо бре момци. Защото се изплашихте. Интересно става, когато несериозните стават сериозни и сериозните несериозни. А всеки трябва да бъде себе си и има пълното право да се отстоява. Обаче в България това е непостижимо. Защо. Защото комунистите стават седесари, седесарите стават депесари, мафиоти и псевдобизнесмени стават политици и т.н. И какъв е извода - ами Импийчмънд

47

Анонимен

преди 14 години

Тия изтрезняха най накрая и се включиха в цирка :)

46

Цветелинка

преди 14 години

Продават винетки без фактура, което е криминално престъпление. Но, когато става дума за Цветелинка, прокуратурата си затваря и двете очи!

45

VASILIS QNIS GERMANI

преди 14 години

IVANCHO I ANDRESCHKO..............

44

1/

преди 14 години

ДВАМАТА ЛИГЛЬОВЦИ-СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА

43

...

преди 14 години

zaw12929.blog.bg/politika/2010/02/15/simeon-diankov-otdavna-razkri-che-pyrvanov-e-mlad-miliarder.493731 - ето ви нещо от 15ти Февруари, половин месец преди въпросното интервю. Писна ми всеки само да говори без дори да си направи труда да погледне... Дори и тези двамата да са го измислили какво от това... ако на агент гоце (нарочно му пиша името с малка буква) всичко му беше наред нямаше да се засяга... изведнъж се оказа, че интернет не е това, което си мислеха тъпите червенковци, че е.

42

Анонимен

преди 14 години

тези две гейчета стават само за *** на комунистически ***

41

до 33

преди 14 години

Само да те светна обектите които продават винетки прибират 4% комисионна всеки така ,че май доста по малко е прибрала банката :)!!!

40

MURDOC

преди 14 години

Двамата мармоти да си мълчат и гледат там гейския водевил и да не се отварят много много че бат Бойко както ги е назначил в Нова така може и да ги махне .

39

Анонимен

преди 14 години

Тез се омацаха вече с техния PR, голяма работа направиха - цитираха жълт вестник. Продължават да се правят на важни. "Ние обаче не може да подминем обвиненията, които се отправят към нас."Обиждат се от обвинения. А не били обидчиви и правели политическа сатира?! На чужд гръб, за чужда сметка се смеят, а когато опре до тях - пишат отворени писма и се оплакват.

38

невинни девственици

преди 14 години

Иванчо и Адрюха! Не сме толкова ***! Първо вие си изфабрикувате някакъв слух и го пускате в интернет. След което цитирате този, изфабрикуван от вас, слух. И след това го изтривате. След което разправяте, че сте невинни девственици, и че нямате нищо общо със слуха!