44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен---39 В Русия има алкохолизирани , А НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ДРОГАТА В ЗАПАДА ... И къде е разликата ???В Запада ---дрога , а в Русия алкохол !

43

Анонимен

преди 1 месец

Не знам за проблемите , които имате с Путин , но считам себе си за трета страна имаща съвсем различни разбирания и интереси .

42

Анонимен

преди 1 месец

Не виждам как този остров може дс бъде окупиран от пияяките . Той е в средата обграден само от НАТОВСКИ държави. Дори и случаен кораб да успе дс влезе там... някой да ги защитите от ударите на самолетите . Това ще е доста амбициозно и най вероятно катастрофално:)))

41

Анонимен

преди 1 месец

До Рендето..Нали в Укрия няма въобще КОРУПЦИЯ И ПРОДАЖБА НА ВСЯКАКВО ПОДАРЕНО ОРЪЖИЕ ОТ ЕС , ама това не се брои , налЕ!

40

Анонимен

преди 1 месец

"Пак нискокачествено съдържание ли превеждаме?" - цитира "Дойче Веле".

39

Анонимен

преди 1 месец

До Рендето ----- чудесно режат пиявиците, докато есср и краваристан продължават да ги угояват.

38

Анонимен

преди 1 месец

С крайцера Москва ще го превземе!

37

Анонимен

преди 1 месец

Руската психология е милитаристична, те ако не нападнат някой за 10 години, ще направят гражданска война! Почти всеки руски мъж неумрял от пиене, е военен, няма мислене на гражданин! Това е страшно ментално увредено от диктатура общество! Заради непрекъснатите войни нямат нормална икономика и доходи, те са посмешище и за България! Българските политици проруски са със зависимости, а на последователите им Ленин казал,,полезни едеоди"!

36

Анонимен

преди 1 месец

Не знам за Готланд, но вижте какво става когато САЩ хвърли око на Сирия, Либия, Ирак, Афганистан...Украйна, Палестина. Навсякъде смърт, разрушения и бежанци.

35

Анонимен

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА..... оВНЬО , Пилците се броят , на ЕСЕН !Запада не бърза , Русия също ,.. какъв ти е проблемЪ !Украйна вече е 25 млн. , народа се усетил , и вече се е обърнал с/у Е-ленски , и ВСИЧКО Е ТОЧНО !Ай , НА ЗДРАВЕ !

34

Анонимен

преди 1 месец

"Има руски остров Гогланд във Финския залив и има голям шведски остров Готланд в средата на Балтийско море" - Браво! Край остров Готланд терористи взривиха Северен поток и германски и шведски следователи са в задънена улица. Не знаят кои са.

33

Рендето

преди 1 месец

Корупцията и некомпетентноста в МО на РФ се е развихрила до застрашителни мащаби..., арестуван е вече третия генерал от ГЩ на МО на РФ - Вадим Шамарин и четвъртия ген. Попов!!! Мнозина в Русия вече започват да разбират, защо Сталин беше принуден преди началото на ВСВ да проведе "Чистка" сред генералския и офицерски състав на Червената армия !!!!

32

Анонимен

преди 1 месец

Няма какво да го чакате. Струпвайте армия + ядрени оръжия и това е. Времето за приказки и молби свърши. Минат ли 1м атакувате всички заедно тях , калининград и всичко . Докато им паднат зъбите.

31

Анонимен

преди 1 месец

Разръчкахте Света напълно , сега Путин е виновен за всичко , или поне така трябва да ни се обясняват uдuoтuuтe ви . Няма въобще да обяснявам какви ги вършат САЩ по целия Свят с техните " Стратегически интереси " .

30

Анонимен

преди 1 месец

Окото му е в Готланд, но виж пъпа му е хвърлен в Германия, точи зъбите за Аляска и апетита му включва Англия. Пак нискокачествено съдържание ли превеждаме? Вече се обърнахте бетер на Пик.

29

Анонимен

преди 1 месец

Алооо , а какъв го дирят САЩ в ЕВропа и света ???

28

Анонимен

преди 1 месец

Заешките сърца и от сянката им ги е страх..

27

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

От 3 Години - Лъже че Превзема Харков- и След 30 Години Няма да Може - Джуудджето Стана - Лъъжливо Овчарче.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

26

запознат

преди 1 месец

За непросветените- обяснявам! Има руски остров Гогланд във Финския залив и има голям шведски остров Готланд в средата на Балтийско море! Названията са близки, но Русия изгражда малка военна база(няма как да е голяма, понеже островът е 10х2км.) на първият остров! За вторият остров от Русия и дума не са споменали, като територията на Русия, с изключение на ексклава Калининградка област, е много далеч от него!

25

Анонимен

преди 1 месец

Вземете та си запазете Лондон и Париж , че АКО поиска и там може да хвърли , по едно Око !