44

Браво Бойко !

преди 14 години

Това с безработицата, беднотията и кризата е инсинуация. Бойко Борисов няма да го допусне ! Той доказа, че нещата в България започват да се променят. Престъпниците и грабителите, които ни докараха до това положение вече треперят. Полицията си върши перфекто работата, а види се, Бойко уплаши и съда и те започнаха да съдят правилно. Най-после имаме здрава ръка ! Държавата вече е силна ! Има закони ! Има държавност !

43

Анонимен

преди 14 години

Кризата ще свърши когато Сащ решат, те я предизвикаха и тя беше да се напечелят определени кръгове с пари, както и мн страшния свински грип и така нат. Еврейте отатък океана просто вече замислят "новото световно бедствие" и по точно как с него ще оберат парите на света за пореден път

42

напърДянков

преди 14 години

кризата ще свърши когато започне следващата криза.първите 50 години ще е зле,после ще свикнем и кризата ще мине.

41

Невярващ

преди 14 години

Блаженни са вярващите.

40

недоволен

преди 14 години

Дянков,*** се в ***.Ти си един специалист та немам думи.Не случайно се бъзикат с теб че кризата ще свърши когато ти си отидеш.

39

Анонимен

преди 14 години

Тая африканска държава - Румъния, на която цяла Европа се смееше до скоро, ни надмина, само да не ни надмине и Северна Корея, която е под блокадата на Сащ, чее вече ще се замисля здраво за какъв ....ни е тоя ЕС

38

до: нема лабаво

преди 14 години

Абе, ще се усетите вие, ама не може бърже !

37

Браво Бойко !

преди 14 години

Важно е да не забравяме, че ни управлява Бойко Борисов ! Борисов е човек на закона ! Имам му пълно доверие и знам, че ще се оправим ! ГЕРБ са 1 !

36

нема лабаво

преди 14 години

това което испанския мъдрец и станишев не успяха пожарникаря се зае да свърши!редуциране на народа до заветните 4.7 милиона според плана Ран-Ът и другите да са обслужващ персонал по хотелите на Абсурдистан!пак обаче гаф се получава!пролет пукна ,Ние не..........

35

Todor

преди 14 години

Да бе, тоз *** вече за кой ли път променя срока за излизане от кризата. Май само на думи е финансист. Не че Орешарски беше капацитет , но този май само приказва и нищо не разбира. Защо не можем да си внесем едно правителство я от Германия , я от Франция а все попадаме на местните ***....... Мъка

34

Бухал

преди 14 години

Бяха Наглите,октоподите,совите сигурно ще има и дреги сеири ! Ама да не забравяме , че паралелно с тях вървят Бедните,Безработните,Гладните ,Болните .........

33

an

преди 14 години

krizata 6te svar6i na 36 mart.drugaru dqnkov.absurdistan e v kriza ot 89 g.no poneje ti si bil na drugiqt krai na sveta,i si jivql v oholstvo kakto i v momenta,naroda trqbva da go pita6 kak mu e.ve4e 20 g.hrani mutri, mutresi, beli qki4ki,zastrahovateli, reketiori i za kakvito moje6 da se seti6.i poneje naroda e ot ov4i proishod, a kakto znaeme ovcite samo se strijat doqt i bleqt.

32

Иво

преди 14 години

Исках да кажа ми харесва, ноо в здравеопазването, големите проекти, екологията много са им зле министрите!!!!!!! В здравеопазването такъв хаос и такива простотии никога не е имало

31

Браво Бойко !

преди 14 години

Аз пък не се притеснявам нито от кризата, нито от безработицата. България най-после се управлява със здрава ръка, както всички искахме години наред !На власт е полицейското правителство на Бойко Борисов, което беше наша мечта. Престъпността ще бъде смазана и най-после ще заживеем богато и спокойно ! Сигурен съм в това !

30

Иво

преди 14 години

Всички политици са еднакви! Каквото е дошло след 89та всичко е еднакво.Просто срещу предното правителство имаше огромна кампания от Атака, Скат, Б.Б. и така нат. нооо ако се направи анализ на сегашното единствения му плюс е Цветан Цветанов, иначе в икономиката сме даже по зле от миналата година!!!!! Все пак аз се надявам нещо да се пооправим, ама да не забравят за обещанието си да заложат на екологията! ГЕРБ чувате ли?!Заради това гласувах за вас! Също и Божидар Димитров им харесва !

29

Анонимен

преди 14 години

И какво ,като е открита ,ще ти напълни джоба,ще ти напълни хладилника или ще ти плати сметките ?

28

вино

преди 14 години

в следващите 2-3 месеца над половин милион души ще бъдат без работа - Дянков много добре знае какво означава това за хазната, дори да не засягаме темата какво точно ще правят тия безработни, след като са принудени без доход да плащат по 50 лв осигуровки ?! Това е наклонена спирала - ако не се вземат незабавни мерки- държавата ще продължи да затъва в следващите 5 години, ако останат хора! Колкото и вино да наливате в една продупчена бъчва - тя все ще е празна. СПРЕТЕ КРАЖБИТЕ НЕЗАБАВНО !!!

27

13

преди 14 години

Дянков е комунист, нали е отгледан и го е изучил преподавател по КПСС, няма как да не говори колко сме добре или ще станем щом той оправя работите.По живково време говореха колко сме добре и ставаме все по-добре, а колко е зле в загнилия капиталистическия свят.

26

na

преди 14 години

Аз не знам тея хора къде живеят. Ако приемем, че от 1990та до 2008ма (началото на "кризата") пенсиите примерно са били средно 60 евро на калпак, за каква "криза" говорим? Щото аз не виждам накъде по-зле. И вместо държавниците да се борят с "американската криза", да фанат да направят нещо за кризата, в която е България откакто се помня кажи-речи.

25

Ало,ало

преди 14 години

Дянков все повече ми заприличва на Станишев ! Сергейчо пък се мъчеше да ни убеди ,че нас кризата ще ни подмине ,защото сме били много добре подготвени ! Изглежда всички ни имат за *** ,което май не е много далеч от истината,имайки предвид,че от една торба със змии винаги хващаме или кобра,или усойница,или кралска мамба !