17

Анонимен

преди 1 седмица

Пионерския лагер ви помрачи идилията. А Пеевски няма ли кой да го инспектира или той неприкосновен? А Доган? Па кат сте почнали, давайте от по-тлъстите сомове и наред.

16

Анонимен

преди 1 седмица

,,Инвеститори,, Все пак исторически парк може а бъде спасен . Но ако дойде Възраждане на власт . при това няма да е много трудно .

15

Изглежда, Михайлов

преди 1 седмица

няма човек в НАП. Ако имаше (като нормален български бизнесмен) никога нямаше да се стигне до тук. И пак, 700 хиляди лева неплатени задължения не звучат като много, на фона на подареното на Украйна, на стойност над 3,6 милиарда евро. И то само това да беше, заемите дето тегли Асен Василев са над 15 милиарда. Откраднатото то Борисов преди това е поне толкова също. Михайлов е дребна риба, но явно бръкна в нечия чиния.

14

Анонимен

преди 1 седмица

"Нейно величество" - партийната прос титутка В.Василева не е случайна. Тя е от потекло на баща партиен секретар(БКП) в АЕЦ"Козлодуй" и майка, видна БКП активистка. След промените 1989г., виждайки накъде духа вятъра цялото семейство се ориентира към СДС и така набутаха , завършилата само езикова гимназия, вики за депутат от СДС. Търкайки депутатската банка, викито "завърши" НБУ и "стана икономист". След това обиколи последователно партийте на Бареков, Слави, Черепа, Стефан Янев и сега намери пристан у величието.

13

До 10

преди 1 седмица

Кои са те ? И защо само руските?

12

Свобода

преди 1 седмица

Тоя е финансов гуру, ще затваря фирми, ще уволнява хора, ще плаща лихви. Боже пази България от такива дяволски изчадия!

11

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя е някакъв обикновен измамник и схемаджия, да го дават директно на прокурор, заедно с авера му, който подавал военни данни към Москва.

10

ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИЯ.

преди 1 седмица

ВСИЧКИ РУСКИ ШПИОНИ В БЕЛЕНЕ...!!!

9

хмм

преди 1 седмица

Тук има нещо гнило. Или тоя е наистина пирамида някаква, или е много неудобен на статуквото. Хората влязоха в парламента, а до последно по националните медии нищо не се чуваше за тях. Даже социолозите ги пропуснаха (а може и умишлено). 100 000 гласа са много над грешката и изненадата. Има нещо. Ама кой лъже не е ясно още.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Абе всички сме по Алеко Константинов нарисувани.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Исторически парк вход - 50 лв. Юрта за спане или вила - запазени 3 години напред. ХАХАХА палячовци бегайте

6

Анонимен

преди 1 седмица

Що така? Нали Радев го награди с някаква статуетка?

5

До 1

преди 1 седмица

Всеки минава проверка при НАП по някое време. Ей сега и аз имах лична ревизия без да съм политическо лице. И така е редно! Всеки трябва да бъде проверяван и каран да си плаща данъците. Щом има запор... значи все пак е имало измами :)

4

Аа дообре

преди 1 седмица

Щял да уволни хората, затова не плащал с години данъци. Ау, колко благородно. Пич, в Америка или Германия вече да търкаш наровете. Щом президента на Байерн Ули Хьонес вкараха за укриване, ти нямаше да излизаш. Затова държавата е на този хал. Всеки се радва, че плаща 10% данък или получава пари в плик и лъже държавата. Не мисли, обаче, че Германия да е толкова подредена взима 40% данък и ги инвестира, където трябва. Затова ще плащате за училища, и ще си ремонтирате сами пътищата с кофи камъни.

3

Ганчо Цончев

преди 1 седмица

СлИвелин Михайлов е измамник и за това драпа за политически гръб. Такива като тоя мнимия полковник са затвора.

2

Запознат

преди 1 седмица

Началото на края на тази политическа пирамида!

1

w

преди 1 седмица

яростна атака, явно като не дадоха на прокопи да сложи перките сега е атакуван