11

Запознат

преди 14 години

Така наречената "Стопанска Академия" в Свищов е развъдник на корупция от поне 20 години насам ! Малкото крайдунавско градче почти изцяло се изържа от тези близо 10 000 студенти, които учат в нея ... Всичко там е навързано като в омагьосан кръг ! Корупцията и уреждането на изпити и дипломи започва от чистачката минава през инспекторките и завършва с Ректора !

10

Анонимен

преди 14 години

само като му видиш физиономията и ти става ясно.....с какъв научен труд може да се занимават хора като красьо черния..."как да грабим по лесно" :Д Безкрупулни лъжци! Срамота за медиите че им дават поле на изява.....

9

една

преди 14 години

БЕЗСКРУПОЛЕН ТИП

8

Анонимен

преди 14 години

Моля ви не го ядосвайте този човечец, утре имам изпит при него...

7

Анонимен

преди 14 години

...остави го тоя ... щом си боядисва косата!.... да си взема пенсията и си стои в къщи!

6

Гошо Тъпото

преди 14 години

ВИЦ Попитали радио "Ереван" - Стопанската академия в Свищов,има лиректор? Отговор - Ректор няма,има .....дисководещ.

5

бивш студент

преди 14 години

Завършил съм в Свищов. Помня го Адамов още като младо асистенче, когато вееше високо червеното знаме и ближеше "пътя за нагоре". Кръгла нула е като финансист, един от тарторите , на преподавателите ,които "авторски" превеждаха европейски учебници и създадоха системата на задължителната им продажба на студентите по 20-40 лева. Не си купил учебник - няма взет изпит!Срам и позор за славната АКАДЕМИЯ и паметта на ДАРИТЕЛЯ!

4

лекия

преди 14 години

искам само да ви кажа, че тоя красьо сигурно е голям пич щом успя да вдигне такава буря и да завърти толкова важни хора...евала му правя на момчето, пожелавам на всеки да открие в себе си своя малък "красьо"

3

Анонимен

преди 14 години

Когато се научиш да пишеш.

2

бесен

преди 14 години

отчаян съм от държавата която направиха политиците за СЕБЕ СИ.полански,правил секс(по неини,на момичето думи),преди 100 години,го застига ПРАВОСЪДИЕТО.тоз ***-ректор адамов,го даваха снощи на снимка,на дансинга,във вихъра на танца ,и като го питат-бил ли е приятел с красьо,вика-не,контактите им билисамо служебни???кога точно мислите,че ще се оправим неразбрах???

1

Lili

преди 14 години

Okazvat se wsi4ki kliu4ovi fakti-ironia na sadbata.Vsi4ki se opravdavat kato deca ot zabava4kata,kogato se naakat.Wse obideni,nakleveteni,a kogato nabivaha kiftacite...