35

анонимен

преди 1 месец

прозападните фашисти герб и подмяната - в канализацията!....гласувай умно, българино, сега ти е шанса!

34

Анонимен

преди 1 месец

33- без милиардите на Европа- Унгария ще затъне, а когато спрат безплатните карти за възрастни и деца за пътуване в градски и извън градски транспорт, когато спрат милионите за подновяване на пътища и сгради Унгария ще е отново на дъното- а ти може би си съсипан, но ДГ, училища, университети- построени или стегнати, реконструирани, боядисани, обновени с еврото от Европа, бабите и деца до 14г пътуващи безплатно в транспорта, безплатен топъл обяд- това го дължим на ЕС- а ти си бъди съсипан...

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 34 "Орбан, Фико....Костадинов? Трябват ни повее такива!" Мда, ако искате да сте бедни и крепостни наистина ви трябват повече такива.

32

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Орбан е странен и сякаш има уникален гръб в ЕС,колкото и да се прави на вечният враг. В случаят оправдавам блокирането на решенията,защото Зеленски няма друга перспектива ,освен война,война и война.Доколко е война тая смехория между Москва и Киев е друга работа,но е факт,че Володимир има извратена представа за реалността. Сякаш заимствува от театъра измислени ситуации ,от които превръща реалността във фикция. Не вярвам на Зеленски,защото той също е СССР.

31

Тео

преди 1 месец

Не знам кой ви пише заглавията, но хайде да ви питам нещичко - не е ли изнервящо само една държава 11 години!!!(Нидер/Холандия) да ни спира за Шенген? На края и австрийците се включиха. А може би Орбан мисли за държавата си! Близо е до Русия и му е пределно ясно, че руснаците ако не са провокирани няма да нападнат нито Полша, нито Унгария. Ама ако продължаваме в същия дух неговата държава ще е една от първите на фронтовата линия. Човека мисли за хората си!

30

БАНко

преди 1 месец

ОПОРКИТЕ НА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДА И ЦЕНЗУРА ЗА ВОЙНА И ЗАВЛАДЯВАНЕ ОТ РУСИЯ НА БЕРЛИН И ПАРИЖ ОТДАВНА СА ЗАБРАВЕНИ !!! СЕГА НАТООВЦЕТЕ СПАСЯВАТ ,, ДЕМОКРАЦИЯТА " НА ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ НА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ !!! С КАКВО БЪЛГАРИТЕ СА ДЛЪЖНИ НА ФАШИСТИТЕ В ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА ???

29

Анонимен

преди 1 месец

Орбан, Фико....Костадинов? Трябват ни повее такива!

28

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Унгария! Браво на Орбан! Милее си за родината и не иска гeйщината да ги съсипе, както съсипа България. Бори се за суверенитета на страната си и раздава шамари на меките еврогейскиКитки. Б Р А В О г-н Орбан!

27

Железният Феликс

преди 1 месец

Предполагам, че външният министър на Белгия Хаджа Лахбиб е с чистокръвен фламандски произход... Значи, било изнервящо за Великия ЕС, че Унгария блокирала решенията за военна помощ на ЗеленоКлоуна, обаче, не и пука, че преди два дни, армията на БогоизбранитеЧифути обстреля Рафах и изби като на майтап сума ти цивилно население, за което Нетаняху каза просто, че се се случила "една невероятна грешка". Абсолютно лицимерие в ЕС, за което скоро същия този ЕС, ще си плати жестоко!

26

Анонимен

преди 1 месец

Искрено се вълнувам за съдбата на този смел човек, като се има предвид какво се случи на 14-ти май /опита за преврат в Турция/, 15-ти май /покушението стрещу словашкия президент Роберт Фицо/, 16-ти май /опита за атентат стрещу Вучич/, директната заплаха от еврокомисар към премиера на Грузия.

25

Анонимен

преди 1 месец

До до 17 Не е нужно да ходя в Украйна за да помагам, а съвети може да ми дава само някой, който е успял в живота, което означава не ти.

24

Анонимен

преди 1 месец

До БАНко Интелигенцията дори в Унгария не може да го ПОНАСЯ тоя едър крадец, само това ще ти кажа от първо лице знание, ти говориш как останалите трябва да се учат от него. Орбан е унгарския Тиквоний.

23

до 17

преди 1 месец

Ти като си за политиките на европейския съюз, защо не отидеш да помагаш в Украйна и без това имат нужда от помощ, жива сили, отивай, нали си европеец, цениш европейските ценности, скрил си се като плъх и само ревеш мишко....

22

абе

преди 1 месец

там става, защото всички маджари са с орбан, а тук е само радев, как да се пребори с тая продажна п.а.п.лач! само ВЪЗРАЖДАНЕ, да ги изметем прозападните плъхове, да сме с братска русия, да я има България!

21

Анонимен

преди 1 месец

За кого е изнервящо?

20

БАНко

преди 1 месец

ЕВРОПЕЕЦО , ГОРДЕЙ СЕ С ТАКИВА ПАТРИОТИ КАТО ВИКТОР ОРБАН !!! КОГА ЩЕ ГИ СТИГНАТ БЪЛГАРСКИТЕ НАТООООООВЦИ ПРЕДАТЕЛИ ???

19

Анонимен

преди 1 месец

До до 17 Решенията на ЕС не са свъзани само със страни от ЕС, другарю. Това е опорка, която е ОЧЕВИДНО не на място.

18

до 17

преди 1 месец

Абе оFFца човека е прав ама такива .едали като теб с гладки мозъци не можетеъда го проумеете. Украйна не е в ЕС и по никакъв начинин не сме и задължени. Въпроса е защо се харчат парите на Европейските данъкоплатци за една фашистка държава ? А не какво търси Унгария в ЕС.

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 16 "Напротив! Очаквано беше! Орбан има топки!" Ако имаше топки щеше да извади страната от ЕС, щом толкова му "пречи" политиката на съюза. Истината е, че са го хванали руските фашисти вероятно с някакви компромати за едри престъпения, и прави всичко, което му наредят. Само гледай какво ще стане, ако започне процес на изваждането на Унгария от ЕС - ще им ВОЙ до небесата от тоя и Сиярто. ЕС има нужда от СПЕШНА реформа на вземането на решения вътре в него.

16

Анонимен

преди 1 месец

Унгария=Австрия=Швейцария=Словакия!