63

Язе

преди 2 месеца

Радев скоро и той ще е в Магнитски, така че с Шиши могат да си спретнат коалиция.

62

мак

преди 2 месеца

Това е 2ра статия за днес посветена на пл.юе-щия по Радев делянс-ланина. Какво да кажем за мистър чекмедже, същия мистър ало ваньо, за мистър магнит, за почетния султан заграбил половин България? Освен това бг президент няма такива компетенции като правителството или нс, но тоя е заслепен от омраза към него, все едно не разбира от политика. Пък и Радев не е длъжен да се явява на избори, щот тоя има да му каже нещо, нали му казва сега през 5 минути.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Ти по добре кажи за магнитски и що яде бой в Дубай

60

Гнус ме е

преди 2 месеца

Заради Бокаса не си фърлих паспорта, ама зарад този още по ме е срам че съм Българин и ще стъгна до крайности!

59

гост

преди 2 месеца

е как си ги е купил.., къщите, 10 бона всеки месец заплата, за дневните дажби в президенството всичко му е осигурено, нищо не плаща, ходи по чужбина пак платено, той заплатата си не я харчи реално. Деската я харчи, поже пък да е пестелива, ти да видиш, ха-ха

58

Мистър кеш е от ДПС

преди 2 месеца

Мистър кеш е от ДПС ramadan atalay . Апартамента му на депесаря бил като пещерата на Али Баба . Било пълно с КЕШ от еврофондовете и не могли да разделят порциите

57

Петър Стоянов

преди 2 месеца

Деляне, кажи си, хората ще те разберат.Мистър KnowItAll Пеевски да не се е помислил за българския Тръмп?

56

Българ

преди 2 месеца

Аве дебел*ак държавата е пълна ***, пожари, наводнения, още колко години ше ви слушаме алабализмите на вас ве а? Вземете да свършите нещо полезно, аман от вътрешните ви конфликти наср*ани е.

55

Аз Ненавиждам

преди 2 месеца

Пеевски и всички *** правещи му денонощна реклама да знаят, че тоя път няма да се получи. Пеевски усеща че се превръща в кръгла нула. Бойкот на Пеевски и мисирките.

54

дядо Коледа

преди 2 месеца

Грухи, за теб специално тази година Коледа ще подрани..

53

До Шиши

преди 2 месеца

От Козяк му нареждат да се заяжда с Зелените Чорапи.Иначе Магнитски.Толупа го е страх от Путин и е отказал на краварите.Толупа е селски тарикати.Каквото кажат Големите това ще правиме ---Толупа .

52

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши прибра джакпота от тотото снощи и е готов да купува изборите.

51

FMC

преди 2 месеца

Вижте сега. Първо Янев щеше да ги разнищва. После оня, зето го занеряха с екстременти, журналистчето. Дойде Гешрв, щеше да ги срива. Появи се полковника, щеше да унищожава и Пеевски и Бойко. Сега Пеевски се кани. Така и кикой кищо не пусна на публиката...поне малко да се порадва. Вместо това почнаха да се появяват трупове на тоя и оня.

50

Пловдив

преди 2 месеца

Преди всичко г-н магнитен не ви прави чест да нападате президента на България и да го съдите за делата на други хора . Преди всичко г-н магнитен вие трябва да обясните как човек като вас попада в списъка на Магнитски ( по каква причина )това е по важно преди да започнете да съдите който и да било . Преди всичко г-н магнитен също така трябва да имате предвид че е хубаво да сте подкрепян от даден електорат който да стой зад вас в такива моменти . Кой бяхте вие за да съдите в България .

49

И сега

преди 2 месеца

Какно правим? С адвокат и полиция хората на Чакъров са в сградата на ДПС. Началната скорост по нанадолнището за шиши е дадена и,тъй като дебелян ще върви надолу с още по-голяма скорост. Май ще мерпим ДПС, че ни оттървават от него. Сега е ред на прокуратурата. Този няма вече къде да бяга. Навсякъде ще бъде открит от своите протимници. И Дубай ще му се стори тесен. По-добре за него е да склони глава и да слушка и да папка, че не се знае, като се обърне палачинката къде ще бяга

48

ФлайДубай

преди 2 месеца

ДебИлян си закупи еднопосочен билет до Дубай.

47

Късно е либе

преди 2 месеца

Късно е либе за китка. След новите избори няма и да влезеш в парламента.

46

Свинщина бг.

преди 2 месеца

А бе Шиши,а каква е истината за тебе.Един мафиот дръпнал с милиони .

45

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя слънчаса , взе та се определи за носител на всемирната истина . Догоне погрижи се за медицинско обслужвана на фенеменчето си бе .

44

А.Колев, пасе кози

преди 2 месеца

Добре, но дай реални факти, а не подмятания, и ги дай на прокурорите си, нали бачкат за теб, момче.