83

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма никакво значение тук. Русия може да приключи с Украйна за 2 дни каквито и помощи да и дават. Залогът е друг. Декември 2021г Путин направи предложение, нарекоха го ултиматум - момчета, реалностите се промениха, айде сега ако обичате, изтеглете се малко, и да живеем мирно. Тогава му се изсмяха, а сега пищят. Русия ще постигне целите си от декември 2021, и не забравяйте, че има такава традиция при Путин: второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

82

Анонимен

преди 1 месец

До Дарк Главата ти е пълна с вата. Положението е неспасяемо

81

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

80

Анонимен

преди 1 месец

Който не слуша ще бъде наказан да кара москвич завинаги, след като изчака за него 30 години.

79

Дарк

преди 1 месец

НАТО едва ли горят от желание да се пробват срещу руската армия Ясно и е,че тези в Украйна са без оръжията с които са обучени да воюват,но срещу тях ще са с тях.Петиция на отчаяни хора без изход след отказа да сключат мир с Зеленски с обявяването му за издирване.Е,нали и той издаде указ за не сключване на мир с Путин като президент,но Путин на изборите взе 87%,а Зеленски колко получи на изборите в началото на годината?.

78

Анонимен

преди 1 месец

До Българинмного се съмнявам да си Българин !нека сина да заминава първи да се бие

77

Анонимен

преди 1 месец

Основната дългосрочна цел на НАТО, записана във Вашингтонския договор, е да гарантира свободата и сигурността на всички държави-членки с политически и военни средства. ***** КАКВО ТЪРСЯТ В УКРАИНА ТОГАВА? НАТО ОТБРАНИТЕЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ ИЛИ НАПАДАТЕЛНА??

76

Xax

преди 1 месец

Според руската пропаганда Русия се бие с НАТО от три години....хеххе. Да се молят да не им се налага, НАТО не е Грузия , Чечня или украйна

75

Анонимен

преди 1 месец

Как само ги подкокоросват. Айде да ги видим сега натовците колко са ербап, ще приемат ли челинча, или ще подвият опашка, а? Нали са много мощен съюз НАТО, най-мощният съюз на планетата, а руснаците ги направиха натовците на гьз в Украйна и им се подиграват.

74

какво знаем дотук

преди 1 месец

наглосаксите все дигат залозите като за покер, а руснаците все ги бият на шах! :)

73

Слава на МУХОНАСРАНС

преди 1 месец

Да подкарат онази нафтова печка "Адмирал Кузнецов" и да уплашат колективния запад

72

Крави

преди 1 месец

Не знам от какво ви е кеф толкоз. България е за един ден унищожена без да е с ядрено оръжие и никакво НАТО не може да ви помогне ПВО и то с установка С300 има само две. Една за Козлодуй и една за София. Пловдив, Варна и Бургас директно ще са попадения. Разруха тотална. Летища, гари и други централи също. Атделно не се знае колкъ ракети останаха за тия С300, че нови няма как. Та й София отиде зян. Вие си чакайте на НАТО. Преговори и мир. Това трябва. Не умоочковци писачи.

71

плащам и дигам!

преди 1 месец

ХА! Руснаците да не земат да бият и на любимата на запада игра - Покера?

70

Анонимен

преди 1 месец

ще дойде време всички ще гледате само руска телевизия

69

Путин Пророк

преди 1 месец

Ако стане третата световна - ние ще отидем в рая, а те просто ще измрат!

68

задачата по план

преди 1 месец

Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват в същата тази Украйна".

67

Анонимен

преди 1 месец

Руска работа /63/, СВО е срещу укропите, а ако отановците влезат в Украйна, на тях руснаците ще покажат кокво е истинска унищожителна смъртоносна война.

66

Offf

преди 1 месец

Ако ще праща НАТО войски няма да е в Украйна, Ами направо в Москва ще ги прати.... Нали воюваше Русия с НАТО бе , от три години това говорят руските вождове, сега май малко се н...ха

65

ха ха ха

преди 1 месец

НАТО има само две възможности - или да подвие унизително опашка след гръмките изказвания и на Песков, и на Захарова, а и на Петър Толстой, че всички ще бъдат убити, или да вкарат войски в Украйна, и всички да бъдат убити.

64

.....

преди 1 месец

До Анонимен САЩ ще пусне 2 ракети на Путин от дрон и Путин става ''пиле на грил''.