11

Хахаха

преди 1 седмица

Важното е, че Албания започва преговори за присъединяване в ЕС а макаците остават със сръбски *** в багажника.

10

Гедер

преди 1 седмица

България не трябва да се поддава да влиза в неговата риторика. Той това иска тотална конфронтация. Трябва да бъдем умерени , цивилизовани, културни , да се държим вежливо с тях ,но строго . Това най много ги дразни ,че не могат да ни провокират да слезем на тяхното ниво.

9

Анонимен

преди 1 седмица

В ЕС ще ств когато бухала изпусне газове.

8

Влади

преди 1 седмица

Да, да , тези българи в Албания сигурно са прелетели над Македония и са се заселили направо в страната на орлите( Албания), без да стъпят на македонска земя. Отдавна са посърбени нашите братчеди в Скопие и сега са п0 турци от ходжата.

7

Капитанът

преди 1 седмица

Напечено му е ,защото трябва хем да успокои албанската общност , хем да угоди на националистическата нагласа на останалите . Малко е разчекнат и затова напада България всеки ден ,за да не го нападат него . Но часовника тиктака.

6

Шукаар

преди 1 седмица

Мисля, че е време хилядите македонци с БГ паспорт да ги върнат и да си стоят в родната Македония. Да си се радват на откачените управленци

5

Един Българин

преди 1 седмица

Тито е избил 130 000 след 7ми януари 1945та за няколко месеца и това е била интелигенцията, но това, че ти си безмозъчен предател не значи, че всички в Македония са толкова плоскомозъчни предатели като теб. Ще гориш в ада за геноцида над собствения си народ! Ако в Албания са повече, то някак си само географски освен исторически няма как да сте македонци начело с теб, Юда Мицков.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Македония е област в Гърция. Северна Македония си е България, винаги е била. Този посърбен българин вече се излага.

3

Капитанът

преди 1 седмица

Следващата стъпка на този , сигурно ще е да накара всичките тези 800 българи в РСМ да си пришият знак на ръкава ,за да знаят всички ,че са българи и да могат да ги бият по улиците .

2

Анонимен

преди 1 седмица

Първият път, когато ви нарекат магаре, усмихнете се. Ако ви кажат отново, помислете за това. На третия път купи самар. В съда в Страсбург: 14 присъди за македонската общност в България

1

Майора

преди 1 седмица

Абе Мицкоски сръбски агент , още ли не си разбрал че не можеш да поставяш условия преди да влезеш в ЕС! И как ги изброи че са няколко стотин българи , а над 200 000 имат български паспорти! Ще има да видиш ЕС през крив макарон!