107

Анонимен

преди 14 години

Интелигентните хора не правят подобни изказвания като твоето, но ти явно толкова си можеш.

106

Анонимен

преди 14 години

Ами създайте си партия, бе! Интелигентни!!!! Аз ли да ви я създам?

105

Георги Петров

преди 14 години

А аз коментирам единствено отговорите и на въпросите поставени от комисията.За мен няма значение външността на даден човек а умственият му багаж!

104

!?!?!

преди 14 години

Тонът на ПОЧТИ всички коментари е положителен и не би могло да е друг, защото би било престъпление да не се оценят по достоинство знанията и интелекта на тези млади хора. Дано да не ги прогонят от България разни измишльотини от рода на РЖ и подкрепящите я!

103

Индубио

преди 14 години

Проблемът е, че настървението и омразата, за които говоря- в този конкретен случай срещу Желева се появиха още преди самото изслушване! Така, както се появяват срещу общо взето всички останали българи, правещи каквото й да е в международна среда. Срещу Кунева например се плюеше жестоко, въпреки силно положителното мнение към нея в ЕС средите. При нас явно просто се плюе...

102

gogo

преди 14 години

1. желева бързо е заучила онези страници за докторската си титла, но още по-бързо ги е забравила, това е присъщо на соцовете... постигат някакви фиктивни цели, и не виждат цялостната вреда2. в случаите като с желева става ясно, че много титли в българия са компрометирани, защото с половин ухо си изяснихме че титла без съдържание не е титла...

101

Димитър

преди 14 години

Това зависи Наглите колко са Нагли.

100

Анонимен

преди 14 години

Добра статия. Явно все още растат интелигентни деца в България, а не само такива, които в пет думи правят десет грешки.А ако Желева не стане еврокомисар, смятам че политическата й кариера е свършила. Бат' Бойко едва ли ще я остави като външен министър, защото тя вече е компрометирана.

99

Индубио

преди 14 години

Категорично, за това и казах, че Желева не беше подготвена и отговаряше повърхностно. Но не от това ми е болно, хора...Ужасното е, че нещата, за които масата коментиращи се хващат нямат нищо общо с реалната й компетентност по въпросите на хуманитарната помощ, а са свързани с други фактори- например нивото на английски, което пак казвам, беше напълно достатъчно, външния й вид и така нататък...А това заяждане и злобеене на дребно е твърде типично за твърде много хора...

98

интелигентен

преди 14 години

bullshits!!! Ние интелигентите нямаме представители като партия и затова не гласуваме за нито една от съществуващите - ФАКТ!

97

Анонимен

преди 14 години

за НДСВ добре ама ДСБ и СН айде стига глупости :) Ще ти се!!!

96

Георги Петров

преди 14 години

Тук става въпрос за личните качества на кандидата на Р.България!Не е ли той лицето на тази държава?И като какви представя българите?

95

zenu

преди 14 години

Интелигентните българи гласуват за ДСБ, НДСВ или Синята Коалиция. Плебса гласува за Атака, ДПС, ГЕРБ, РЗС.

94

Гражданина X

преди 14 години

Е как няма да им е трудно като проста като *** :) С *** човек на глава излиза ли се??

93

Димитър

преди 14 години

И на тази некомпетентната да и сваляме звезди защото е българка ли ? Та да ни излага, а ние да се радваме така ли ? каквото каже госпоТ Борисов това е вярно така ли ?

92

до ;)

преди 14 години

След цялото това подробно досие на Желева не мога да не остана с впечатление, че в този форум пишат платени клакьорчета на Станишев. Кой нормален човек ще се рови в миналото на Желева ей така от любопитство?

91

234

преди 14 години

Ако тази статия е написана от наши студенти, съм направо адски горд от младото поколение! Къде са ни управляващите? Защо не виждат потенциала в днешното по - младо поколение, а номинират тези безумни и жалки партийни функционери/ всички бивши членове на БКП /.

90

до ВС

преди 14 години

Ти си СОЦ! Студентите гласуваха на 90 % за ГЕРБ, сещай се сам!Тези тука просто имат акъл и са го написали. ХвалА!

89

Добромир

преди 14 години

За съжаление това е самата истина. Статията е обективна.

88

did

преди 14 години

Не, някой са от преди Калфин и са много опитни. Просто с тази жена им и било много трудно.