87

Анонимен

преди 14 години

Ей, ако вземе да вдигне цените на още някои стоки - хляба, млякото и месото - ще стигне 100 % рейтинг... Какъв народ сме ние българите - колкото повече ни бият по главите и ни говорят простотий, толкова повече харесваме мъчителите си... Аз не съм садо-мазо и не харесвам селски милиционери.

86

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

Да ей такива хора ни докараха тройната коалиция,хора който не гласуват,хора за които всички са маскари и т.н.

85

kyky

преди 14 години

ти гонзо, ми отговори защо според твоя любим дянков 6% годишна лихва дава 100% възвръшаемост на капитала за 10 години... остави тия обяснения в любов, помолих те вече...

84

цецо

преди 14 години

*** май си ти според 77% от населението ;)

83

Бойко

преди 14 години

А какав си бе Мишо, жълт или син? Костов ли искаш да е премиер или Симеон? Борисов може и да е медийна рожба, но ми дава поне малка надежда че нещо ще се промени, и понеже не ни остана много друго в родината за тая надежда ще го подкрепям. Иначе както много хора писаха *** народ, *** манталитет, ще ни мачкат демократи, комунисти, турци, монархисти и всякакви други а ние ще траем

82

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

Сигурно пишеш от няколко компютъра с различни ип-та и използваш проксита?А куку?

81

до 66

преди 14 години

Ти си още един пример за примитивно и опростенческо мислене. Защо непременно реши, че всички които плюят Бойко са от Тройната коалиция (съдя по написаното от теб "Вашата тройна коалиция ..."). Толкова ли е трудно един човек, претендиращ да е интелигентен да допусне че има и хора, които не харесват нито Тройната коалиция, нито Бойко. Толкова ли е трудно, наистина?

80

kyky

преди 14 години

бойко, ако сложиш и двудневно олихвяване и олихвяване през почивните дни може и да докараш по добри резултати....ти, извинявай, нормален ли си? кажи ми един фискален инструмент, който се олихвява на 3 месеца и се капитализира лихвата....аман от бойколизци, които ще нарекат черното бяло, само и само да се помазнят на мутрагена.....та? 100%? а не 81? или 79?

79

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

1-2-*** *** с различни никове направиха форума на ***.

78

Урааааааааа!

преди 14 години

Цялото овче стадо ГЕРБ под строй да пусне гласчето си за Юрганка Сандъкова - умопомрачителната прелъстителка на десетокласници, дамата забъркала кашата с детските градини и тази, която никога не казва НЕ

77

yh

преди 14 години

Niamate predstava kolko sym dovolen che nishto v bylgaria ne zavisi ot tiq deto pishat komentarite v tozi site.... laite si laite si

76

IND

преди 14 години

Никой няма да харесат - и господ да стане премиер пак ще го плюят. А още 100 дни от управлението не са минали. Я някой от вас плюещите да си помисли за 100 дни в тоя батак дето са го сътворили крадливите комунисти какво може да се направи. Изчакайте една година и тогава говорете.Да подчертая, че не съм привърженик на ГЕРБ и не съм гласувал за тях, но който и да е на власт заслужава да има малко толерантнос към него - поне в началото.

75

до 68

преди 14 години

Бъркаш приятелю, българите не са просто *** народ - те са най-простият такъв, населявал когато и да е било планетата Земя. И непрексънато го доказват - да не би някой да се усъмни в първенството им. На тези, които ще ме попитат "А ти какъв си", ще отговоря предварително - полубългарин, полубелгиец. Щастлив и горд съм с втората си половина. Да е жива и здрава майка ми, че е осъзнала нещата още преди 28 години.

74

Анонимен

преди 14 години

vseki moje da se zablydi no da glasyvash otnovo za edin ***........

73

Димитрина Попова

преди 14 години

Хората харесват Бойко защото говори техния език.Какъв език говори Бойко. Просташко-каруцарски. Какви са тогава хората, които го харесват.

72

Анонимен

преди 14 години

Това са резултати от Парламентарната група на ГЕРБ.

71

ХАХ

преди 14 години

Ако "социолозите" са прави и статията вярна , то в постовете под нея виждам блика одобрение и народна любов към вожда:)))))))

70

Мистър Сенко

преди 14 години

Браво на НЦИОМ такива фокуси прави, че чак разплаква народа от умиление. Това се вика гъзолизане на платените социолози. Езиците им изпръхнаха да *** *** на Бойко. Нали са държавна агенция, трябва да си заслужат подаянията. И както се вижда - успяват.

69

Бойко

преди 14 години

Куку,100лв на 6% лихва за 10 години стават 181 при тримесечно улихвявяне. Почти двоино нали. Или искаш още обяснения. А иначе добре че дойде данков, че при червените *** държавата да беше фалирала за последните 4-5 месеца.

68

Анонимен

преди 14 години

BULGARITE MOJE DA SME MALUK , NO ZA SMETKA NA TOVA MNOGO PROST NAROD!