122

sunny

преди 15 години

Боби, нещо взе да се нервиш май...Успокой се, иначе ще си помислим че само със засиняване искаш да се оправдаеш. С това че се дразниш няма да станеш по-хомосексуален, а клониш към обикновен *** ;)

121

Мацурана

преди 15 години

до NobodyАми разделянето на изборите в 2 дни също показва как се харчи бюджета. А охрана има на всички масови събирания, отцепване на движение и пр. Вчера пред земеделското министерство имаше малко хора, но беше пълно с полиция. Нормално е

120

хаха

преди 15 години

ами със дърво,много ясно - на кой нормален човек,ще му се иска да си пъха в гнусен гей органа бе???Или да го докосва по какъвто и да е друг начин,освен с юмрук в зъбите???

119

do Bob

преди 15 години

жалък *** само си седиш скришом зад PC-то и тропаш, дай адресче бе *** долен нали си мноо велик. ЗА *** САМО ГАЗОВА КАМЕРА!

118

Bob

преди 15 години

У вас... Става ли? Ше дойда довечера... Ти само се съблечи и се надупи... :)

117

Bob

преди 15 години

С дърво, нали? ЩОТО НЕ МОЖЕШ С ОНОВА МЕКОТЕЛО МЕЖДУ КРАКАТА СИ... Жалък... :)

116

Анонимен

преди 15 години

Прави ми впечатление, че тези, които започнаха с обидите тук, са тъкмо защитниците на гей-парада. В първите коментари 100 човека обясняват културно(!), че нямат нищо против гейовете, а имат нещо против парадирането. За сметка на това се намериха 2-3 защитници на гейовете, който обиждат, псуват, кълнат и провокират да бъдат напсувани. Е, питам аз, кой е нетолерантен? Уважаеми гейове, бъдете толератни, приемете, че има и различни от вас - хетеросексуалните хора не са ви виновни за ориентацията.

115

Nobody

преди 15 години

Абсолютно верно. Проблемът на държавата са много по-важни неща. И, понеже сме хипертолерантни, ако тръгнем да търсим под вола теле и оставим хомосексуалистите и техните права (щото нали има по-важни неща), тогава аз да запитам - с чии пари ще се плати охраната на това мероприятие, почистването след него и т.н. и някой всъщност питал ли е мене/тебе дали сме съгласни подобна "толерантност" да бъде платена от данъците ни, вместо те (данъците) да бъдат пренасочени в по-полезна за държавата посока?

114

Анонимен

преди 15 години

Змейове и зъми - влизайте в г.ъза ми!

113

Анонимен

преди 15 години

така е , не съм против тях, но чак пък и манифестации да правят...? Кво толкова са направили, за да има подобни тържества, да не би Америка да е открита отново от тях или пък нова теория на относителността ..? Всеки е ощетен от природата по нещо, хайде пък сега да тръгнем всичките по групи парад да правим..

112

Bob

преди 15 години

Азис е ***, и чалгаджия, но вие, хетеросексуални ***, му се кефите яко и друсате мощни кючеци по масите на всяко пиянско събиране... Жалки смешници... Ама как се кършите само... Като ханъми... Жени с патки... :)

111

Dimitrof

преди 15 години

Що бе нека има гей парад , перфектно поле за изява за управляващият "елит" , а ако го прекарат и през малките улички на София и по възможност слез залез , аз лично ще ги удостоя с подобаващото им се внимание ...Относно всички хомо *** , съобразявайте се малко и не забравяйте каде се намирате стига парадирали защото всички знаем че голяма част от вас окупират централните кръстовища с надеждата да издухат някой друг лев...И стига сте ползвали тази статия за политическа агитация , ставате смешни

110

do Bob shubeto

преди 15 години

ама къде бе педи кажи къде?

109

антифламинго

преди 15 години

Аз пък искам да те ЧУКАМ с едно дърво по сбърканата глава,докато започнеш да се извиняваш,БЕЗ ДА ЗНАЕШ ЗАЩО!

108

Благодаря ти,Петков

преди 15 години

Не бях съвсем сигурен а и не обичам да подкрепям с Гугъл коментарите си,както много "остроумници".

107

Hetero

преди 15 години

Не мога да разбера защо трябва да се правят паради и непрекъснато да се изтъква, че някой е гей. Аз не ходя по улицата да креща, че съм нормална, въпреки, че в днешните времена НИЕ нормалните трябва да ходим на парад и да се гордеем, че сме продължили човешкия род. Не ме интересува кой с каква сексуална насоченост е и не разбирам защо трябва да се изтъква сексуалната насоченост като нещо важно, та чак и парад да се прави. Да не говорим, че дава *** пример на децата

106

до номер 96

преди 15 години

Ами не може да се изгради такъв екран, защото това ще бъде порно.А порното на обществени места е забранено. Това дали ще бъде гей порно или хетеро порно е друг въпрос, но все си е порно. На гей парадите порно няма.

105

antidottttt

преди 15 години

не знам какъв е Азис - нито ме интересува,дразня се че някакви си увредени си позволяват да слагат под общ знаменател нормалните хора и деградиралите чалгари слушащи Азис и подобните му

104

kukupipi

преди 15 години

Геловете да не ми се обиждат, но не са приятна гледка за никой. Представям си какво ще обясняват горките минувачи на 7 годишните си деца като видят двама мъже в трико да се натискат на парада. ..Не е нужно да сме чак толкова толерантни.

103

Bob

преди 15 години

Искам да чукам ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН на парада, пред всички хора и медии... Искам да го предават и всички телевизии... Само тогава ще бъда НАПЪЛНО УДОВЛЕТВОРЕН... Може би... :)