23

Анонимен

преди 2 месеца

Ония борчета с бръснатите глави от кого мислите се учат на "обноски"? Вие да не мислите пачките да му вземете? Тях само на снимки с пудела ще ги гледате. На Бойко кюлчетата нали ги видяхте вече. Сега и тия от ПП да се похвалят.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Продължаваме промяната!

21

ДС ченге

преди 2 месеца

Чашков пак е прекалил с любимото си занимание. Ама то по 100 грама във всеки негов апартамент и така става...

20

Преследването продъл

преди 2 месеца

Как извика сабрутев за подкрепление само :D ама онзи се изниза набързо. Така де, ако е за някаква схема, Рашков е добре дошъл, ама да го брани от въпроси, не ги търси младите. Абе, Рашков на 77 г си, с 20 апартамента, закъде още драпате, колко още пари ви трябват, бе хора?

19

Пепката

преди 2 месеца

Караколев и Милков ли са журналистите? Тези, когато и да ги биеш, все ще има за какво и все ще е късно. Откога престъпниците станаха журналисти>

18

Анонимен

преди 2 месеца

БОЙКО РАШКОВ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛ ОТ 40 ГОДИНИ СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ПРОМЯНА ХАХАХАХА

17

Морален

преди 2 месеца

Една хипотетична ситуация за либералните отпадъци. Представете си Костадин Кастадинов да посегне така на онзи *** Жечев или обратният чефо или там както се нарича... щяхте да се запалите публично и да искате трибунал

16

Е, айде сега!

преди 2 месеца

Щом не е извадил пищова да стреля по тях, какво се оплакват? :D

15

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя не е никакъв журналист, а обикновен ... Кво като държи микрофон. Журналист се иска ценз, а не всеки ...Какаво си позволява, а? Да ми дръпне вратата на асансьора на мен или бутне така, ще получи спрей в очите и ще си събира зъбите. Това на сълбите на който и да го направи нормален ще се търкаля надолу без зъби. Пълни глупости, стареца си защитаваше личното пространство. Вдигате им така рейтинга на тия ... от ППДБ, бяхме ги забравили.

14

Хаха ха

преди 2 месеца

Стабилка е с 9 имота минава -цецо апартаменто с -200

13

Зозо

преди 2 месеца

Дамаджаната кота ще го арестуват? Заедно с Асен Кокора, а? ППДБ-тата СРАМ.

12

Анонимен

преди 2 месеца

На снимката се вижда,че по скоро се пази,а не напада.Бойко Рашков го мислите,че е от дъжд накапан.Тези,които му играят тези номера не са по хитри от него.Ще си намерят майстора.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Родната съдебна система го пази. Той е много важен човек за държавата. Без него държавата ще се разпадне. Те така говореха за всички вече покойни мутрополитици, но държавата още я има. Но важното е градската прокурорка да го пази като орлица. Затова и плащат и то не малко народна пара.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Как се лендзи на вратата бившия министър на ББ.

9

От хората

преди 2 месеца

Може би всички кандидати за народни представители трябва да минават публичен психотест и тест за интелигентност.

8

mnn

преди 2 месеца

Бе принципно е ясно, че на Рашков не му е чиста работата, ама някои от тея *** са толкова нахални, че с кеф да ги биеш и без причина.

7

Чудя се

преди 2 месеца

Защо му трябваше да се захваща с -пп/дб , можеше да си кара при бацеКато шефче на нслс , и да си ходи в -9 те тоалетни

6

европеец

преди 2 месеца

Тоя журналист що няма пищов? смешна държава, смешни журналисти, смешни политици, само народа е тарикат и все си ги избира хахаха. Крайно време е да ви изгонят от ЕС, ако вие сами не излезете до една година.

5

Minuva42

преди 2 месеца

Като арестуваше Бойко заради доказатеклства, намерени в Google му беше ОК :)

4

Анонимен

преди 2 месеца

Че то мисирките сте си за бой отдавна. Един ден му ближете заддника на другия ближете на тиквата или на цвъ цвъ или на който там ви поръчат.