45

Анонимен

преди 1 месец

И е прав, но повечето от списващите тук, не могат да го разберат. Или са а -фоби или общата им култура и интелигентност се свеждат до нивото на пиенето в бутилката.

44

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен41 усещаш ли, че след като самите русняци спреха да добавят "..и китай" във всяко второ изречение, не е добра идея да го биеш дебел и мек от масата и да импровизираш.

43

кобрата на горбачов

преди 1 месец

АКО НА ВРЕМЕТО БЯХТЕ ПРЕГОВАРЯЛИ СЪС ЗАПАДА КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ,А НЕ КАТО ЧЕРВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ,СЕГА ВОЙНА НЯМАШЕ ДА ИМА!

42

Анонимен

преди 1 месец

Тези за какво изобщо поддържат външно министерство, като си общуват с двама-трима диктатора?!

41

Анонимен

преди 1 месец

Плановете на Земенски и правителство е украинската офанзива да е през 2025,2026 или 2017 година, което ясно показва, че целта е да се редуцира славянското население. Нещо повече,ако Русия пробие фронта, войната ще се пренесе на Източния фланг на НАТО, т.е.на Балканския полуостров и това каза Саймън при Карбовски, а Саймън е преподавател по национална сигурност от Тел Авив.

40

Анонимен

преди 1 месец

Наркомана почна и да цвили с никовете си. Толкова му бяха опорките. Бонго бонго излязъл директно със стипендия от Сорос при Дайнов. Ти да видиш.

39

Анонимен

преди 1 месец

На това му се вика "международна изолация". Говори си сам, или с Лукашенко и Ким. За другите си токсичен като руска радиоактивна кал.

38

IQ 3.14

преди 1 месец

прочие , нещо напоследък руското външно спря да добавя "и китай", като стане въпрос за поредната им издънка и плашат всички със световна революция. по принцип така се случва, като дължиш на някой пари, а се опитваш да не му ги върнеш

37

Анонимен

преди 1 месец

Съюзна държава на Русияби Беларус и сега има и я има от 20 години , а Китай е водещ комунизм кое няма да се допусне? Вас соростаците ви гонят и бият навсякъде, вас няма да допускат вече никъде.

36

Червенко

преди 1 месец

За съжаление, но Лавров е прав за това.

35

Анонимен

преди 1 месец

Нищо общо няма с франция, си на другия ден отива в белград. Такива опорки изсмукани от пръстите по цял ден ги ръсиш.

34

от киреча

преди 1 месец

Тия номенклатурчици не разбират,че втори СССР няма да има!Света няма да го допусне!НЯМА,и това е!

33

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен33 хюмнозавър, прекаляваш. кнопка на български е копче. вземете му спрете на тоя руските ресурси за 24 часа, че е изтропал като на деда ми на жигулата бендикса. и му пращайте готови реплики, че от тоя неговия българосъветски с хасковски акцент ви се смеят и кучетата.

32

Анонимен

преди 1 месец

Ми да си говори с П-у-т-я бе !

31

IQ 3.14

преди 1 месец

Както казах, при новината за визитата на другаря Си във Франция, чекаме стенанията на коньо. явно е дошло време да се плаща сметката и никой не иска да дели "по братски" (да се чете по брикс-ки). кво ше направят аятоласите, след като тия ги подпалиха един завод за шахеди и един господ знае колко обещани сушки, е отделна тема

30

Анонимен

преди 1 месец

Глобалното правителство е факт. Народите са само пълнеж на картинката. Зеленски и другите лидери на национални държави са само "кнопки" в ръцете на господарите на света. Зеленски каза пред американските медии, че е важно, че не умират американски войници. Зеленски каза също, че войната в Украйна е добра за НАТО, защото НАТО тества своите оръжия в реални бойни действия.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен: Щото Абрамович не е от култа и той ли ? А фамилията на майка му на вожда, Шеломова ?

28

леле

преди 1 месец

В Библията са описани като МАРОР носител на злото

27

Анонимен

преди 1 месец

преговори за какво ? нали няма война ?

26

Анонимен

преди 1 месец

Не се се е оплакал, спрете с лъжите и пропагандите. Беше ви казано отдавна - Който не говори с Лавров ще говори с Шойгу. И в момента Шойгу говори, а френски наемници са изпържени и не могат да говорят. Колкото повече лъжете толкова по голямо ще ви е наказанието накрая.