19

Псевдо истерик

преди 1 месец

Историкът се оказа тенденциозен фалшив.

18

Анонимен

преди 1 месец

Дзапада е разбира се небинарен.

17

Историк

преди 1 месец

До Анонимен 12 "Какво съветско робство бе ?" За да ти демонстрирам "какво" само ще посоча, че руските драскачи не е възможно да изразяват мнение различно от това на господарите им в Кремъл. Робството е преди всичко зависимост въпреки собствения интерес.

16

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност на запада му дреме все по-малко за теб с всеки следващ ден. Сам си удължи войната - сам се оправяй!

15

Анонимен

преди 1 месец

До Историк 13. Кои фалшификации конкретно бе Хистерик ? Съобразно общата тема разбира се...

14

АзтКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

До 7. Естествено,че вината на Западна Европа е изключително голяма,защото за всички,които живеем в този Запад е ясно ,че Русия го управлява чрез шантаж. Съветските същества не могат по друг начин.Могат само чрез шантаж. Инак как да си обясним,че всеки гадъ от СССР,който цъфне в държавите ни бива незабавно осигурен с дом,пари,кола,трудова дейност??? Моля,във Франция,Испания,Германия няма нито един руснак или украинец на улицата. Аз Българинът съм на улицата. Русия и Турция управляват ЕС. Това е !

13

Историк

преди 1 месец

До Анонимен 11 Руските фалшификации не са факти, затова казах, че е трябвало да живееш в друго време, когато в България те бяха приемани за "факти".

12

Анонимен

преди 1 месец

До Историк 8. И ти си ми един Хистерик. Какво съветско робство бе ? Знаеш ли значението на думата "робство" ?

11

Анонимен

преди 1 месец

до историк това са фактите, а учебниците се пишата от победителите,

10

до 2

преди 1 месец

Така почти е, дето за големия брат ще остане само дупка от бублика (или геврека) в района на полска граница.

9

Анонимен

преди 1 месец

Дзапада, Ухраина, Русия и Изтока и Севера и Юга папат от една копаня.

8

Историк

преди 1 месец

До Анонимен 6 Сигурно така щеше да пише в българските учебници както си го описал, ако още бяхме под съветско робство, но си закъснял. Трябвало е да живееш в друго историческо време.

7

Анонимен

преди 1 месец

Ние българите си мислим, че Запада не е свързан с руснаците, но дали е така, само можем да гадаем :)))

6

Анонимен

преди 1 месец

до 3 Човека ще бъде запомнен като един от най-големите палачи на собствения си народ в историята, само по границата с румъния в опит за бягство от мобилизация са убити над 15 000 украинци. Зеленски ще свърши като арабски диктатор влаче по улиците от собнствения си народ. след 21 май дори вече не е и президент на Украина, изтича му мандата!

5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Ето след тези думи на съветският потник Зеленски вече съм предубеден в правотата си,че той и Путин са в координация..Не стига,че този индивид се превърна в символ за това какво не трябва да е един мъж,имайки се предвид нескончаемият му шантажьорски хленч за пари и оръжие,но и най-нагло започва да промъква "загубата" ,видите ли, която от Иво не е негова,а този път на Западът. Зеленски е просто един мръсен съветски фашист.Същият като Путин,който ридае,шантажирайки третият фашист-Си.

4

Гнида

преди 1 месец

Западът се страхува че гнидоралисимус Зел вече е НЕ легитимен президентишко с истекъл срок не трайност. То ест развален и не годен за поста му.

3

Историк

преди 1 месец

Зеленски е като свеж полъх на международната политическа карта: не се съобразява с "неписани" правила и си казва истината каквато е. Велик човек. Велик лидер. Историята ще го запомни така.

2

Анонимен

преди 1 месец

Големи думи от просяк, който разчита останалият свят да му оправя бакийте. Русия ще си отхапе голямо парче от жалката му държава а останалото ше е за големия брат.

1

Анонимен

преди 1 месец

Влезе си в ролята на *** :) справяш се :)