31

Анонимен

преди 2 месеца

От Комунизма и от Мюзюлманизма трудно се отърва! Истинските Християни - потомци на Исус и Диана(Мария Магдалена) и техните близнаси Петър и Павел и дъщеря им Синтия, от които са всички Римски Императори на Българската Империя и Род Дуло, от който са всички Царски Родове по Света и Богомилите бяха унищожени и останахме едни безпаметни Българчета с унищожена памет за Българската История!

30

Кой е Доган!?

преди 2 месеца

Доган, доказано е сътрудник на ДС и е работил за насилственото преименуване на българските турци, поради което не го допускат в Турция, затова Гюнер Тахир, Корман Исмаилов и много други турци напуснаха структурите на ДПС! Освен всичко изброено, баща му е ром, който обаче е бил достатъчно умен да слуша жена си!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Откраднаха му партията , както той открадна държавата преди 35 години

28

Кемал Ататюрк

преди 2 месеца

Алаах Алаах

27

РАП БИТКА

преди 2 месеца

КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ: ДОГАН ИЛИ ПЕЕВСКИ! ЗА ДОГАН ПАЛЕЦ НАГОРЕ! ЗА ПЕЕВСКИ ПАЛЕЦ НАДОЛУ

26

До 23

преди 2 месеца

А СДС, кой ги създаде :)

25

Анонимен

преди 2 месеца

до 18 И що тия от сайта са станали за смях? Да не би те в тази позиция да са го снимали, мозък?

24

Делян

преди 2 месеца

Браво, ако ги заличи! И след това Гражданите за европейска България, начело с "уважавания" "лидер". Успех!

23

Анонимен

преди 2 месеца

фф

22

До мислят

преди 2 месеца

Ни за ***.Ами то и всички знаем,че агент Буда,доносник на ДС е Борисов.Но си мълчите.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Доста е одъртял от последния път когато го видях...Колко годинки живот мислите, че му остават??

20

Halas dogan bey

преди 2 месеца

Време в митът за големия политик и пазител на мира да рухне. Една дс креатура, създадена да канализира етническия вот, който по дефолт е щял да ходи в СДС, и да направи идването на бсп/бкп пак на власт невъзможно. Това е генезиса на ДПС, но този алчен татарин го използва за да се ояде, да окраде и изтъргува влиянието си за много пари. Пеевски ще е неговия палач. Нито турците гласуваме масово за тях, нито са толкова важни вече. Гласовете им са купени от северозапада и не са гарант за нищо.

19

АнонимеН

преди 2 месеца

НЯМА ПОЛИТИК КОЙТО ДА Е БИЛ ПРЕДАВАН ТОЛКОВА КОЛКОТО ДОГАН :D И ТОЯ ПРЕДИ МЕСТАН ГО ПРЕДАДЕ! ТОЙ ГИ ПРАВИ ШЕФОВЕ, А ТЕ МУ ЗАБИВАТ ПО ЕДИН НОЖ В ГЪРБА!! ПЕЕВСКИ ЯВНО И ТОЙ СИ Е ЧИСТ ТУРЧИН :D

18

Анонимен

преди 2 месеца

То и в Германия има турци , ама няма партия . ДПС не трябва да има

17

Христо Христов

преди 2 месеца

До 10 "... някой по Мгнитски ще командва в държава от ЕС" - абе про'с'так неграмотен, след като е избран от хората тук, еврейският Вашингтон ли да те командва бе. Аман от неграмотни и некадърни робски вле'чу'ги! ПП. Същият този Вашингтон ти каза м'ната му на,ЕС. ФАКТИ

16

Гласуването на

преди 2 месеца

Желязков беше крах за ГЕРБ и персонално за Борисов-нито един глас извън ГЕРБ и депутатите на Пеевски."А" отборът на ГЕРБ,"Дрийм тийма" на Баце отиде за курбан на сараите.А близо половин милион избиратели на партията изживяха поредното си унижение.

15

Питам

преди 2 месеца

На снимката кой е,че му никне коса.да си поръчам и аз помада.това е подигравка с Доган,няма ли кой да види това,че ставате за смях.може другият път да е със рога.

14

Мислят ни за идиоти!

преди 2 месеца

Какво излиза!? Когато Доган еднолично нарежда е в реда на нещата, не е авторитарно управление, а когато Пеевски го стори е!? При това всички, без изключение знаят, че Доган е доносник на ДС, го в сегашно време, защото е ясно, че и сега му нареждат какво да прави!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Фотографът е номер едно...:))))

12

Истината

преди 2 месеца

След като чух прочетените от Джевджет Чакъров изказвания на Ахмед Доган,в които той целенасочено критикува ЕС и НАТО /пред Поли Златерева, в предаването "След Новините"/, вече съм напълно сигурен че Делян Пеевски с прякото съдействие на ПОСОЛСТВОТО, е извършил преврат в ДПС !