173

Така е

преди 3 месеца

Еее с това си изказване Зеленски няма да има възможността да бъде погален по *** от поне един папа. Нашият крал-слънце банкянския буржоа е гален от 3 папи! Затова всичко му се получава.

172

Анонимен

преди 3 месеца

Хитлер не беше победен с ,,бяло знаме".Не сещам в Историята за агресор който да се спре и върне заграбените чужди земи.Агресията завладява със всеки изминал ден русофилите.Агресивния тон е необясним .И припомня за тези години предхождащи Втората Световна война Същия цинизъм.Същата злоба.Излизаща от рамките на човечността Реваншизъм и ревизия на граници и народи.Нещо което не се случи при Хитлер Няма да се случи и сега.С омраза Светът не се е подредил.Със сила на оръжие.И робство.

171

Да скочи

преди 3 месеца

През прозореца следващият път!

170

Анонимен

преди 3 месеца

Колко още бедни украински души трябва да бъдат затрити,докато това дрогирано нещо осъзнае,че край на тая месомелачка минава единствено през преговори?

169

И коя държава

преди 3 месеца

И коя държава ще нападне Русия след Украйна ? НАТО е и в Румъния, и в Полша, вече и във Финландия и Швеция. Целия така наречен бивш източен блок е в НАТО. Спрете да плашите гаргите. То само по източния фланг на НАТО има повече войска от цялата руска армия.

168

L.

преди 3 месеца

А, шмъркалчо и на папата ли взе да скача? Да дерзае и така няма да има приятелчета в Европата. Щото там папата е важна клечка.

167

Румен

преди 3 месеца

Очаква се тази седмица, Зеленски, Подоляк и още седем души от ръководството на Украйна, да бъдат отлъчени / анатемосани/ от Католическата църква.

166

Факт

преди 3 месеца

Света се събуди вече,на хората им писна да плащат на хунтата в Украйна.

165

Зелю

преди 3 месеца

знае, че свърши ли войната и с него е свършено!Затова цвърчи като мишка хваната в капан.

164

Анонимен

преди 3 месеца

По принцип Папата и като цяло религиозните водачи не е редно да се мешат в политиката.

163

Анонимен

преди 3 месеца

Русия няма да се спре със завладяването на Украйна Трябва да си изкуфял или да си с къси диоптри за да не видиш ,че Русия е новия враг на човечеството Толкова злоба и ненавист Светът не познава от времето на Хитлер.Хитлер не беше умилостивен с подписване на мирен договор.Той не се спря с превземането на ,Полша После на Франция.После отиде в Африка .Нападна Англия Японския съюзник нападна САЩ.И със същата злост и пропаганда ,скодна с Путин.Папата се унижи в това послание

162

Абе какво ?

преди 3 месеца

Абе, га..лфони какво "ръчкате" тук Зеленски да не развява бялото знаме. Вие наясно ли сте, че вече и на Запад е ясно, че Украйна сама няма как да спечели тази война. Страната е на ръба на изтощението, а Зеленски се прави на дръж ми шапката. Вие ли сте по-умни от Макрон, който пръв от западните лидери осъзна, че ако не влезне НАТО в Украйна, войната е загубена. За да го каже, значи вече изтрезняването на Запад е в ход. САЩ са аут от войната! На какво разчита Зеления ?!? Мирни преговори трябват!

161

И НИЕ СМЕ...

преди 3 месеца

....ЗА БЯЛО ЗНАМЕ ПРЕД ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН!!!ВРЕМЕ Е И НИЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ С ОДРИН И ИСТАМБУЛ!!!

160

Знаме?

преди 3 месеца

Бяло, ама нещо друго на прах. Дано не пробва фентанил, че украинците няма да има кого да съдят, когато му дойде времето.

159

Анонимен

преди 3 месеца

Втората Световна война не е толкова далеч във времето.Птед Хитлер се бяха изправили множество държави.Тези които Развяха ,,бялото знаме" като Полша бяха поробени и подложени на унищожение.Не виждам политическа мъдрост я предложението на Папата.Хитлер в тоя етап на войната не можеше да се върне .Единствения вариант му оставаше пълно разрушение на Германия.По същата причина Путин руши Русия.Хитлер беше победен.И Путин скоро ще рухне.Светът бавно но сигурно се ориентира кой е злият .

158

САЩ

преди 3 месеца

САЩ са мъдри, видяха, че втори Афганистан няма да издържат и ще се сгромолясат. Затова затегнаха кранчено. Пък и сега фокусът там са изборите. Не ги търсете известно време

157

ИСТИНАТА Е:

преди 3 месеца

...ЧЕ и ние трябва да вдигнем бялото знаме на Ердоган, защото всичко вече ни е свързано с него--- газ, петрол, зеленчуци, яйца и птици, месо и плодове...медицина , кино и култура...!ПРАВ Е ПАПАТА, БЕ...ХАХАХА

156

читалище заря

преди 3 месеца

ами, то не е призив за мир, а да се предадат. бразилчето е решило че е на заседание на коминтерна и се е опитало да даде наклон на православна държава. естествено, че всички нормални ще "скачат". само мсатци пеят "слънце е нашата партия" и маршируват преди работа

155

Анонимен

преди 3 месеца

Както е казал Крум Страшни: Като не щеш мира, на ти секира.

154

Карта

преди 3 месеца

Зеленио, каква победа след като Донбас, който е с размерите на една държава с размерите на Словакия вече е под контрола на Русия. 50 хиляди кв.км се контролират от Руската армия. ПРЕГОВОРИ!