55

Р. Рейгън

преди 3 седмици

Много се е загрижил другарят Путин за загиващата Европа. Така и другарите от СССР все предричаха ,,неизбежната гибел на капитализЪма и империализЪма" (по тодорживковски изговор), докато накрая дойде неизбежната гибел на социализма и комунизЪма. Така ще стане и с рашизЪма, и с путинизЪма. Само се чудя на ума на нашенските копейки (ако изобщо имат такъв...) знаят ли на кой свят живеят. Или сънуват наяве ,,русский мир".

54

Анонимен

преди 3 седмици

А колко е бюджета на министерство на културата на САЩ ? Само питам не че се съмнявам че ще претопим американската ,,култура,, :))) Желю жабата написа една книга за целия си живот - Фашизъма за което комунистите му плащаха по 200 лв заплата цял живот на този неблагодарник . Затова нямаше и заплати за работниците през комунизма . Заради ,,култутрата,,

53

Кирил Бузов

преди 3 седмици

След ядрения апокалипсис ше има оцелели едни отвратителни насекоми . Членувани в женски род хлебари.

52

джо деменцията

преди 3 седмици

Сякаш е прав Европейските ценности -- еднополовите бракове , смяна на пола , паради от типа -- Парад гордости , Трансгени паради , Гей паради , трета графа за Х пола . Трансгена армия която е гордостта на Америка .Това са техните ценности.

51

Анонимен

преди 3 седмици

А какво става с контранстъплението? Върнаха ли вече Крим?

50

Анонимен

преди 3 седмици

Няма да остане нито един паметник на терорист. Ердоган всичко ще разруши - Ботев, Левски, Бенковски и останалите айдуци ще бъдат нарязани.

49

Къртим наред

преди 3 седмици

Няма да останат паметниците. Поне в България.

48

Еуроюес джендър

преди 3 седмици

Някой знае ли какво стана с 16 абрамса и 75 брадлита !?Как смее Путин да извършва геноцид срещу нато ска техника?!

47

Гаварит Масква/Днес.

преди 3 седмици

Гаварит Масква

46

бг смешки 2

преди 3 седмици

глобалният либерализъм съсипа и БЪЛГАРИЯ но младите няма как да помянт какво беще България преди 1990-та ! сега вече няма държава !

45

Анонимен

преди 3 седмици

До и те така ИИ ще довърши умиращия запат.

44

Козяк

преди 3 седмици

Но защо не побеждаваме лошия Путин?! Ето ,още едно село ни вз е днес ,а сме платили на зеления по 2 долара на декар там муахъхъхъхъхъъ

43

Анонимен

преди 3 седмици

Няма такова нещо като ,,културата,, Това е сравнително нова измама . Искам да вия една стара книга в която пише нещо за ,,културата,, ,,да дадем за културата,, да га спасим културата ,, Няма такова животно . Как така римляните не са я измислили ,,културата,, ??? Те по прос.ти ли са от нас ? Има изкуство има цивилизация римска европейска и българска само ,,култура,, няма . Тва е сравнително нова измама да се източва бюджета на по про.стите народи .

42

Англичанин

преди 3 седмици

Кеф избиват се славяни православни. Ще останат само католиците кеф...

41

Анонимен

преди 3 седмици

Днес руският морски спецназ е унищожил елитен украински морски спецназ при опита му да се транслира в Херсонска област край някаква Тендровска коса.

40

Уффг

преди 3 седмици

Тут кин шляпа про сто тии като силиконова кифла, бръвежите му вече стават скучки с безпочвеността си и баналноста . Жалко парвеню, но най жалкото е, че не осъзнава колко е не съществен и не значим за световната общност.

39

Анонимен

преди 3 седмици

Крайнодесни са само лъжите на медиите на Сорос. Няма нито една крайнодесна партия сред нарочените за такива.

38

Мони паси

преди 3 седмици

Напляскаме руснаците ,нали? Путин моли за мир укр.армията в подмосковието ,вервайте!

37

Граф Промоций

преди 3 седмици

Пуснали са му да гледа Евровизия

36

Е?

преди 3 седмици

Хах макронс дава на укрите самолети мираж модел 1975г. Яхахахахахахахахах