42

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците ще вземат Часов Яр на 08.МАЙ, - един ден предсрочно ))

41

Идват

преди 5 месеца

Русия създава 3-та амейска група Изток с символ буква "N" над 200 000 щика.

40

Тулупа от Банкя в цс

преди 5 месеца

Какво ли ще подсмърча джуджака по Тв на поредния 9-ти май в тази война.

39

Анонимен

преди 5 месеца

"... външен с накъсана прАвда нанизана на пирона до дупката" - Трябва да си окончателно изкукал ивоинджев, за да ползваш опорки от времето на Брежнев.

38

Руский мир, сър!

преди 5 месеца

В соц мрежите нашумя видео с една ръждясала до изгнило автобусна спирка която по случай наближаването на 9 май са я боядисали в цветовете на георгивската лента. Ама боядисана направо върху ръждата която се сипе по земята заедно с боята. Това доказва за пореден път че руския мир е ла йно обвито с целофан и подвързано с панделка, което обаче много се нрави на родните друзя.

37

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Руснаците са умни и се учат от историята. Историята показа, че там където има бързи победи,следва огромен провал. Хиттлер превзема Франция за дни.И кво от това? Французите правят партизански отряди.Испанския диктатор Франко вместо да приключи гражданската война в Испания за няколко дни казва:Предпочитам да превзема Испания сантиметър по сантиметър дори да се наложи да избия половината население на Испания.И го прави.Както сега правят и руснаците. Бавничко за да имат време за качествена филтрация

36

Давам седмица

преди 5 месеца

на кримския мост.

35

9 май

преди 5 месеца

Към "изложбата"в Москва на пленена техника на сащ и нато днес се пресейдинява и новият абрамс А1.Пътуват за Москва и други "непобедими" оръжия" на нато.

34

Хъ хъ хъъъ!

преди 5 месеца

Още Залужни им каза: Работата отива на зле, давайте да замразяваме конфликта и да започват преговори. Зеленото шмъркалниче побърза да го смени, за да угоди на шефовете си. Сега - олеле! Оръжие и да има без хора...

33

Сълза и смях

преди 5 месеца

В началот бех за Русия...ама като видех,че за 3 год. превземаха 5-6 села си сменям предпочитанията."Ако забележиш , че яздиш умрел кон,слез от него" са казали индианците

32

32 не бе идиот кръгъ

преди 5 месеца

монголоидните рушкиФашизоиди нападнаха Украйна.......и представи си, нахалните украинци решиха да защитават страната си, за изненада на недораслите обитатели на краснаяСволоч.

31

Анонимен

преди 5 месеца

На 22 април телевизионната кула в Харков беше отсечена на две след руски ракетен удар с Х-59, но това по-скоро било дезинформационна кампания, коментира ZDF. Разбира се, че ZDF има право. Дезинформационна е защото лиши 2-милионния Харков от укроТВ и харковчани плавно преминаха на руска телевизия.

30

Факт

преди 5 месеца

По танкове и бронирани коли на ВСУ стоят фашистки кръстове,а това е все едно да покажеш червено на бик,руснаците са мотивирани а ВСУ не вярват в нищо.

29

бл.134 в Zап. парк

преди 5 месеца

Време е великата френска армия да се намеси!

28

Пацифист

преди 5 месеца

Тези говорят за войниците, като за някакви буркани, баси цинизма. Това са хора бе. Това са хора с мечти с ръце и крака, със семейство. Как така някой ще се разпорежда с чуждия живот, защото сащ са му казали или защото трябва да защитава т.нар. родина. Баси касапите долни. Слава на всеки избягал украинец.

27

БайРисто пие баристо

преди 5 месеца

А дано, ама надали. Рашистите изпяват лебедовата си песен. Въпреки че в украйна няма много желаещи да се бият и не защото обичат руския мир, а просто защото живота им е по-скъп, с получаването на новото въоръжение шепата смели весеушници бързо ще погасят пробива. До края на годината гумената попа на кремълското жуже ще бъде порната, а родните друзя ше мислят за невъзможната опорка.

26

рушките фашаги

преди 5 месеца

са презрени за векове напред.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Според Майк Мартин от Кралския колеж в Лондон ако с помощта на ракетите с голям обсег на действие ATACMS и Storm Shadow Украйна нанесе координиран удар по Кримския мост Унищожаването на тази незаконна структура ще бъде голям символен удар срещу РусияКакъв е проблема Хусите да ударят Трафалгар в Лондон с руска ракета например.

24

Да

преди 5 месеца

Русия трябва да действа като евреите в Газа всичко под ножа към фашистите не трябва милост.

23

До 23

преди 5 месеца

Въшки ще извадят