39

до некакъв

преди 14 години

Аз само искам заплата като на запад ,пък тогава нека ми изравнват цените.

38

martony

преди 14 години

Некъв, мисля не си прав. В Испания има цигари по 1Е - тук имали такива, пак там има и алкохол по 4Е (за литър водка) - тук ??? А трябва да се отбележи, че там евтиното може и да не е хубаво, а тук евтиното със сигурност е гадно.

37

Анонимен

преди 14 години

Оставка! Искаме си Сергей и Пламен Орешарски, искаме социална политика!

36

Наблюдател №1

преди 14 години

... не се налага да изплащате пенсии. Така пенсионният фонд ще стои непокътнат, докато някой отново не го присвои. На изборите мислех, че избираме кой да ни управлява, а то се оказа, че избираме Инквизиция

35

Жълт картон

преди 14 години

То всяка приказка на тоя *** е предпоследна. Само преди седмица (Вторник, 29.9.2009 г.) тръбеше че нема да се вдига акциза на горивото и алкохола. Не бих се учудил след седмица да каже че вдига акциза и на горивата.

34

varg1

преди 14 години

машаала

33

IND

преди 14 години

"Министър Дянков предлага тези пари да бъдат вкарани в здравеопазването и в развитието на спорта."Е това прави израза "Пии за здраве" още по-верен :))

32

до нина

преди 14 години

Ама след това ще се оправдават с лошо наследство.Тия от предишмото управление ще са виноввни а не те.

31

некъв

преди 14 години

АЗ СЪМ ЗА!Тровите се с цигари и после аз ви плащам като се разболеете от астма или рак. Идете малко на запад да видите че там цигарите и алкохола са много високи точно поради тази причина. Удоволствието да излезеш вечер на кръчма излиза доста скъпичко.

30

Анонимен

преди 14 години

Такси, такси и пак такси върху всички необходими неща. Само така ще има пари и здраве. Гласувам с две ръци!

29

Българин

преди 14 години

Държавната администрация в бедна България е 160 000, във Финландия е 14 000 !!! Нека чиновниците вземат по 1500 лева заплата, ама да останат 20-25 000 и да бачкат яко, а не да си дръгнат четирибуквията по цял ден !!!

28

Кирил

преди 14 години

Извинявай, но това е дясната политика, която пожелаха 1,600,000 души :)

27

генчо

преди 14 години

яко, това го очаквах след бензина и цигарите, дойде ред на алкохола.какво ще правят "бедните" шофьори. Повечето от тях са пушачи и обичат да пийват. Браво на министъра! оценка 6+

26

Нина

преди 14 години

Те много хубаво си правят сметка колко пари ще влязат в бюджета след тези увеличения, ама дали им е дошло на ума, че след толкова повишения на цените, хората няма да имат за хляб, да не говорим за пиене, цигари и граждански....Според мен ще си вкарат автогол, като не само не влязат толкова пари в бюджета, ами и доста хора, които са плащали досега, ще спрат да плащат - колите без гражданска от половин милион ще станат 3 милиона и тн...***!....***! Нямам думи!

25

Кирил

преди 14 години

Аааа.. тука вече ще се караме! :D :D :D

24

Наблюдател №1

преди 14 години

Когато решиха да вдигнат акциза на цигарите, сума народ казаха: "Дреме ми! Аз не пуша. Да му мислят пушачите". Но ето, че дойде време на акциза на алкохола... Пак за "наше добро"! Загрижени за нашето здраве, нека вдигнат и цените на хранителните стоки, защото масово страдаме от затлъстяване. Така в бюджета ще постъпят още поне 500 000 000 лв. Част от тези пари насочете пак към здравеопазването, а останалата по-голяма част към погребалните бюра. Вдигнете годините за пенсия на 85, за да не се нала

23

Българин

преди 14 години

Няма ли кой да обясни на тоя ***, че ако спре пожизнената издръжка на маймунските стада мръсни *** и ако ореже държавната администрация, ще се напълни много повече хазната? От повишените акцизи на цигари и пиене ще се спечелят 200 000 000 максимум, а всяка година за издръжка на *** и мързеливи чиновници отиват два милиарда и половина !!!!

22

Анонимен

преди 14 години

Спряха ви цигарите и пиачката и това било план за ликвидиране на България. Я виж здравословното състояние на българиа, как хубаво се е ликвидирал той.

21

пияница

преди 14 години

Дянкуууффф,свари ли ръкията *** мамин...? Няма да ни бараш алкохола, че ще си отидев в Юнайтед Стейтс уф Ъмерика, лалугер! Като ти гледам лицето на к`во мяза, явно си смукал само зелева чорбица!

20

хахах

преди 14 години

щом и на наи българското удоволствие,достъпно за сиромасите-ракииката посегнаха,помнете ми думата,тези новите,няма ги бъде