10

Анонимен

преди 14 години

На ви Бойко, На ви Фандъкова, На ви ГЕРБ.ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

9

:)

преди 14 години

Не си прав. Информирай се, колко струва една детска градина в страните към които уж се стремим! :) Истината е, че ако ти държиш на ниските такси, децата ти ще ядат помии и "възпитеталките" ще ги шамаросват! А като си плащаш, после ще имаш правото да изискваш по-добри условия. нали така? :)

8

Анонимен

преди 14 години

Поредната простотия....... Утре ще ни вземат пари и затова, че имаме уникалния шанс да се събуждаме в тази прекрасна държава

7

Мила

преди 14 години

Фандъкова, Защо не го Каза, когато не беше Избрана ??? Да видим тогава 80 000 -100 000 майки за кого ще гласуват ???????

6

w

преди 14 години

На първо време предлагам на госпожа Фандъкова да направи таксата твърда. Независимо дали детето ходи или не плътно през целия месец да се плащат 40 лева. В момента ако детето ходи 3 дена плаща примерно 6 лева. По този начин е възможно дори да бъдат освободени места от хора, които ползват градината само, когато имат да си свършат някаква работа. Има такива!!!

5

Анонимен

преди 14 години

Е нали затова са "общински", за да поеме общината част от издръжката. Все пак за това плащаме данъци?

4

Дядо Мраз

преди 14 години

Честит Ви кмет, честито Ви правителство, ако след тези останем с по едни изподрани *** на голите *** и с по една риза, добре щее. Иначе и на тях да им *** майката.

3

Ben

преди 14 години

Кога стъпи в длъжност, кога почна да иска пари....

2

родител

преди 14 години

Точно така, да се вдигнат таксите. Работиш, получаваш минимална заплата и я даваш, за да може детето ти да ходи на детска градина. Държава-мечта. А ако имаш 2 деца?

1

Анонимен

преди 14 години

Добро начало на Сандъкова....