7

Анонимен

преди 14 години

Активно участват в трафик и други дейности с бели робини

6

Bandit

преди 14 години

за мъже, за да си намери половинка.След като прочела на входа на първия етаж табелата: Мъже, които имат работа тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: Мъже, които имат работа и обичат децата. Жената отишла на третия. Там имало надпис: Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи.-Невероятно възкликнала жената Много ми е трудно да устоя!

5

Анонимен

преди 14 години

Абе,ако ме питате мен ,подобре си задайте а:За какво са ни жените? Да носят неприятности.

4

Анонимен

преди 14 години

За какво служат жените след като може да има секс между мъже и задоволяване и децата могат да се правят в епроветки и лаборатория.Изглежда че доиде времето в което и двата пола са излишни освен за работа.

3

Анонимен

преди 14 години

Ние съществуваме, за да унищожаваме бирата:)

2

Един луд

преди 14 години

Ей това е сексуална дискриминация- значи мъжете можете да плюете а жалки масончета- свободни зидари-от кое сте свободни Вие ? От съвест ли ??Затова Хитлер Ви гориши и убиваше-той беше разбрал нещо което днешните не искат или не могат да разберат- или те или ние .

1

Bandit

преди 14 години

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:1.Вие можете да посетите този магазин само веднъж.2.В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.3.Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.4.Не се разрешава връщането на по-долен етаж.Една жена решила да посети същият този Магазин