55

Анонимен

преди 2 седмици

Май при Бойко си беше по-добре. От както дойде "Промяната" пълен хаос и провал след провал. България отиде на дъното.

54

До 53

преди 2 седмици

А ха при ГЕРБ си беше супер.Баце си пълнеше чекмеджетата,Шиши фалираше ,каквото му падне ,дебелееше и богатееше,Доган си живееше бейски в Сараите,Нинова се правеше на опозиция,но все влизаше в Парламента,а народа вегетираше с 200 лв.пендии и 400 лв.мин.заплата.

53

Чекемджан от Банкя

преди 2 седмици

ограби не само пари, той ни заключи заради някакъв си грип, затвори и планините, демонтира пейките в парковете. Пак гласувайте за наглеца от Банкя! Подари Витоша на Цеко та да тъне в разруха!!! Пълна простотия 12 + 3г вървим назад заради то лу па. Хубавото е че обеща да ни мъчи само 20г в началото и му остават още 5.

52

До Анонимен 53

преди 2 седмици

Държава няма, защото държавата е като един организъм, а ГЕРБ ( и дпс до тях) са като злокачествен тумор с разсейки навсякъде. И точно заради техните "разсейки" - по администрация, директори разни, кметове, архитекти, бизнесмени и т.н., държавата не може да се оправи и държава няма. Защото тези разсейки пречат и саботират всичко градивно. Бойко е такава гад, че е готов да срине държавата още повече, щом той няма едноличната власт. Това е истината.

51

Милионер

преди 2 седмици

Тази мутра от Банкя пак се е напила. Говмири неща, които са помече от яси за нормалните българи. Особено за приятелите ви от ВАЛЕРУСЕАД И тези от нормалните българи. Ами,те са около 5 милииона. АЗ НЕ СЪМ УЧИЛ ЗА ПОЖАРТНИКАРКАТО МУТРАТА. Нито пък в селото му СИВЕОТОВО ХАЙДЕ САШКЕ. На тези от РЕСИЛОВОТО ИМ. КУМ МИ БЕШЕ МАРИЯН. А и кръстник на детето ми. На техното им са гърци. Апък, РИРИРЯНА СИ МЕ Е ВОДИЛА ПОД ВЕНЧИЛО. ТЯ СИ Е СЪЩО СЕВЕРНЯЧКА. От Бяла, Русенско.

50

Един Българин

преди 2 седмици

Боко иска да отклони вниманието от проблемът с неговия приятел Пеевски. Беше обещал да внимават всички какво говорят за да има правителство и отново първи нарушава собственото си решение. А по темата, ТИ кога ще върнеш парите за манекенката от Барселона, асфалта, който изяде, а останалото се начупи и потъна? Жипките, които караше? Чекмеджето с пачките и кюлчетата на Мата Хари ли бяха? А пистолета? нагъл, по-нагъл , Бойко Борисов! Ще останеш в историята като най-корумпирания политик на България!

49

Анонимен

преди 2 седмици

От както Герб беше свален държавата няма. Разни тошковци славита кирчовци христовци... щяха да оправят щяха да нензнам си ко... накрая едно голямо НИЩО. на следващите избори всички партии с изключение на Герб тярбва да бъдат изхвърлени от хранилката.

48

хах

преди 2 седмици

Най-големият крадец - Бойко вика "дръжте крадеца"

47

Анонимен

преди 2 седмици

Ами върни ги бе! - заради такива болести като теб избягаха по света.

46

Баце,

преди 2 седмици

Нали щяхте да водите позитивна кампания?А пак почнАхте с нападките.И после пак ще се тюхкате,че не ви искат за коалиция.Шишо замина,не разчитай на него.

45

Зозо

преди 2 седмици

Хахахаааааа, аре ППДБ-та. Кюлчето, пачката, барселоната, магистралата.......... И какво доказахте бре? Нищо. Кирчо търси доказателства в Гугъл :))))))))))))))))))) Дамаджаната се снима с пудели и пачки, Киро трепе хора на пътя и асфалтира. Ай сиктир!!! Никой няма да гласува за ППДБ. ППДБ умре като БСП :))))))))))))))))))))))))

44

Kuncho

преди 2 седмици

Тоя като върне обраните изтеглени в брой пари за Хемус, където ги преведе авансово тогава да говори!

43

Анонимен

преди 2 седмици

ПП търси парапети бе,какви хора бълнуваш дедо,дедооо..

42

Чума

преди 2 седмици

Боко тиквата е моя образ на земята българска...след неговото "управление".... България стана, като след чумна епидемия.

41

Анонимен

преди 2 седмици

Да не забравяме че сегашния министър на енергетиката назначен от протежето на Бойко Главчев е същия Малинов който беше директор на Булгаргаз по време на служебната власт на Радев и лично подписа и договори тези заробващи клаузи в договора на Боташ и по негова вина плащаме по 1млн на ден. Въпроса е защо Бойко и Главчев го назначиха за енергиен министър и защо не го питата как се подписва такъв неизгоден договор . Бойко е в основата на унищожаването на държавата, лъже и краде без мярка и разчита

40

Пфффф,

преди 2 седмици

чумосаната Тик8а плюЙе чум0саните пепедебилЕра3ти,които щяха да вкарват Толупа,Беефффски и Доганя в затвора,а вместо това пиха мазно турско кафе в скута на чум0сания намагнитен ш0ппаR. По-голяма чYма от атлантишитски управляващ слугинаж,разграбил и доунищожил колонията,някога гордо наричана България...Бог да пази България от такива пр0дажни мъпети на Посолството!!!

39

А

преди 2 седмици

Чумата Борисов кога ще върне 850000,които изгони в чужбина?

38

Зозо

преди 2 седмици

До анонимен..... ППБД-тата им е спукана работата. На изборите макс 5-7% :)))))))))))))))

37

Тиквун

преди 2 седмици

Боко, малко ли са ти милиардите дето окраде. Колко още ти трябват? Когато чуеш мутра да плаче за пари... работата намисрисва !!!

36

Анонимен

преди 2 седмици

Чумата = ББ/Герб.