75

СИТУАЦИЯТА

преди 1 месец

в България е такава :Нито една партия в парламента не подкрепя рашка , даже и Възраждане . Създадоха Възраждане за да знаят колко са празните кратуни за да ги контролират , но за сега няма опастност, та за това ги оставят да кукуригат.

74

Чери00

преди 1 месец

До ZеленскиДа ама едно е да плениш "нова' РУСКА техника от 2022 година, а съвсем друго е да плениш военна техника от 51 нации противници на същата тази Русия от месец МАРТи АПРИЛ 2024 година! ЕХ ГЛАВИ ПРОСТИ ГЛАВИ!!!

73

Анонимен

преди 1 месец

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

72

Слава

преди 1 месец

Украинците напредват към бандера във вид на мръвки и ламарини! Слава!

71

Краваророб

преди 1 месец

Тук има хора, които бачкат за краварското сополство и пропагандират краварска пропаганда. Получавате ли краварски копейки или го правите на слава?

70

Анонимен

преди 1 месец

А никой не вярваше, че западните танкове щели да стигнат чак до Москва? Ето че стигнаха - ха-ха-ха :)

69

Таня

преди 1 месец

Колко много хора подкрепят заличаването на държави и народи... защо сте толкова изостанали?

68

Анонимен

преди 1 месец

Кой и кога е казал, че урина ще бъде взета за 2 седмици? Нещо видео да покажете?

67

Анонимен

преди 1 месец

Украйна скоро няма да съществува.

66

Анонимен

преди 1 месец

Украйнските гробища са по-големи по площ отколкото завзетите от укронацистите земи. Нали щяха да вземат Крим?

65

Русофоб

преди 1 месец

До слава на просия. Хе-хе-хе, и къде го видя това разбиване бе, путински шушляк? Уж щяхте да превземате Украйна за две седмици, после цяла Европа и накрая вселената, а за две години сте доникъде. Със стотици хиляди сибирски ушшанки в украинската кал.

64

Анонимен

преди 1 месец

В последните седмици отново се заговори за замразяване на войната. Заговори се дори, че Украйна ще загуби войната, че няма никакъв вариант да победи русия. Експертите и политиците, които напоително разсъждават по тази тема обаче, изобщо не чуват какво говори президента Зеленски. А той казва, че Украйна няма алтернатива освен да спечели войната. Категорично отхвърля вариант със замразяване на бойните действия и преговори, като дава и обосновани аргументи в безсмислието на подобно решение. Президентът заедно с целият обединен цивилизован Запад са уверени, че Украйна ще победи русия.

63

Анонимен

преди 1 месец

Здравейте русофобчета! Заредихте ли днес вашите стари димящи таралясници с Путинско гориво? Ах вие мушмороци, защо спонсорирате Путинския режим?

62

Zеленски

преди 1 месец

Нищо особено. Всеки може да плени нещо на другия. И украинците правят изложби с пленени руски тенекии.

61

Слава на Русия

преди 1 месец

Русия не унижава противника, Русия разбива противника.

60

Анонимен

преди 1 месец

Китай ще покани Сърбия да се присъедини към БРИКС. Си Дзинпин отива при Вучич, за да покани Сърбия да се присъедини към БРИКС. Си Дзинпин пътува до Белград, за да покани Сърбия да се присъедини към БРИКС, което, ако бъде изпълнено, ще доведе до огромни геополитически промени в Европа.

59

Анонимен

преди 1 месец

Каква е тая русофилска радост тук идея нямам. Руски таралясници се въртяха на изложби преди година и нещо. Тълпи нямаше на снимките да видят старо желязо.

58

Анонимен

преди 1 месец

Икономиката на ЕС все повече затъва в рецесията. Зелената сделка се очертава грандиозен провал, при който няколко трилиона евро бяха пропиляни на вятъра.

57

Укро-навоз

преди 1 месец

Някой виждал ли е така наречената държава Израел на карта от преди 1948 г. ? А някой виждал ли е така наречената държава Украйна на карта от преди 1991 г.?

56

Анонимен

преди 1 месец

Край със Зеленски, пускат Санду. Новият тренд е Санду. Украйна се шътка даун, а Молдова става новата Украйна.