20

Вуйчо

преди 14 години

РЕНЕГАТСъщо и Вежди Рашидов

19

жалко

преди 14 години

Колкото и стойностен човек да си - влезеш ли в политиката ставаш ***. Системата ни е такава, *** са само надеждни за политици. И те така един затворен кръг, а ние тука "той е лош ... той е добър" ... ама нека ни е зле като нямаме алтернатива!И без коментари от сорта Синята коалиция/Атака/БСП/ДПС са по-добри, защото и те имаха възможност да управляват - видяхме ги - неструват. А ГЕРБ - колко такива като тях сме видели, намахани, без опит, а също така до един бивши членове на БКП.

18

Roko

преди 14 години

Комунист кожата си мени, но нрава си не сменя. Гербери и комунисти-всички са от едно котило.

17

Templier

преди 14 години

Комунистите ще сдадат много трудно властта. Гърчат се като риба на плаж и не се дават. Те никога до ден днешен не са имали възможност да бъдат извън нея. Дори и силния Костов не успя да ги изкара извън нея. Те просто са свикнали да са "вътре" и да си правят каквото поискат със съдбата на народа ни. Да се разпореждат с него. Въпреки, че съсипаха всичко тук, дори и мисленето и традициите на хората. И сега, когато времето на подобни кръгове от бандити нямат място в съвременния свят, загиват.

16

***

преди 14 години

Така е. Добре е, че подпомага разбиването на БСП - поне затова заслужава поздрав.

15

българин

преди 14 години

То има такъв проект - Аз Гласувам! az-glasuvam.com

14

Анонимен

преди 14 години

Иска да остане директор на НИМ , или иска да стане министър на културата.

13

Анонимен

преди 14 години

Той си седя на топло при комунистите до сега , какво му е достойното на този не мога да се сетя, защо не го направи преди 1-2-3-4 години когато БСП направи коалиция с ДПС. Или защо да не пояде на държавната софра още 4г.

12

***

преди 14 години

Той е самостоятелен играч. Иска да остане директор на НИМ. Това е.

11

Бай ти Иван

преди 14 години

Комунистите никога не са имали личности при тях, Божидар Димитров бе изключение. Преди години всички видни личности и учени бяха задължени да членуват насила там за да имат право на развитие и живот. Много се радвам, че е избягал от там. Българската история никога няма да забрави какво правеха комунистите с нашите бащи и дядовци. Времето 1944 - 2009 година ще бъде записано в историята ни като "червения терор".

10

Аз ще гласувам!

преди 14 години

Работата е ясна - за да има промяна трябва максимално хора да гласуват. Само така няма да ни управляват избранниците на пенсионерите и малцинствата! Нека да направим онлайн кампания "Аз ще гласувам!" . Ако харесвате идеята сложете това мото в своя скайп, айсикю, фейсбук и кадето намерите за добре. Това е начина да мотивираме младите да отидат до урните!

9

Анонимен

преди 14 години

БОЖИДАР ДИМИТРОВ Е МРЪСНО КУЧЕ - ИЗПЪЛНЯВА МОКРА ПОРЪЧКА ДА ПРАВИ СЕЧЕНО НА АТАКА. КАК ТАКА ТОЙ ЯДЕ ХЛЯБ ОТ КОМУНИСТИТЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ И СЕГА СЛЕД КАТО ПОЛУЧИ ПОРЪЧЕНИЕ ОТ ПЪРВАНОВ ОТИВА В ГЕРБ МАЖОРИТАРЕН В БУРГАС ДА ПРАВИ МРЪСНО НА АТАКА.

8

Анонимен

преди 14 години

САМО СИНЯТА КОАЛИЦИЯ

7

Проф.Макриев

преди 14 години

абе докога ще слушате глупостите на Божидар Димитров всички в Герб са комунисти вие сега ли го разбрахте

6

Templier

преди 14 години

Божидар Димитров е невероятна личност и човек. Мястото му никга не е било в БСП. Винаги се е усещала нишката против тях в изказванията му. Той се чувстваше неудобно там, защото е интелигентен човек познаващ историята и ценящ човешкия морал.

5

коко

преди 14 години

Фурнаджийска лопата.Когато са на власт червените туркофили са много добри.Когато ще паднат стават лоши.Сигурно пак иманярите са му виновни.

4

ссс

преди 14 години

Която партия се е гушнала с ДПС, все е гушнала букетаСъщото се случи и с БСП

3

D&G

преди 14 години

Може да се оправдава с каквото си иска, но преминаването му в ГЕРБ си е чист опортюнизъм. Чудесен историк е, но като политик е кръгла нула.

2

Анонимен

преди 14 години

Не знаех, че бил от БСП...някак..не му отива..

1

запознат

преди 14 години

Да му се чуди човек на тоя Божидар Димитров - интелигентен човек, пък членувал в БСП при безродниците, пък сега отива в ГЕРБ при неграмотниците мутри.