96

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Да запълнят пространството на паметникът и се хвърлят отгоре тия небългари,а тюрки сефарадо-иберийски руски и украински! Ето ги,на едно и украинци и руснаци. А българите се конкурират с гълъбчетата кой да докопа парче хляб,изтървано до изтривалката на някой от хилядите сефарадски испански къщи в София. Но нека поживьом и видим! Защото мастиката,която е МЪСТ-ТИКА ще се лее от уста в уста -хем поради немотия,хем поради споделен гняв за гневене. Да бъде мъст и нека мъстта ни тика! Да бъде Израел!

95

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Може да е зъл вълк единак, но това не го прави лош вълк- некадърник!

94

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Да запълнят пространството на паметникът и се хвърлят отгоре тия небългари,а тюрки сефарадо-иберийски руски и украински! Ето ги,на едно и украинци и руснаци. А българите се конкурират с гълъбчетата кой да докопа парче хляб,изтървано до изтривалката на някой от хилядите сефарадски испански къщи в София. Но нека поживьом и видим! Защото мастиката,която е МЪСТ-ТИКА ще се лее от уста в уста -хем поради немотия,хем поради споделен гняв за гневене. Да бъде мъст и нека мъстта ни тука! Да бъде Израел!

93

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай рептилите Вова

92

Маската е забравил

преди 1 месец

Радев се здрависва с някакъв, който има лика на търсения от международния съд в Хага руски престъпник Путин. Иначе се пише "натовец" и "европеец" и призовава за "мир" и "европейска солидарност"! Руските наколенки са оперирани от "морал".

91

Анонимен

преди 1 месец

С тоя народ, България никога няма да се оправи.

90

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Питат ме хората: Ангелов защо се биеш в тая война на дизайн? За Реноар и за правото му да го има!

89

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

гошо тарабата и васил коларов не затръкаха индотатарите, ал бънди обаче ще им види сметката до последния ръждав космат балканец

88

Анонимен

преди 1 месец

Пълно с пенсионери, а единствените (що годе) млади участващи изглеждат на външен вид, че са излезли от помощните училища и им липсват няколко хромозоми. Това ли ви е полкът? Старци и хора със спецални нужди? Полкът за социално подпомагане.

87

Анонимен

преди 1 месец

РР червен ли си или екозелен. Вече съм объркан.

86

Хашим Фашиста

преди 1 месец

Той и Митьоо окото излезе,даже днеска му протакаха делото пак...и те така !

85

Анонимен

преди 1 месец

Русия ще освободи България от американско робство!

84

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин що го няма, бе? Не са ли му превели копейките за това мероприятие?

83

Програмист

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

82

Българин

преди 1 месец

С днем победи!

81

IQ 3.14

преди 1 месец

понеже покрай украйна стана модерно да се говори за парите на данъкоплатеца, кой с какви пари е платил или ще плати на гвардейците участие в политическо мероприятие. и ако може да са пред ламарините, да очакваме ли да са в некой от следващите клипове на пайнер мюзик

80

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Имат реалната възможност да осъществят безсмъртието си и безсмъртната си лъжа,че са били против гнусилищетонХитлер..Хитлер,който се хранеше с идеите на Сталин и Сталин,който се хранеше с идеите на Хитлер. И двамата обичаха Мусолини. И тримата бяха сефаради ибери. И като добавим и "неутралният" фашист сефарадски Франко вече циврим от умиление ,че не можем да бъдем толкова безсмъртни в лъжите,колкото отключвачите на Търновски и други порти-все сефаради,а в Търново от френският квартал -катун.

79

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Огледалото не отразява злото, а го създава! Но има закачка - бихте ли казали , че вълкът единак е лош вълк по природа! Напротив той е "кралят" на вълците! Най-умен, най-силен, най-хитър!

78

Веднъж слуга .....

преди 1 месец

Хахаха. Радев, понеже не може да отиде открито на парада в Москва, намери начин да се на и на кремълския диктатор от София.

77

СМЕХ....

преди 1 месец

ЖАЛКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НАДУВКИ И ПРОСТОТИИ....ЗА ЧУЖДА СМЕТКА....ХАХАХА.....ТАКА Е---- КОГАТО ТИ ЛИПСВА САМОЧУВСТВИЕ И СИ ТОТАЛНО НЕКАДЪРЕН!!!!