33

Анонимен

преди 14 години

tikvenik ot bsp

32

от УНСС

преди 14 години

до 32:Жалко, че си учил/а в УНСС, а не знаеш как се пише думата специалист...

31

juno reactor

преди 14 години

преподавала ми е макроикономика 91 г в УНСС.Прекрасен специялист !!!Заедно с Харманджиев който още преподава там бяха от най-добрите и умни хора които са ми преподавали !Умна жена е и като човек е добра !пиша това защото я познавам !

30

666

преди 14 години

Голям майтап-решила за 5 минути....Може ли за такъв отговорен пост да се мисли първосигнално! Опасявам се, че ще е поредната гротеска.

29

Анонимен

преди 14 години

до 27 Хубо че се махнахте,те калпазаните заминаха,иначе и тебе трябваше да хранят от нашите данъци....и не се връщайте моля ви

28

Анонимен

преди 14 години

Оффф аман от родолюбци. И какво толкова е важно за страната ни този пост. Или скоро време ще станем страна от третия свят и ще трябва да ни се помага.

27

Кирил Софийски

преди 14 години

А Кристалина Георгиева ми беше асистент по политикономия. Не зная дали е била партиен секретар ,но бе отявлен член на БКП.Нямам идея какво става сега в България но...Цецка Цачева с рабфаг, бивш отявлен член на БКП, стугаро фрезист по професия -шеф на парламента. Боце- комунист и охрана на тато ,ясно какъв .Георгиева комунист и леля на Симо Дянков. Странни роднинско партиини обвързаности! Някои знае ли какво става?!?! Комунистите станаха мафиоти и се делнаха за пред хората на две ли БСП и ГЕРБ ?

26

Анонимен

преди 14 години

haha prosto w Bg ima ujasno zlobni hora, wseki samo zawijda, mrynka i nedowolstwa... ot wsichko!zaradi taia zloba i zawist predi niakolko godini napusnah stranata, iawno ne sym sgreshil :)

25

сульо-пульо

преди 14 години

Искам един инжинер да отиде,един лекар да отиде,един учен да отиде,един учител да отиде!Не искам да ходят,гербери,бсп-та,дпс-та и др.,не искам политици и банкери а хора ,които наистина ще мислят с главите си и ще ни накарат да се гордеем с тях!

24

IVo

преди 14 години

Глутница злобари въоръжени с по една клавиатура..

23

до 20

преди 14 години

*** злобееш ти :) това качество често се приписва на губещата страна, предлагам ти да наведеш малката си тиквичка и да си траеш :)

22

баба Хакерка

преди 14 години

Най- после да се появи един истински РОДИНОЛЮБЕЦ, който рискува сигурната си работа за години напред, при това високо платена, за благото на България, за да докаже, че в България има умни и кадърни хора. Едно голямо БРАВО, за достойната постъпка, и моето пожелание да бъде първо одобрена, а след това да се справи блестящо, за да има с кого да се гордеем! Успех, и дано името ти Клисталина, заблести като истински диамант, защото България го заслужава!

21

Точно

преди 14 години

Народа е казал: "От трън на глог". Оная се разбра, че е проста от цял свят. Тая ми я докараха от едни "доброжелатели " на България. Решила за "5" минути.Комай няма достойни хора в България или по-точно тези от вън са по-удобни на управниците и ясно показват на кой слугуват те.

20

до 19

преди 14 години

така е абсолютно си прав !

19

хаха

преди 14 години

Ейййййй,нема угодия.Имам чувството че и самия Исус Христос да преложат за Български кандидат,пак ще се намерят хора да го плюят.И на мен нем и харесва ББ,ама спрете се малко.Колко от вас знаят всъщност кое всъщност е Кристалина Георгиева,като от 1993 г,не живее в България.До обягд сигурно болшинството от плюещите я не и бяхте чували името.а спрете се малко.По Румито си плюйте,там беше заслужено,ама тук изчакайте поне да мине срещата и с комисията.

18

Becko

преди 14 години

Каква е тази нафталинова баба бе хора Вие мислите ли ?... не не ми отговаряйте :) трагедията продължава

17

Анонимен

преди 14 години

какви идеали в 21 век бе младеж,всеки го интересуват парите,идеали имаше при комунистите(идеала им беше -колкото повече,толкова повече),така че ти замълчи,такива хора с идеали от 1878 година насам няма!

16

Анонимен

преди 14 години

Е СЕГА ЧЕ ВИ ОПРАВИ ТЯ. НЕ Е ТОЛКОВА ДЕЛИКАТНА КАТО ЖЕЛЕВА И ЩЕ МАЧКА НАРЕД! ЕВАЛА БОЙКО!! КОЙТО НЕ ЦЕЛУВА РЪКА ЩЕ ЦЕЛУВА *** АЙ СЕГА ДА ТЕ ВИДИМ ПЪРВАНОВА ТОВА НЕ Е КАТО ДА ПРАВИШ *** НА НИКИ СЕГА ЩЕ ПРАВИШ ШПАТУЛКИ!! ХИХИХИ....

15

BG

преди 14 години

brei kak pak resi za 5 min.

14

Анонимен

преди 14 години

Хайде червеният *** започна, след кратка оперативка при другаря Кутев.