45

Анонимен

преди 14 години

Иван Вазов е бг. писател, но по света никой не е чувал дори за него. Но името Борис, Симеон се знае. Всяка една отделна съдба има си и грешки, че то кой няма? А?

44

той

преди 14 години

обещано възмездие от бойко ли? няма такива работи бе хора,защо се заблуждавате още! те са като предишните,а този слабоумен разбойник сега ше си вземе горите които са нашето богатство,и по-лошото е че ще го оставят да го направи безнаказано.не виждате ли че всичките са от една черга-от първия до последния,ама ние българите станаха овце и вярват на всеки

43

Анонимен

преди 14 години

Кои гори са негови бе? Държавни са не негови. Това, че баща му ги е ползвал по право като цар не значи че Симеончо трябва да ги вземе. Дай да му дадем цлата държава щото баща му бил цар. Така харесва ли ти?

42

минувач

преди 14 години

Никой не псува. Просто "царчето" си събира дивидентите от всенародната "любов" напълно заслужено. Дойде, видя, обогати се незаконно, наруга ни, че сме *** и ни плюе в лицето...да сме си сменили чипа, че не сме достатъчно дорасли да му бъдем поданници!!!! Поредната пиявица ...ненаяла се!!!

41

Анонимен

преди 14 години

Тези просто нямат и капка срам!

40

Анонимен

преди 14 години

Иска ми се да ти кажа, че грешиш за Симеончо ама не мога. Адски си прав. Цар Борис Трети е бил голям човек и най вече Цар на България. Синът му не става за нищо. Най-добре да се връща в Испания ако там още го приемат. Тук нищо добро не може да направи

39

Анонимен

преди 14 години

Не псувайте , че може да се задавите. Езикът няма кости, но кости троши. БГ МЪДРОСТ. Хлъц и ще се задавиш.

38

Анонимен

преди 14 години

Какви представителни личности навън има Бг. ? Само протолюдие, престъпници и бабаити. Самата истина, ако ще лупнете се поглавите си дебели.Не псуйте !!!

37

514

преди 14 години

всеки който посяга така безмилостно на световно богатство каквото са горите независимо дали е цар или ББ или Доган ще бъде "венчан" с благословията на народа

36

минувач

преди 14 години

Ще иска да сече до последно, я!!!! Бърза, бърза... изобщо не го интересува нищо, освен парите, който може да смъкне от чуждите гори!!! И изобщо не са негови и на наследниците... те са пришълци и не са донесли планините в кошница, нито са ги купили, нито са им подарени!!!

35

!!!

преди 14 години

Какви са тези чАдовищаааааа уааааааа особенно онова по ниското неможе да се идентифицира от какъв род е !!!

34

Анонимен

преди 14 години

Защо да не сече в нормални рамки? Само злобни раздухвани кампании. Но когато ни трябват личности за представителност, тогава се казва, че Елиас Канети е българин и ТОЙ го позволи дори и също Джон Атанасов позволи да е наш.

33

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Тая кобра се е метнала на майка си - оная лудатаиталианка, дето разказваше играта на Борис, а това на пръв поглед хрисимо плазмодийче е по нагло дори от дядо си...

32

Иван Иванов

преди 14 години

Едно време баща му на Симеон - Цар Борис 3 е бил голям човек, дори Хитлер го е ценял много, но сина му е един обикновен мадритски измамник дошъл в България единствено заради имотите си!

31

републиканец

преди 14 години

Къде е обещаното възмездие? ББ, искаме да върнеш на държавата царските имоти и парите от тях да ги дадеш на онкоболните, да вкараш в затвора Станишев, Доган, слузестия Софиянски, Костов, Симеон2, Р.Петков, Р.Овчаров, Натка, Бакърджиев, Големия Маргин и всички останали престъпници. Веднага!

30

Анонимен

преди 14 години

Покажете друга по-прилична снимка на човек от тази тук. Което е негово трябва да му се върне. Държавата е бандитска. Не обратното. И наисина не псувайте. Въздържайте се.

29

Анонимен

преди 14 години

Много жалко е ,че греховете на родителите се плащат от децата имтова са думи на баба Ванга Симеоне спри унищожението на българските гори не ти ли стига това което се случи.

28

Анонимен

преди 14 години

Ами като се връзва на лъжците как после и да им прости?

27

ted

преди 14 години

ами прав си е човека горите са си негови, има си разрешително нека си сече след като всичко е законно

26

Анонимен

преди 14 години

НАЙ ПРИЛИЧНИТЕ ХОРА ОТ БЪЛГАРИЯ СА ТЕЗИ НА СНИМКАТА. ПСУВАЙТЕ ДОДЕТО СЕ ЗАДАВИТЕ.