84

Анонимен

преди 7 месеца

По време на руската специална операция Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) загубиха стотици хиляди военнослужещи, включително най-опитните и мотивирани. Това съобщава The Wall Street Journal. Според изданието украинската контраофанзива приключи, преди дори да започне, а най-големият проблем на украинските въоръжени сили в момента е, че те не са достатъчно въоръжени, за да пробият руската отбрана

83

Анонимен

преди 7 месеца

А значи несменяемия кагебист е вашия избор? Малко са ви били от народната милиция,твърде малко

82

Анонимен

преди 7 месеца

Донецко направление ВС на РФ продължават да разширяват зоната на контрол край Маринка, като атакуват на запад - към Георгиевка, и на юг - към село Победа. Руските артилеристи също започнаха активни удари по съсредоточаване на зомбирана по натовски стандарт биомаса в района на Курахово, който е основен логистичен център на киевската хунта.

81

АЗ

преди 7 месеца

Немци и австрийци, нападат Русия, първо тайно и тихомълком създават вътре интриги между самите руснаци, след това нападат явно през Първата световна война, а веднага след ПСВ, Русия е нападната и от комунистите, така част от Русия е отцепена и от тази отцепена територия и тези отцепени руснаци, се образува Полша , Украйна не е била отцепвана от Русия изобщо, старите имена на Украйна са МалоРусия, НовоРусия, а в началните векове и Русь(ИЯ), в Литва и балтийските , също са руснаци по произход, виж

80

Анонимен

преди 7 месеца

Зеле...какво трябва да се случи за да разбереш че си Бита карта, прокиснало, претакано и най-вече прецакано зелье ?

79

Анонимен

преди 7 месеца

А краят е ясен. Русия има достатъчно пари да воюва до края на годината. Фондът им за национално развитие е наполовина. След това ще трябва да вдигат данъци и да печатат. И това,че 40% от населението е под и на границата на бедността.

78

Анонимен

преди 7 месеца

КОфтито е, че НАТО не даде нищо смислено на Украйна. Голташка Русия си води антична война с артилерия и милиони снаряди от Иран и КНДР. Влезе ли модерна техника на НАТО, край с голташка Русия. Говорим за пето поколение изстребители, интегрирани с 4Д радари и сателити, далекобойни ракети, модерна ПВО. Защо НАТО не даде? Защото голташка Русия ще бъде разбита и в отчаяние ще изстреля СССРски ядрени ракети, които ще паднат като круши, но край с планетата- ще ни изтровят.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Преди няколко часа още едно самальотче- радар е гушнало букетя. Има много хубави видеа, първо светва, след 2-3 секунди идва и звуковата вълна и прави ефектен фойерверк по надолната траектория. Хората на земята възклицават , според мен доста радостно от станалата вече традиционна вечерна гледка в западните части на империята.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Украинският генерал Залегни ще бъде свален от руските войски. А Зеленият от американските си приятели, и ще бъде предаден на собственият си народ за линчуване. Нещо като Кадафи. А иначе украинците се бият храбро на фронта точно като истински руснаци.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Не върви перемогата и дрогата свършва

74

Анонимен

преди 7 месеца

до 71 Брачед, та тя Русия и сега си има граница с Полша! :)))

73

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко свърши господин шеф на неонацистите!! Пъкленият ви план не успя!! Искахте да запалите война между Европа и Русия ! За радост не ви се получи!! Сега украинците ще си носят кръста ще бъдат презирани повече и от евреите защото нямат нищо човешко във тях!!

72

Анонимен

преди 7 месеца

Съвсем скоро Зеленски ще бъде ликвидиран от неговите хора.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не бързам. С удоволствие гледам как путин си унищожава страната. Или ще кажеш,че цъфтят? Мурз що се гръмна? Защото го заплашиха,че ще спрат доставките за батальона му ако не спре да говори колко руснаци загинаха в Авдеевка. Страшна победа,по-страшна от тази в Бахмут

70

122

преди 7 месеца

Защото са некадърни сами да направят каквото и да е.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Тъ пата Украйна скоро ще е минало бешело. Кво по хубаво от това. А Русия отново ще има граница с Полша.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Как се унищожава напълно една държава от корумпираните си натрапени елити - това видяхме в Украйна. Свалиха законната избрана власт, която поддържаше добри отношения и с Русия, и със Запада. Натрапиха им едно сатанистко нечовешко управление и ги разбиха отвсякъде. Нищо не остана от Украйна, щастлив е само кой успя да избяга навреме, да започне нов живот някъде по света.

67

...

преди 7 месеца

разчита понеже Украйна никога не е била подготвена за война! Украйна никога не се е готвила за война! И изведнъж рашистан я атакува! И единствения начин е да получи оръжия от запад! Но това не е новина! По време на ВСВ без запада рашистан щеше да говори немски! Не за друго ами тогава запада дава на рашистан много! Танкове камиони дрехи храна дори петрол абе дава всичко! И това става още в първите месеци на нападението на хитлер! Та такива ми ти неща от тисторията!

66

Анонимен

преди 7 месеца

Укрията всичките са тежки корумпета. Залужни и Зеления цяла година деляха парите яна "изчезналите" на фронта. Идеалната далавера за точене на Чичо Сам. Пишеш ги изчезнали и не плащаш пари на роднините. Такво клане им спретнаха на Бандерките еврейската неокон мафия, че им затриха мъжкият генофонд тотално. От тия всичките схеми, Украйна в рамките на година стана рая за донори на органи, официално разрешен от Радата. Линейките на Червеният кръст и Лекари без граница разфасоваха директно на фронта. Милиарди от тая далавера. Другата врътка е със сурогатни майки. Но нищо не може да бие фондацията на

65

АЗ

преди 7 месеца

РУСНАЦИТЕ ДА ИЗВАДЯТ ИСТОРИЧЕСКАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ ОТ ПРЕДИ 130 ДО 300 ГОДИНИ НАЗАД И ДА ПОКАЖАТ НА КАКЪВ ЕЗИК СА ГОВОРИЛИ И ПИСАЛИ ДНЕШНИТЕ ПОЛЯЦИ, УКРАИНЦИ, ЛИТОВЦИ! ДА ИЗВАДЯТ И ОРИГИНАЛНИТЕ АВТОРСКИ ТВОРБИ, ТВОРБИ НА АРХИТЕКТИ, ЛИТЕРАТУРА, ВСИЧКООООООООООООООООООО, ДА СЕ НАПРАВИ И ХИМИЧЕСКИ АНАЛИЗ НА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ, ЗА ДА СПРЕ СПОРА И МАНИПУЛАЦИЯТА НА ИСТОРИЯТА! ТОВА СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД И СА ПИСАЛИ И ГОВОРИЛИ НА РУСКИ ЕЗИК!