21

ИзЧеГъртВаНе ППДБ

преди 1 седмица

май след Гюров-Без-Дипломата, само тоз - Остана!

20

столичан

преди 1 седмица

Едно добро нещо да направи човек и всички недоволстват. Центърът на столицата не е място за паркирване на трошки, редно е да е зелена зона с велоалея, автомобилите вън от центъра.

19

До Г-н Терзиев

преди 1 седмица

Уважаеми г-н Кмет на СО, ние като граждани гласували за Вас отправяме молба, която се състои в това да въведете контрол и срокове в повереното Ви Направление по архитектура и градоустройство! Поинтересувайте се какво се случва с проектите за регулация и др. там! Обърнете внимание, че там няма срокове и има преписки, които стоят с години без никакво движение! Това е гавра със столичани, които Ви гласувахме доверие!

18

Анонимен

преди 1 седмица

НЕ знам как, но изкараха протеста, че бил от "еко активисти, които искали повече коли" ... Отнася се с хората, като с някакви загубени животни ...

17

Анонимен

преди 1 седмица

Забранете всички коли в центъра и отивайте на избори. Всички зелени, еколози, колоездачи и вегани ще гласуват за вас. Сложете саксии с озеленяване по средата на улиците и забранете колите. За зелена София!

16

Анонимен

преди 1 седмица

Едно време когато нашите български легионери са били на фронта да воюват при инвазия от север а българските амазонки са кърмели децата си по селата, ско се появила инвазия от юг и нямало повече легионери. Амазонките са оставяли на бабите децата и са отивали на южния фронт да спират инвазията от вандали. А сега Вандалите са навлезли по градовете и си правят ГейЛезбо паради и нема ни Легионери, ни Амазионки! Затова сега е забранен парада на легионерите - Ген. Иван Колев - спрял Руската инвазия!

15

Майора

преди 1 седмица

Ало Васко , Столична община не ти е като фирмата да я управляваш!Заедно с мис Бони объркахте цялото движение и направихте безумия , а после се оправдавате с другите! Вместо да се оплаквате възстановете старото движение и върнете парите , незаконно взети от софиянци!За нищо не ставате , нямате никакъв опит , единствено си вдигнахте тройно заплатите , да видим кой ще ви плаща увеличените данъци!

14

Анонимен

преди 1 седмица

Е то па да не гепне човек милка-милка и полвин, айде без мене, прайте си избори, на мене ще ми намерят неква друга работа в некое непео да правиме картинки с мис Бони и да балалайкаме натам-насам. Това го можеме. Новогодишни украси, златни порти от али експрес за гей парада, великденски яйца от шперплат пред НДК, вещици и медузи, такива работи.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Че това е атака на подопечните на прасетата институтуции е очеваден факт, но и че това момченце не става за кмет е също факт. Отнийде надежда взорът не види.

12

bojko e bog

преди 1 седмица

милеете за ГЕРБ всички вие турбо селяни, не стъпвали в София някога.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Навсякъде умствено увредени герберасти мен, ти ко очакваше освен спъване на работата ти :))

10

Анонимен

преди 1 седмица

Така е, не е работа на министъра ама ти се оказа най-обикновен аматьор и измамник. НИЩО, АМА НИЩО полезно за 8 месеца. Ако наистина са дадени милион и половина и се правите на луди, то вие засенчвате даскалицата по рушшки още в зората на управлението. Колко ли още сте взели. Ама ако дойде ромката може и да ни се стори малко краденото:)). Толкова ли няма качествени и честни хора с десни идеи вече!

9

Зозо

преди 1 седмица

Васко ДС-то и Мис Бони са класически комунистически некадърници. Какво се чудите?

8

Анонимен

преди 1 седмица

Доста се е активизирал, май им е жегичка на ППДБ. Споко, няма да пуснат кокала толкова лесно.

7

Реално

преди 1 седмица

мажи ските и изчезвай

6

деде

преди 1 седмица

Комунистите са най-наглите същества на света , оловото е най -добрия лек за такива

5

Анонимен

преди 1 седмица

Чувства, че някой скоро ще изпее, за измамите по изборите и иса, да изпревари събитията. Демек - не ТЕ, а ТОЙ решава, да отиде на нови избори. Късмет! ПП и ДБ изгубиха 1/3 от подкрепата, която имаха, а освен това, видяхме, как разликата между теб и Григорова, беше 9 блока хора.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Герберастите са превзели всичко Терзиев, требват топки за да се справиш с ремонта на ремонта и ремонта :)))

3

Гошо

преди 1 седмица

И Аз имам вътрешно чувство "Ако изборите променяха нещо ,щяха да ги забранят"

2

Анонимен

преди 1 седмица

Още миналата есен трябваше да има повторни, нови избори в Сф )))