23

Лена, за говорене

преди 2 месеца

не ставаш, но, би била успешен модел на някой център за лазерна епилация

22

Анонимен

преди 2 месеца

ПП-ДБ, ако не спрат да я показват тая с овчият мозък, ще ме загубят и мен като гласоподавател. Много отвратителна жена. Гадна е бе!

21

Срамота

преди 2 месеца

И днес йощ Балканът, Щом бурята захваща, Спомня тоз ден бурен, Денят в който на парапета Лена се надупи,а наш Киря изотзаде полата и надигна, и О Боже - бяла пухкава дупарка, сластно той омачка......

20

Анонимен

преди 2 месеца

Госпожо, не разбирате ли , че вие си ОТИВАТЕ?! Единственият, който ви държи, е Милиционерът от Банкя Боце Б. Нито Добрев, нито Биков, Сачева, Назарян и десетки млади активисти на ГЕРБ са заплакали за вас. Само Боце и вярната му Нуша искат съюз с вас. Шиши от ДПС си гледа интереса и не 3 приритал нито за канадските авантюристи, нито за ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Миро Елена го направиха за смях пред цялата страна. Ама го компенсираха щедро с постове и не само. Би било интересно едно ДНК тестче да направят поне да го отсрамят момчето. Ама пък да не стане да го засрамят още инда развалят две семейства. Евтин пародиен сериал във всяко отношение. Лошото е че се развива ежедневно.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Разтури къщата пак се прави на компетентна. Това любовниците са по- верни от съпругите, да знаете. Тая се самозабрави, за пари е готова и родителите си да оплюе! Бляк!!!!

17

Възмутен

преди 2 месеца

Хе-хе, провокация към втората (бивша) политическа сила!? А вие съобразявахте ли се с първата?

16

ГЕРБ=Мафия

преди 2 месеца

"...съмнения в това, че те ще осигурят честни и независими избори. А именно министърът на електронното управление и вътрешният министър, заяви Бориславова. "..... Нищо ново. При ГЕРБ никога не е имало честни и независими избори

15

Изнервен

преди 2 месеца

А вие кои бяхте? И защо трябва да се съобразяват винаги и за всичко с вас? Втора политическа сила??? Дали?

14

Анонимен

преди 2 месеца

Уморена кака Лена обикаля всяка медия да реди лъжа след лъжа хахахахахаха

13

Анонимен

преди 2 месеца

Лена мустака известна с парапета на Просто Киро :)))

12

Анонимен

преди 2 месеца

Пак е пуснала мустака.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Що *** Ленче, сигурно и те имат парапети и бели чаршафи за мачкане у тях си. Може пък някой от тоя кабинет да те черпи един обяд у Гърция.. Виж, гледай да е поне с 3 деца.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Уникален юридически и политически капацитет. Всичко е в кавички! Ама лошото е че май голямата част от групичката им са такива. Как се домогнаха до властта. Признавам си първия път гласувах за тях принесе че нещо мн ме съмняваше. Но след това никога не съм си помислял да направя тази грешка след това което направиха. Жалкото е че има хора които и до днес не са си отворили очите и не желаят да видят избраниците им какви ги вършат. Не визирам само тези ами по принцип.

9

Xa-xa

преди 2 месеца

Не е провокация, ами си е чист бъзик. ПП-ДБ да си оправят чувството за хумор, че вече ще са само за кодош

8

Дедо

преди 2 месеца

Тая е толкова "хубава" ,че може да участва в Ергена , наред с другите vампири там.

7

ПП +БСП = РОДНИНИ

преди 2 месеца

ПП АТАКУВАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЕВРОПЕЙСКАТА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ, А БЯХА В КОАЛИЦИЯ С РУСКАТА ПАРТИЯ БСП, КОЯТО ОТКРИТО ПОДКРЕПЯ РЕЖИМА НА ПУТИН В РУСИЯ.....ПП СА ТРОЯНСКИ КОН....

6

бля, бля, бля!

преди 2 месеца

Тази аматьорка, да спре да се упражнява , време е да си отива! Размива основните теми на деня-арестуваната група лица, назначени от тях!

5

Като хищна хиена...

преди 2 месеца

Мина ти времето ленче..

4

Анонимен

преди 2 месеца

Коя е тая другарка със какво е известна :)))