65

Kaleko Aleko

преди 15 години

Не знам за вас, пичове, ама аз на следващите избори ще гласувам. Не знам за кой, но няма да е за БСП/ДПС/НДСВ. И ако си останете вкъщи, няма да имате НИКАКВО оправдание да мрънкате после. И бъдещето ви пак ще се решава от пенсионери и ***

64

преди 15 години

Червени другари искам да съм ясен. В момента навлизаме в толкова дълбока криза от която вашата разбойническа партия няма да излезе. Това са последните месеци на вашата криминална и кoрyмпирана БКП/БСП.

63

Пич

преди 15 години

Така е, друго си е да отидеш за риба в деня на изборите или да си драпаш мадурите цял ден ...

62

Шотландец

преди 15 години

Ето затова никога няма се върна в България, срам ме е от моята държава и от тези скапани политици а и от тези които ги избраха...

61

MM

преди 15 години

Не държавата е скапана, драги, не държавниците. В хората е проблема, в населението. Щото всеки, в ден на избори, се замисля "Що да гласувам, никой не става." Затуй има ДСП и БСП. Щото пенсионерите, в чиито очи грее червената звезда и "Ах, летете, ескадрони", не мислят така. Нито турската ***, която се изсипва по време на вот. А колко са турците на фона на останалото българско население, а? И колко от останалото българско население иска да има ДПС, а? И колко от вас, горди българи, искате новини на турски по национална телевизия, а? Ето... Така ни се пада. Сами си ги избрахме. Сами си го направихме. Сами сме си виновни и няма защо да обвиняваме Вуте.

60

DevilishSoul

преди 15 години

Бойкотирайте бизнеса, стоките и услугите на всички фирми, заради които ни спират парите:)

59

преди 15 години

bravo, samo BSP! Bulgaria v sibir

58

МИТЬО ОЧЕТО

преди 15 години

31,6 на сто от българите не си плащат данъците, защото нямат средства за покриване на задълженията и защото ставките са им високи. Това заяви изпълнителният директор на Националната агенция по приходите Мария Мургина

57

преди 15 години

Тези от ЕК не са ли слушали 2 дни конгреса на бсп,какви добри дела са свършили през мандата си до този момент,компетентните органи веднага да им изпратят запис!Станишев всичко отива по дяволите след изказването на К.Наги,какво още чакате,закакво българския нарад ще плаща за членството си след като сме отрязани от всякъде.ИЗБОРИ

56

gazarogo6o

преди 15 години

Прав си ... много си прав, но ми се иска да грешиш ..... Само това ме крепи, иначе да съм сформирал чета за освобождението на България ....

55

Джасра

преди 15 години

Тъй, тъй, народе български! Продължавай да не гласуваш. После плюй, че жълтиците от еврофондовете по червени джобове отиват!

54

Kaleko Aleko

преди 15 години

до 51,Плюс пенсионерите, дето едва имат пари за хляб и кисело мляко, ама в очите им грее червената звезда и "Ах, летете, ескадрони..."

53

преди 15 години

"Това е първият случай, когато страна от ЕС е лишена от европейски фондове" БЕЗ КОМЕНТАР!!!

52

Гордия пенсионер

преди 15 години

Аз съм Гордия пенсионер! Не го забравяй, а си сложи очила и чети! Днес много хора агенти слушат, а не чуват, гледат а не виждат, а само се възбуждат.

51

Spiro

преди 15 години

Пишете си, пишете си. Хората, които определят съдбата на България на изборите, нямат компютри и не знаят какво е Интернет. Това са милионите полуграмотни селяни, които живеят по села и малки градчета. Те са тихи и не вдигат много шум. В деня на изборите, те спокойно стават в 6 часа сутринта, слагат си ватеното елече и вълените плетени чорапи, взимат си личната карта и също толкова тихо и спокойно пускат червената бюлетина. След това се прибират, палят си печката на дърва и продължават да съществуват със 150 лева на месец. А вие можете да плюете и да подскачате по цял ден в Интернет ... не им пречите.

50

X

преди 15 години

Сорос на времето се хвалеше, че чрез финасова операция взел по 15 лири от всеки англичанин. Сега нашето еврейче се показа по умно и лиши от 30 евро всеки от 6,5 милиона българи, както скоро ги сметна ЕС. Браво! Ако го изберем за втори мандат ще разкрие напълно възможностите си!

49

Kaleko Aleko

преди 15 години

Пък гласувайте за БСП, ***... Всеки народ си заслужава управниците... Айде, возете се в трамвая на Серго, нещастници...

48

Spiro

преди 15 години

"Станишев към теб се обръщам, ако ти има къде да спиш и какво да ядеш си е твой проблем, но повечето нямат нито дом, нито пари за храна, нито нерви да ти гледат бездарната мутра."Не, не, не, тук си в голяма грешка. Повечето имат "идеите и мечтите" и изобщо не ги интересува, че нямат дом и пари за храна. Ако трябва и по корем ще лазят, но ще пуснат червената бюлетина. Това е голямата трагедия на тази държава.

47

akne

преди 15 години

#41 - Просто поредното , което трябва да бъде смазано, за да може да имаме мира. Пишман тарикати като него навсякъде. Ей тези трянбва да се унищожат.

46

преди 15 години

и това става след 4 месеца усилена борба с корупцията, нали така??