164

онбашията

преди 14 години

много ме дразни това че фокуса постоянно е върху бездомните кучета. не бездомните, домашните са истинския проблем. първо че бездомните се пръкват от домашните, и второ че бездомните като цяло са по-малко агресивни, всички смъртни случаи за които се сещам (без един) са от нападение на домашни кучета.

163

buba4ko

преди 14 години

Ибах мааму и чудо...за ква защита на животните говорим???Абсурд! Никъде го няма това по света...сам отук *** и кучетата могат да безчинстват спокойно - ми нека това стане официален закон че *** и *** могат вилнеят където и както искат, щото е така...Аз 2 пъти се обаждах на еко равновесие че един *** ме напада в Мусагеница, но гледам още е там! А ако аз го убия, веднага ще ме фанат и осъдят...пфу

162

Borko

преди 14 години

Неморално и нечовешко.. В този свят винаги ли най-лесно гледат да се справят с проблемите чрез погубване на живот. Има къде по "пикантни" методи да се справят с това! Но нали е по-лесно да убиеш или нараниш околкото да помислиш и да спасиш живот и да помогнеш!ПС: Знам, че ще ме засипете с минусчета все пак затова висите в този сайт! Така, че давайте ридайте затова, че изразявам мнение в тази забравена от бога имитация на държава!

161

нормален

преди 14 години

Психиатриите не си гледат работата!Само тук що крещящи с запенени уста за прибиране!Ако нямате достатъчно места, ползвайте опита на "Екоравновесие. Прибирате ги, давате им по една тояга в ръцете и ги оставяте да се избиват, да се избиват

160

антикучкар

преди 14 години

НЕЗАБАВНО УНИЩОЖЕНИЕ на всички бездомни кучета и после- строг контрол върху популацията! Наскоро в нашия квартал дойдоха две коли на Екоравновесие уж да приберат агресивно куче- има ги стотици-, повъртяха се двама мъже и две жени около два часа, покараха се със старците- кучкари, па си тръгнаха поживо, поздраво, това им е дейността, а при тях се изливат стотици хиляди за"оправяне на проблема с бездомните кучета".

159

Анонимен

преди 14 години

Избиване до крак а за кучкарите които ги хранят петцифрени глоби и конфискация на имуществото. Най-после трябва да защитим жизнената си среда.

158

Възхитен

преди 14 години

Превъзходно. Браво. Четирите лапи, кога най-после ще застанат на двата си крака и да използуват ръцете си не като животински лапи и да дращят драскулници, а устата им да реве, като кучешки лай; да ги използуват за ползу роду человеческим. Аман от техния животински вой.

157

куню

преди 14 години

Аз съм за премахването на кучетата на ВСЯКА цена. Но какво да направим първо с вманиячените помиярозащитници?

156

Анонимен

преди 14 години

Българите са кучкари бре, как така ше им пипат най-милото. Посегнаха им на ракията, сега и на кучетата. Дайте им гьобеци, по 1000 евро заплата и не ги закачайте за нищо, иначе ще падат глави и власти!

155

Анонимен

преди 14 години

НЕ ДО 6 МЕСЕЧНА ВЪЗРАСТ, А ВСИЧКИ ДА СЕ ИЗБИЯТ!!!!!!!!НИТО ЕДИН *** ДА НЕ ОСТАНЕ НА УЛИЦАТА!!!!!ЗА ДА СЕ ПОЧУВСТВА ЧЕ ЖИВЕЕМ В ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА!АКО ЛИ НЕ, ДА СЕ ПРИЛОЖИ ПОДОБНА ОПЕРАЦИЯ КАТО "НАГЛИТЕ" И "ОКТОПОД" АМА ЗА КУЧЕТА (*** Е ПО-ТОЧНО) ! ;-)

154

ANONIMEN

преди 14 години

NE SUM PROTIW KUCHETATA NO SUM PROTIW TE DA SE RAZHOGDAT I DA HAPIAT DECATA NI KAKTO I DA NATORIAWAT NAWSIAKADE .DA NE ZABRAWIAME I KUCHESHKATA TENIA.V SUSHTOTO VREME OT STOLICHNA OBSHTINA IMA ZAPOWED DA NE RAZHOGDAME KUCHTE OT 9-18 CHASA A PREZ OSTANALOTO VREME TE DA SE RAZHOGDAT NA OPREDELENI MESTA SUPER .A ULICHNITE POMIARI KAKVO GI PRAVIM .DA GI PRIBIRAT TOGAVA

153

Ристу

преди 14 години

Дейността е добре да се следи от една кола на полицията и една на бърза помощ, за да се избегнат инциденти с хора. Мисля, че ще е доста разпускащо и вълнуващо накрая на работната седмица да се постреля в градска среда. Така хем ще се намали стреса от работата, хем ще се разчистят улиците от бездомните животни.Ако сте съгласни с идеята, нека да съберем подписка за нейното реализиране.

152

Ристу

преди 14 години

Според мен, те трябва да се избиват като ***. Където ги видиш там ги убиваш и после хвърляш трупа в контейнера за смет.Предлагам, например, на всеки 2 седмици, съботния ден да се правят събирания по квартали. Да се раздаде оръжие на събралите се и 2 часа да се обикаля из улиците на квартала и да се стреля по бездомните кучета.Трябва да има някакъв камион и десетина доброволци, които да събират труповете на отстреляните животни и да ги носят на сметището за първокласна тор.

151

Анонимен

преди 14 години

Екоравновесие само кучетата ли следят или и вече изчезващите градинки в градовете?

150

Анонимен

преди 14 години

Умъртвяването на здрави и неагресивни животни е нарушение на Закона за защита на животните и Закона за ветеринарномедицинската дейност, заяви д-р Марина Иванова от "Четири лапи.Решението е да чакаме кучето да кихне.

149

марко

преди 14 години

да се изтрепат и тия помиари къде ги хранят, навсякаде е със кучешки ***, децата няма къде да играят от помиярски ***

148

Анонимен

преди 14 години

Да организираме износ за Виетнам...В същност проблема с умъртвяването на кучетата е че те са ви пред очите. Никои не се замисля колко по-полезни животни биват изтребвани ежедневно за набавяне на месо, кожи и др.... Защо живота на едно куче е по ценен от живота на една крава примерно...

147

Бездомно куче

преди 14 години

До Балдур фон Ширмах А на тебе цианкалият ще ти дойде дюшеш...***

146

Мизантроп

преди 14 години

За лека нощ ще Ви препоръчам да се погледнете в огледалото и да сравните чий поглед е по-зъл Вашият или този на така нареченият от Вас "***" от снимката или от улицата? И най-добре се замислете откъде идва злобата и агресията Ви? ...Май причините са другаде!

145

Мизантроп

преди 14 години

Като допълнение, може да гледате и "Обикновен фашизъм" на Михаил Ром. Там пък ще видите как едни хора решават, че са по-велики от други хора и ги изтребват масово. Защо ли ситуацията ми звучи познато. Ей затова ме наляга мизантропията!