80

Българин

преди 14 години

Абе не ви ли дразнят ***? Не им ли плащаме тока, водата, храната, лекарствата, всичко.Убеден съм, че кучетата не са виновни. Или детето ги е раздразнило с нещо, или защото МИРИШЕ НА ***! Не виждате ли като мине *** по улицата, как всички *** лаят по него? Майка му не го е пазила, вие се тръшкате.АЙ, мамка им ***, едно по-малко, по-добре! Те дали се тръшкат така за нашите деца? Или като не им дадеш да ти измият стъклото на кръстовището, те кълнат до дупка. НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ!

79

333

преди 14 години

тези нагли лицемери , обуващи добре само с животни никога няма да се почувстват виновни

78

Българин

преди 14 години

Домашните любимци трябва да се обложат с висок данък, за да не се отглеждат от Чочко и Помочко ... Сещам се кой може да помогне - братски Виетнам ...

77

Moni

преди 14 години

Не пишете глупости. Всички кучета са агресивни и затова по законодателството следва да няма безпризорни помиари, а тези със стопанин да са на каишка и с наморник. На ден ме нападат поне по 2-3 "любимци" докато карам колело, без да съм ги закачил с нищо. Слагат ми после инжекцията против бяс, а сестрата в Пирогов ми разправя, че на ден преминават поне по 10 като мен. Докато не почне саморазправа с кучкарите и бълхарниците им няма да има никакво оправяне.

76

Анонимен

преди 14 години

Мразя всички ***. Те бавно, но сигурно, ме ръфат през последните десетилетия.

75

Анонимен

преди 14 години

Всички ***, наричащи себе си природозащитници, вдигащи врява до небесата при всяка дума срещу кучетата сега трябва да се чувстват виновни, защото това се случи благодарение на тях

74

окото

преди 14 години

веднага спешно да се върнат виетнамците - тихите убийци на кучета :)

73

Вече Никой

преди 14 години

Стига си плямпал за САЩ, като не знаеш как е там. Живеем в България, и трябва да се оправяме по български начин. Тук нямаме Animal Police, нямаме служби, които иначе щяха да се погрижат, та да няма кучета по улиците, нямаме дори приюти за бездомните животни. В САЩ като имат приюти, какво мислиш, че правят прибраните там кучета!? Държат ги известно време, та някой ако реши да си вземе домашен любимец - може да си хареса някое от тях. И после ги евтанизират. А тук си нямаме нищо от това.

72

sas

преди 14 години

ти с какво си повече от едно куче-водач или спасител бе мухъл, ти никога няма да направиш такива геройства

71

Kaiser Soze

преди 14 години

Дп САС:баце и аз мноо обичам животните и специано кученцета!Ама когато ме нападне някой озверял пес,грам няма да се попоколебая да го отепам от бой!!!Ако ми случи това искам и ти да си наблизо и да ме "спукаш" от бой!' -))))))))))))))))

70

поля

преди 14 години

То и днес може да ме сгази, важното е аз да газя *** докат съм жива

69

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Никъде в европа не видях улични кучета да си се разхождат.У нас са на глутници.Направо потресавщо.

68

поля

преди 14 години

Предлагам 100% гарантираща успех предизборна стратегия за Софийски кмет. Да обещае че за 2 месеца ще унищожи всички *** в София град и София окръг... и яки данъци за всички кучкари и глоби за пуснато без каишка куче. И на другите кметове може да им свърши работа. Ще купувам гласове за тях!

67

sas

преди 14 години

утре някой тебе може да те сгази....

66

онбашията

преди 14 години

добре, *** поне не са мекушави като българите, ако не изтребят кучетата на тая дърта чанта, трябва да им се даде медал "белокож импотент" първа степен.

65

!

преди 14 години

що не ми газиш ташаците с език?

64

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Щом общината смята ,че като кастрира уличните кучета и е решила проблема нека сега да заплати кръвнина на семейството.Нали са хгуманни??????Хайде сега заради небрежната им престъпност да обещетят всички пострадали .

63

Нервен до sas

преди 14 години

А бе тъпчо, живо същество е и торния червей и мухата и пилето дето го ядеш , аз ти говоря за друго, човека трябва да е над всичко , човешкия живот е безценен бе *** такъв.

62

Анонимен

преди 14 години

Е, тогава и смърт на ТУМОР-ите!

61

мили първо

преди 14 години

Можеш да убиеш само кучето което е виновно а не по принцип всички кучета. щото по твоята логика трябва аз д а убия тебе, щото си убил някои, които е биел друг и т.н В сащ даже ще лежиш в затвора, както и трябва да си е ако имаш ловна пушка и стреляш по нищо невиновни други кучета психопат