87

Васил Митов

преди 15 години

грешка...исках да напиша коментара си към НОМЕР #80

86

222

преди 15 години

do harisongleday si rabotata vseki 6te govori na kakuvto si iska ezik v koy vek smeako iska6 da me razbira6 nau4i turski

85

Васил Митов

преди 15 години

До #5...Ах как ми се иска г-н Първанов да застане зад малката трибунка, пред него да има камери на всички официално регистрирани ТВ и радиа и в Събота в 20:00 да го прочете пред целия български народ!Нека да НЕ гласуваме за ДОГАН! Искам да не виждам турски имена по националните телевизии! Искам след "вицепремиер и министър на държавната политика при бедствия и аварии" да прочета БЪЛГАРСКО име а не "Емел Етем"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

84

agent7

преди 15 години

горкият електорат....!

83

--

преди 15 години

Всички сме много силни и обединени срещу Доган и БСП, но само във форумите, ще видим на изборите какво ще стане, май държавата пак ще е същата *** със старите управници, тези хора, докато не умрат няма да се откажат от властта.

82

до ДС :

преди 15 години

Другари от Държавна сигурност, крайно време е да си приберете Франкенщайнчето Доган, за да се пооправи поне малко България ! Да... знаем, че вече сте го изпуснали от контрола си и че той слугува на поне още 2 разузнавания, но все пак тук е България ...

81

Men

преди 15 години

Malko mu e na Dogan pandelata. Za nego samo besilo. Publi4no, za durjavna izmqna!!!!!

80

Анонимен

преди 15 години

Позив към Българите за въстаниеМили братя българи!Време дойде веке и ние да съкрушим тежкото иго на нашите мъчители неверни турци! Що е наш живот в това безчестно робство? Не е ли всегдашна тежка тягота? Коя мила добрина имаме под това люто османско владение? По-добре, братя, една сладка маломинутна за свобода смърт, а не дълговечен рабски живот под тия безчеловечни турски мъки!Ставайте, братя, на оръжие, мало и голямо, за нашата мила свобода и независимост! Турското царство веке пропадва! Тии са вече изгубили военний дух, тии са се вдали в разслаба и разкошност, тии са осиромашели и оголяли; нямат веке сребро и злато; тяхното число сравнително с нас е ничтожно; тии не могат в една нужда да съсредоточат на едно място значително число войнства. Пример да бъде нам Ерцеговската и Черногорската война, де нищо не могат да сторят толкова време. Що стоиме, българи! За кога чакаме! Европа и цял просвешен свят са разположени да съдействуват за нашата свобода, но тряба ние да почнем и да покажем, че в нашите жили тече еще старобългарска юнашка кръв и че мъчителите не са я съвсем изпили! Турци сами проповядат явно падение си и готвят се от първи удар да бягат в Азия.Един всеобщи и силен удар ще реши нашата славна бъдущност, като разгони и изтреби мрьсните кръвници мюсюлмани от нашите предели! Докога, братя, веке да търпим безчестие, грабителства, убийства и тежки угнетения от турската зверска невярност? Ето вес Балкански полуостров в огьн запален. Нашите единородни и единоверни братя и съседи, храбри черногорци и сърби, сички на оръжие храборно и победоносно бият, секат и требят общия неприятел стар кръвник турчин! Може ли да бъде и за нас по-добро друго благовремие от това? Нека никой не мисли, че свобода се добива без кръв и без скъпоценна жертва! Нека никой не чака от другиго да го освободи. Нашата свобода от нас зависи! Нека всеки запише дълбоко в сърцето си за свята възторгна реч - свобода или смърт - и с пламен меч да върви в бойното поле под знамена на непобедимия български лъв; а божа всесилна десница нам ще помогне! 1-го августа 1862 Народний войвода:Г.С. Раковски

79

Баш Майстора

преди 15 години

"Насърчавал", "преподавал" - е, дайте нещо конкретно де!!! Предположения и пак предположения. Търсим под вола теле. Лесно е да гледаш в чуждия двор и да си затваряш очите за мръсотиите, които стават в твоя собствен.

78

5ko

преди 15 години

vie vav ataka normalni hora li ste? zashto se forSIRASH. zarad ey takiva kat vas si plyuem edin drug.

77

5ko

преди 15 години

vie vav ataka normalni hora li ste? zashto se forSIRASH. zarad ey takiva kat vas si plyuem edin drug.

76

гол АСАН

преди 15 години

ТОЯ го гони голям страх. Който не гласува на ДОГАН СЛУГУВА.

75

harison

преди 15 години

DPS trqbva da bade zabranena!novinite na turski ezik sa6to!ofizialniqt ezik v Bulgaria e balgarski,ako e zabravil nqkoi!ina4e nqmam ni6to protiv obiknovenite balgari-musulmani!

74

Българин !!!

преди 15 години

Ахмед Доган и Ахмед Башев са за директно изгонване от България или за незабавно влизане в пандиза. Това са злокачествени ракови образования в тялото на майка България! ГЛАСУВАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ, защото само така можем да ги "ОТСВИРИМ". Не забравяйте, че на изборите турските орди идват на билюци!

73

MihaiL

преди 15 години

Кажи приятелю тогава за кого да гласуваме.Лично аз нямам точно мнение за кого да дам гласа си че да има някакво положително развитие в България.Така като гледам масата от хора е за ГЕРБ.мисля си че може би за тях че да е по голямо мнозинството.Но не съм убеден още хора казвайте си мненията нека наистина се обединим и да си имаме една управляваща партия и да се свършва вече с това делене на хората,българи,турци ,родопчани и пр.Щом сме на територията РП България и имаме лични карти то там си пише.

72

атакист

преди 15 години

до 63 : защо България си я сложил в кавички,бе шейтан ! Че и "без радикализъм" викаш...Аз пък казвам,че без радикализъм няма да стане тая работа...Толкова сте били нахални и подли,че чак не можем да повярваме,че с такова вероломство потъпквате правата на българите ! Ще ми правите България турска колония!Ама ха...!Е,няма да стане !! Всички предатели на Родината - в затвора!! АТАКА !!!

71

Данчо Ментата

преди 15 години

***, твойто място е в анадолските затвори при ***.

70

Анонимен

преди 15 години

Горкият електорат...

69

хмхмхмхммхм

преди 15 години

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея"---------------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------Човека е просто болен. Ако не бяха методите на заплаха , принуда , нямаше да хване и 2 процента . Дори и малцинствата нямаше да го подкрепят . А и вече самият той се чуди за кого да гласува . Лошото е , че много псевдо бжългарски партии му се продадоха за пари.

68

Анонимен

преди 15 години

ДУганчо , като си топкова отворен *** и гласувай за Валерия Петрова във Варна.... *** такъв нагъл