282

Трагедията

преди 6 месеца

наистина е огромна, но Джуджето тепърва ще види дебелия. Просто със "словаци" като него, трябва да се действа с още по-голяма сила, за да осъзнае колко е малък и какъв слабак е.

281

Анонимен

преди 6 месеца

Путин си изби сам гражданите. Сега и по концерти ги напада, за да си уйдиса на акъла, че денафицирал.

280

почне ли се така

преди 6 месеца

запада утече! Руснаците ще се мобилизира вероятно, но западното общесто ще се разпадне.

279

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е във война. Това ще става все по-често и ще се случва много дълго време. Такива хора загубили семейства са много в Украина и Русия. Не им остава нищо освен да отмъстят и да нанесят същата болка на безгърбначнитее Руснаци. Бруталния режим на Путин и шайката му унищожи много животи в Русия и Украина. Ще има мнохо ,много подобни случаи. Не го мислете Вие про-Путинивци. Вече никой не се страхува от Путин.

278

АнонимеН

преди 6 месеца

БРАВО БРАВО БРАВО СУПЕРСКА НОВИНА ЕВАЛА!!! НО УВИ НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ДЕЛО НА РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА СЕ ПРАВЯТ ТЕ НА ДОБРИТЕ И СЕГА КАТО ОБЯВЯТ НОВА МОБИЛИЗАЦИЯ БЕЛКИМ НЕКОЙ ИМ СЕ ВЪРЖЕ И НЕ ПРОТЕСТИРА МНОГО :D НЕ ИМ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА ПРАВЯТ АТЕНТАНИ СРЕЩУ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ С ПЪКЛЕНИ ЦЕЛИ ТАКА ВЗРИВИХА И МЕТРОТО ТАМ ЗА ДА СПРАТ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ РЕЖИМА.

277

Анонимен

преди 6 месеца

Време е Киев да заприлича на Газа

276

Анонимен

преди 6 месеца

войната идва за путин

275

ЦРУ постановка

преди 6 месеца

после да няма обидени!

274

В днешно време ...

преди 6 месеца

В днешно време всичко което ти дойде на акъла като мръсотия , подлост , разврат го има по света . По - лошото е , че ще става все по - зле и по - зле . Краят ще е по страшен от най-големия кошмар който можем да си предствим .

273

Анонимен

преди 6 месеца

Какво ли ще направят руснаците когато се разбере, че това е било ФСБ/КГБ за да "оправдае" нуждата от мобилизация, как мислите?

272

Анонимен

преди 6 месеца

До ЦРУ мизерницитогава ще приваляват 100 -200 атакс дневно над кремъл а глупостите ти няма да ги мпишеш от гей салната в олгиново а от метрото под руините

271

Чебурашка

преди 6 месеца

Българските предатели не могат да повярват в амок са Чубурашкииии

270

уф

преди 6 месеца

Даже аз получих знак "за източния заек" , дето съм никаква.

269

Анонимен

преди 6 месеца

Приемен изпит на кандидати в школата на КГБ :Построяват кандидатите в кръг докарват в средата на кръга един осъден на смърт , идва бияч , взема една бухалка и започва да налага смъртника където му падне , а накрая му пръска мозъка .Всеки от кандидатите който не припадне гледайки случилото се пред него се ПРИЕМА , останалите си ходят .

268

Анонимен

преди 6 месеца

Нали беше специална военна операция. Не беше война. Що стана

267

BLM

преди 6 месеца

скоро ще се развилнее ми се струва

266

burn baby burn

преди 6 месеца

Гори гори огънче... до сутринта Кремъл да е осъмнал с опожарени стени

265

Анонимен

преди 6 месеца

Та Руснаците убиват ежедневно жени и деца в Украина. Русия е във война, няма нищо странно в това което им се случило. Даже мисля ,че е малко късно, очаквах по-рано да се случи. Няма как да убиваш хора и да очакваш ,че няма да те убиват. Да си ходиш на театър и на концерти спокойно, а твои съграждани да убиват цели семейства.Какво си мислят Руснаците. Та те са виновни за всичко в Украина и е време да видят с очите си как е да се живее в Украина.Според мен все по-често ще става

264

Z

преди 6 месеца

троляци, ж а л к и сте, а и не много умни - това беше присъда за уркия и нацисткия режим, а може и нататък да се продължи

263

Анонимен

преди 6 месеца

една такава визита и в гей салната в олгиново