135

Джоко

преди 8 часа

Йолке , написала си интересен и в голямата си степен ( не изцяло) достоверен материсл. Пропуснала си НАЙ-ВАЖНОТО. Генезисът на тази война ! Пропуснала си пълният провал на санкциите с/у Русия и т.н. Европа е в икономическа криза.....

134

Анонимен

преди 8 часа

Ако спечели Тръмп ще остане половин Украйна. Ако спечели Харис няма да има Украйна.

133

Анонимен

преди 8 часа

ами спомнете си обещанието на западняците пред оня навник горбачов - нато няма да премине границите на бившето ГДР- е премина ли ги - и има ли десетки американски бази по света хрантутени от поробените народи- и доят богатствата им както у нас е със златото не само китай и русия са срещу неокаланиярния модел на краваршингтон- а тия песнички като тая ни ги пеят всеки ден по "независимите " телевизии

132

Анонимен

преди 8 часа

105 За да стане по-красива, Русия трябва да се смали и да освободи народите които поддтиска, от времето на царете.

131

Анонимен

преди 8 часа

Украинска преводачка от българското посолство в Киев: Посланик Ненчев няма понятие от дипломация.Временно управляващият посолството ни в Киев Николай Ненчев се e забъркал в скандални ситуации с украинки, работещи там. Проявявал грубо отношение към някои от тях, обвинявал ги, че бездействат, докато страната им воюва. Дори гласно се съмнявал, че сред тях има путинисти. Позволявал си дори да ги кани на баня, предлагал алкохол. Именно заради него две от тях се принудили сами да напуснат посолството.

130

Анонимен

преди 8 часа

На копейките много им се ще да са кравари, да се видат у пари, ама крави нема! И кокошки нема! Има глад, наследство от окупацията ни от Русия! Който са а фанал с Русия, един ден удря дъното! Вижте Източна Европа, народите от бившата СССР, РФ, С. Корея! Корейки Копейки. Заслужават си съдбата корейците! Ако се бяха сдушили със Запада, щеа си живуркат кат южнокорейци, а сега им душат гзъ!

129

Анонимен

преди 8 часа

Да 132, Путин е тръгнал да завладява света. Нали е БВП колкото на Италия? Промити евроатлантически мозъци. Не разбрахте че Русия иска гаранции да не и се лепят по границата. Обаче запада е нагъл, нагъл. Не се спира. Путин няколко пъти ви го каза, като не искате преговори за нова стратегия, резултата е война. Ясно ви се каза еврогейзери, че така няма да стане. Кой разбрал, разбрал. Обаче страха за съюз межди Русия, Китай, Северна Корея и Иран, нещо поохладиха напъна на запада.

128

Анонимен

преди 8 часа

Човечеството ще даде индикация, че е навлезнало в своята зряла възраст когато създаде една световна държава и в нея ще се говори американски английски! Дотогава такива кyчeтa като Русия ще ръфат съседите си, ще ги грабят и убиват за земя и ресурси! СЛАВА НА НАЙ СВОБОДНАТА СТРАНА НА СВЕТА АМЕРИКА!

127

Безсрамна мисирка

преди 8 часа

Тази война започна, защото Москва отказа да толерира успешно демократичен, независим съсед. . . . . ДОПЪЛНЕНИЕ: въоръжен до зъби и малко преди да нападне вече издигащата се имперска Русия с необятни природни богатства, малтретиращ живеещите украински малцинства чрез бомбандировки, палене на хора или обесване на бременни(Одеса)! Не съм забелязал руски военни бази в Куба или други северно американски страни докато около Русия възникнаха НАТО-овски членове способни да стрелят в упор в Москва! Кой е

126

Анонимен

преди 8 часа

Американският империализъм начело със свирепия Джо Байдън иска да отнеме последната радостчица, едничката козичка на бедната бг. копейка, както и бидона със зеле и дамаджанката парцуца, скрити в избата! Лоши капиталисти! Лош Байдън!

125

Ей

преди 8 часа

Защо не пишете за посещението на президентажна ОАЕ в Москва, той носи послание от запада за мир и подялба на Украйна?!

124

Дедо

преди 8 часа

Статия пълна с фактически грешки и откровенни лъжи.

123

Анонимен

преди 8 часа

"Една от разликата между нас и копейките. Копейките са убедени че трябва да застанем на правилната страна тоест, че трябва да се умилкваме на по силния. Ние, свободомислещите смятаме, че трябва да подкрепим по слабия и нападнатия и да застанем на справедлива позиция! А не да си търсим оправдание за гузна съвест, че някога някой се е бил за нас, гледайки с капаци и премълчавайки злините които са ни нанесли!"

122

Анонимен

преди 8 часа

Преди 3 години имаше доказателства че СВО ще свърши за 3 дни, имаше доказателства че украинците ще посрещнат руския окупатор с цветя, хляб, сол и мед но доказателствата излезнаха фалшиви.

121

Анонимен

преди 8 часа

Срам, срам, за ЕС и свободния свят и в същото време, опасност от руския агресор, ако това стане. Защото дори и да спре войната под руския диктат, Русия ще продължи своя зловещ поход, за световно господство. Световната икономика, промените в климата, световното преселение, са фактори, които не могат вече да върнат стария ред и лъжливите смирение на Русия.

120

Петко барбекюто

преди 8 часа

След 9 копейките громят всичко! Сайта се превзема тотално от айлякчиите! Отивам да вада ляба на народа от пещта! Чао до скиф!

119

Анонимен

преди 8 часа

Какви икономически и енергийни проблеми имаме?

118

Анонимен

преди 8 часа

Пълното неразбиране на запада за началото на конфликта между двете държав, остава все така силно. Не може да кажеш, че правителството в украйна било демократичо, при положение че властта се взе с преврат. Всичко говорят за територия и членство...но проблема с рудкоговорящите в ъкрайна никой не го споменав. как ще се зашитят техните права. Е докато това не го разбере запада няма как да има "справедлив мир"

117

Анонимен

преди 8 часа

Путин ги купува ракетите две за лев!

116

Сатърчето

преди 8 часа

Злите сили превъзхождат Запада с ниската себестойност на оръжията. В соца се работи за жълти копейки. Запада трябва да организира производство в Африка.