60

Анонимен

преди 3 месеца

Хелзинският комитет няма ли да го защити?

59

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е на ръка разстояние от разгрома.

58

Анонимен

преди 3 месеца

До Бонго Бонго- С МАПС разгледах вътрешността на МОЛ а- всички надписи са на английски- що, не на руски?

57

Анонимен

преди 3 месеца

Едно фейк съобщение от ИД е единствено о доказателство. За сметка на това, всички западни говорители на мига се надпреварваха да твърдят, че е ислямска държава. Логиката обаче я няма. Да се сее в смут в Русия е изклбчително дело на киевската хунта. Тепърва ще има да виждаме възмещдие.

56

Абе

преди 3 месеца

На тези са обещали да им платят, ама друг път. Хем ФСБ не им плати, хем си хвана виновни. Путин си създаде повод за по-ожесточени атаки срещу Украйна /как точно разбра, че украинците са замесени?/ и за да може по- лесно да мобилизира още руснаци за фронта. Службите му могат да организират много неща/ включително чрез убийства на руснаци/, за да постигнат поставените им цели.

55

ТОП НОВИНА

преди 3 месеца

След разпита от вълк е станал пееща чучулига.

54

КГБ инсценировка

преди 3 месеца

Според руската версия, тези са действали суперпрофесионално, проучили са всичко до най-дребния детайл, влезли са светкавично, изключили са сложна противопожарна система, и пр. обаче па иначе забравили да си прикрият лицата, та да може да ги идентифицират, дошли и си тръгнали с една и съща кола, която не сменили за 5 часа бягство и се оттеглили към зона пълна с руски военни и места за проверка. Отделно "прелетели" това разсторяние с тая супер дупер бела бегачка. А също така и Масква още плава

53

Айляк

преди 3 месеца

Тия резльовци за какво изобщо са останали живи, неизкъртено нема да остане по тях...на другия ден пак, и пак...

52

Анонимен

преди 3 месеца

Не е възможно никого да убедя че у Рашка сами си трепят населението .Примери колкото искаш и този в Крокус допълва колекцията на фашагите.

51

morgan

преди 3 месеца

на лелипута *** са му виновни всички а не разбира че е некъдърен повечето руснаци са бедни а на някои места хората гладуват сигурно и за това са виновни Украина и останалия свят

50

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Сити хол не е ли малко английски , как така нали мразят американци и англики в раасия , Сити хол.Ооу иеее ха ха ха.

49

БАБА

преди 3 месеца

Москва не вярва на сълзи. Сега се очаква да заличи от Земята селищата в който са родени.

48

Историка

преди 3 месеца

Терористите от Ислямска държава удариха руските терористи.

47

За Витков

преди 3 месеца

Като вицът за Берия навремето " 265 си признаха, 67 не издържаха разпита, прекъсва го Сталин, но другарю Берия аз намерих очилата в писалището" тези май не са мръднали на йота от 1917-та насам. Самоче никой не им вярва. Не успяха тавана да загасят за 10 часа ,тези ги залови а и ги съдят за 24. Еми не ,не става така другари, просто си неможете иго доказване всеки божи ден.

46

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Чак ме изненадват поправките в системата...каква полиция :))))) писах половин милион..ха ха ха

45

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Полицията вин милион рубли обещани за да избият хората там, колко пари са това, че тези милиони в Русия ми говорят за съвсем друга сума като в България 92 .

44

Анонимен

преди 3 месеца

Най готиното е , че тия няколко борци за демокрация и срещу Путин , дори и всичко да си признаят и изпеят , пак ще бъдат нарязани на парчета . И им е станало ясно вече това . Агонията им ще е дълга и болезнена.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Най-много от този инсцениран кървав погром има полза фашиста в Кремъл и Песков каза ЗАЩО: защото вече лъжите със "специалната операция" не вършат работа, сега вече трябва "военно положение". ОБЗАЛАГАМ СЕ, че скоро ще последва МОБИЛИЗАЦИЯ и пълен погром в Русия срещу всеки, който досега е дръзнал да се противопостави на военопрестъпника ВВП.

42

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Ще ги пратят да воюват срещу Украйна. Ако оцелеят може и да избягат.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Каква Украйна ги гони алкашите ? Хванати са на 64км от белоруската граница! А до Украйна е повече от 150км.и кой ще повярва че тези четиримата сами са извършили този тер.акт сами ? Поредното престъпление на путин и кгб спрямо собствения му народ