112

Денко Зеленков

преди 3 месеца

Здравейте луZери-русофоби и магнити! Как върви контранаступа?

111

Do not invest

преди 3 месеца

In Bulgariaаriа this is mafia state

110

Анонимен

преди 3 месеца

До Цъфнали са САЩ клошарете немат тоалетни.

109

Анонимен

преди 3 месеца

Ние истинските българи чакаме с нетърпение разпада на нато и ес за да се присъединим отново към Русия и нейните съюзници!!!

108

&~~

преди 3 месеца

Инвестиции, ако има кой да работи, а то хора няма. Избягаха в чужбина, заради "високите" заплати и сега не искат да се връщат тук и да получават трохи. Така е като ни управляваха дълги години мутри и крадци.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Емигрантите, които докара започнаха да бият русофобите по улиците. хахахаха Много ми е кеф

106

Инвеститор

преди 3 месеца

Никога не бих инвестирал в България

105

Анонимен

преди 3 месеца

Sгл0бката се клати като на русофоб микропенисчето))))

104

Анонимен

преди 3 месеца

С шайката ПП ДБ ГРОБ СДС ДПС е винаги така.

103

Анонимен

преди 3 месеца

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

102

Значи е

преди 3 месеца

Време за Възраждане!

101

Цъфнали са

преди 3 месеца

И вързали в Русияна. Редят се за яйца и стоки от първа необходимост. 40% от населението е на външни тоалетни ...супер е

100

Анонимен

преди 3 месеца

В кална расиа няма тоалетни, мужиците ходят по нужда на двора

99

Анонимен

преди 3 месеца

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени. Какво се случва в Киево-Печорската лавра? Защо нито дума не се казва за това а? Да не би това да се нарича "информационно затъмнение"?

98

Така ще е ....

преди 3 месеца

Така ще е когато внуците на червената номенклатура ПП-ДБ превзеха властта и искат всичко по примера на дядовците, бабите и родителите си "Вся власт советов"!

97

Френски наемник

преди 3 месеца

В освободените от укронацисткия режим области и републики кипи бурно строителство. Строят се жилища, пътища, водопроводи и всякаква инфраструктура. Жизненият стандарт на населението се е повишил 5 пъти в сравние с живота им в покрайна.Тези хора там са изключително щастливи и доволни. Там няма екотерористи и зелени НПО, които да блокират строителните и индустриалните дейности. Развиват се хората и не деградират като нас тук.Тук като видите градските разбити панелки все едно сте в Бахмут.

96

Краварски к0пт0р

преди 3 месеца

Германия е вече втора година в рецесия. Швеция я последва. Цели производства затварят. Еврото се превръща в т0алетна хартия. Геiропа бавно и стремително потъва в септичната яма. Междувременно Русия от 2020 до 2023 г. е увеличила 2 пъти запасите си от злато. С това злато и безграничните залежи на нефт, газ и диаманти подпира яко рублата. Дори в положение на война вече втора година, въпреки 12 пакета санкции, руската икономика бележи ръст с над 3%.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Но Путин верно е диктатор

94

Т'ва е ПОЛОЖЕНИ

преди 3 месеца

АНГЕЛА МЕРКЕЛ точно преди да излезе в пенсия изненадващо ПРОКЛЕ Бойко Методиев Борисов от Банкя наричайки го АЗИАТСКИ ИСЛЯМИЗИРАН ТУРЧИН ЧУЖДО ТЯЛО В ЕВРОПА........... ПО-КЪСНО ДАНИЯ РАЗКРИ ТУРСКО-БЪЛГАРСКА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ДЕЙСТВАЛА В САМАТА ДАНИЯ............НЕ СТЕ НИКАКВИ БЪЛГАРИ,НЕ СТЕ И ХРИСТИЯНИ...............Червеният марксически безроднически етнос на БКП на Бойко,Радев и сие ОЩЕ ЩЕ ГО ЗАКЪСВА

93

пак аз

преди 3 месеца

И важно отбелязване преди да се хванете за "големите проценти" на Албания, Косово и хвалената Сърбия - техните БВП-та на парче са съответно 81.9%, 226.1% и 41.5% по-ниски от нашето, аре тогава да си сметнете колко повече инвестиции на парче има у нас, в номинално изражение - за по простите - колко зелена салата на човек се пада.