15

Анонимен

преди 1 месец

Поредната куха статия,отразяваща мокри те сънища на гладните брокерчета.Дайте думата на някой по-компетентен купувач да ви разясни истината.Стига сте пускали поръчкови статии,заблуждава читателите си.

14

Анонимен

преди 1 месец

"В големите градове на България цените на жилищата са най-ниските сред подобните градове на държавите в ЕС. Накъде ли ще вървят цените в България? Риторичен въпрос" ...............фантазирай си още! В Барселона, Атина и т.н. цените са по-ефтини!

13

Анонимен

преди 1 месец

За мен остава загадка,как неук,въшлuв тepлuк на държавна хранилка,при това младопенсиониращ се,бачкащ за смешна заплака от три бона, реве постоянно за пари ,се сдобива с пет шест имота за няколко години, водещи се на близки роднини. Отделно ползва и поддръжа есовицата на баба си. Все ми се струва че ако им секне рушветчилъка, цените ще паднат на реалните нива около хиляда и малко евро.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ти да не си се напил.Всеки среден клас програмист вземал 10-15х.Още си махмелурлия,бе...

11

Анонимен

преди 1 месец

В големите градове на България цените на жилищата са най-ниските сред подобните градове на държавите в ЕС. Накъде ли ще вървят цените в България? Риторичен въпрос.

10

Анонимен

преди 1 месец

При условие че всеки среден клас програмист в София взема по 10-15к, тези цени не са нищо особено. Но ще започне да има ясна разлика между цените в центъра и по кварталите, където ще живее кофти мат'ряла.

9

Анонимен

преди 1 месец

Купувайте, че свършват. Топ оферта 3 пъти над реалната цена.

8

Анонимен

преди 1 месец

Да стигат и повече, като има умници искащи да си купят двустаен с гледка към съседа и да го изплащат 30год. напред. А България дали ще има дотогава не се знае, че както е тръгнало...Само за информация от близък роднина: В центъра на Антверпен, Белгия - апартамент с кухня, голям хол, две спални, килер, баня плюс гараж - 200 000 евро.И преди да го купи идват и го задължават да сменя цялата ел.инсталация.Тук цени нагоре, контрол никакъв.

7

Анонимен

преди 1 месец

Cъpeвнoвaнueтo "3лaтeн нyжнuk" npogължaвa...

6

Анонимен

преди 1 месец

Като продължава да има будали с много пари, които не са достатъчно грамотни да си купят акции на Майкрософт примерно, както и такива, дето юруш теглят кредити, без да са сигурни дали утре или в следващите 20 години няма да останат без работа, защо мафията да не вдига цените? Вижда се - прждължават да ги вдигат още и още, въпреки това будалите не спират да купуват. Отделно поне 40 % от апартаментите (ново строителство пълен патреш) стоят празни, но нито се пускат за продажба, нито за под наем.

5

Хаххахаха

преди 1 месец

Да, да... 10 000 ще стигне. :) В тази дупка София. Айде да се спрете малко, алчни брокерчета.

4

Анонимен

преди 1 месец

балона няма да се спука, че като тръгнат цените на долу всички е реват и държавата ще трявба да извади едни 30-40 млрд да компенсира *** дето купуват на тия цени ..

3

Циник

преди 1 месец

Ама верно ли бе , ще растат цените? Ми тогава защо продавате, ми дръжте си ги и ще спечелите!

2

Един

преди 1 месец

Поръчкова статия рано сутрин, някой не е спал от зор.

1

Няма да купувам

преди 1 месец

Айде стига с тия ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ. Балончето ще се спука и ще ревете.