52

Томов

преди 14 години

Че е антиконституционна тази партийка е ясно. Обаче че ми е ясно Българската християндемократичната партия, която е регистрирана в съда, не е ли също незаконна, по смисъла на чл. 11, ал.4 от Конституцията -"Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт"И след като съда е допуснал правен прецедент, нарушаващ Конституцията, кво правим?

51

gogeto

преди 14 години

da be silistra, tuka haber nqmat ot vas

50

Анонимен

преди 14 години

Само да поясня,че разградска република искаха да правят Българите в Разгард през зимата на 89/90 след като върнаха имената на турците.Това беше инициатива,ако добре си спомням на НКЗНИ начело с Евгени Друмев и още един ,но не си спомням името му.

49

Анонимен

преди 14 години

казах - прочетете във форума на ***.еу темата за червения полумесец и ще видиш дали не могат да манипулират.....

48

Говедарин

преди 14 години

Юзейре - не знаеш какво е станало преди 130 г. ??? Вече 131 ...Ами България се появява отново на картата на Европа - място за което можете само да мечтаете, плъхове анатолски...

47

Анонимен

преди 14 години

Добре, че Юзеирови са прости и не могат да манипулират турците. Тяхната работа е балони, пълни с въздух, които вече започнаха да се пукат.

46

Анонимен

преди 14 години

Само прочетете във форума на ***.еу ( на латиница ) във темата за българския червен полумесец, пусната от Юзеиров, дискусията там и много неща ще ви станата ясни .....

45

mind twist

преди 14 години

Само интересното е че навсякъде пишат за тази сбирщина като партия, съюз, а те хората незнаят за какво са отишли. Какво е толкова важното на тези смешници и ***, че ги държите вече няколко дена на първа страница?

44

Анонимен

преди 14 години

Стига с тези неграмотници, просто ги забравете и не ни занимавайте.

43

бай Гошо

преди 14 години

престанете да давате трибуна на всякакви *** селяци

42

Анонимен

преди 14 години

Да бе, нали нямаха право по конституция да регистрират религиозно-политическа партия? От една страна нека я регистрират. Поне ще се разлеят ромските и турските гласове между нея и ДПС. Те ДПС се разграничиха от тях все пак. Но тогава със сигурност ще бъде образувана и Християнска партия, която ще се радва на много по-голяма подкрепа.

41

Mar6 GADOVE

преди 14 години

GNUSNITE REZNQCI DA GO LAPAT NA NAI-ZAGORELIQ NEREZ I DA SE MAHAT!!!

40

Кирил

преди 14 години

Хахахахахха.. това за топлите страни беше много добро!

39

Анонимен

преди 14 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ГРЪМНЕ ТИЯ ***

38

Пешо S-класа

преди 14 години

Да си ходят в Анадола! Нямат работа в България. И тоя, и доган само проблеми създават. Ами защо не пробвахте в Германия да учредявате партии? Там има много от вашите гастарбайтери? Защото германците не са като нас, никой там няма да им позволи да се месят в управлението на държавата.

37

Tombstone

преди 14 години

Хич не им завиждам на братят Юзеирови, така безлавно, ще изгорят, че покрай тях и оня терорист Ахмед Доган , ще си отиде. Както се казва всяко чудо за 3 дни, никой няма да позволи да се регистрира тази партия. А ако се регистрира, ще стане още по зле не за християните , а за мюсюлманите понеже, ще има втори възродителен период не се учудвам да има и екстрадиране като направиха в Австралия.

36

Анонимен

преди 14 години

Мюсюлманите се обединяват в партии, а в същото време целят да разединяват българските християни.Защо ние християните се разединяваме(това е използвано векове наред против нас разделяй и владей), а не се обединим, когато сме много по-вече от тях!Нали съединението прави силата.Ако някой има идеи, готов съм за кореспонденция за контакт: ivanoff_imi***yahoo.com

35

разсъждения

преди 14 години

Този човек и брат му не са толкова умни да измислят сами това. Те играят "ва банк", за да види някой друг какви са настроенията в България по тези въпроси... А поръчителите са предвиждали няколко сценария в зависимост от развоя на ситуацията. Настоящият сценарий също е включен. Инцидентът всъщност завърши с успех за тях, защото вече имат безплатно проведено проучване за настроенията у нас.

34

belle

преди 14 години

БГ, те искаха да си правят Разградска българска република и казаха " ние сме много и искаме да се отделим". На мен ми писна от обидени турци заради т. нар. Възродителен процес- то не бе санкции срещу нас, то не бе заплахи , а едно извинение няма от Турция за 5 века геноцид. А едното е може да се сравнява с другото. Тодор Живков има каза , "Който чувства, че родината му е Турция, е свободен да си отиде". Турция затвори границата август, защото вече не ги искаше.

33

nue

преди 14 години

тези братя са долнопробни провокатори! нещастни к0пеленца, които не си дават елементарна сметка с какво се забъркват. буклуци! па пукнат дано!