12

преди 15 години

АБЕ ХОРА АКО ОТЛЕТИ КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА ТАЗИ ДЪРЖАВА. КОЙ ЕВРОПЕЕЦ ЩЕ ДОЙДЕ В ТАЯ ***. БАТЕМБЕРГ СЕ Е СЪГЛАСИЛ ЗАЩОТО Е БИЛ СЪВСЕМ МЛАД И НА ГРАДУС.

11

преди 15 години

не знам до каква степен един човек може да бъде така арогантен и толкова отблъскващ ,че да говори подобни глупости !!! Доган съвсем се е самозабравил ,а и как не след като има такова недоносче като Станишев и крадлив лисунгер като Симеон за ортаци!!

10

преди 15 години

хитър е турчина но няма да може да насъска хората един срещу друг за да си прикрие кражбите

9

бай спиро

преди 15 години

кво чакаш качвай се на чинията и отлитай на марс или на майната си!!!!!!

8

Тедо

преди 15 години

Преди няколко дена беше ДАНС,после писаха за Бат Бойко,сега всяка 3та статия е за "етническо напрежение".Какво още ще измислят за да ни занимават с глупости.И докато за първите две не ми пука,то 3тото е наистина сериозна тема.Не си играйте с кибрит на балканите.В момента етническо напрежение няма и се надявам и българи и турци да са достатъчно интелигентни за да го предотвратят.Л*йната осмелили се да говорят за нещо подобно заслужават най-тежкото наказание.Етническо напрежение лесно се разпалва,но трудно се гаси.И губят обикновените хора.Затова ще призова всички вас - и българи и турци - не слушайте гумените глави в парламента-единствено те имат полза ние да се мразим.И от двадесет години се опитват да ни накарат да го сторим.Малко още им остава на ония горе.Помислете за вашите деца,за вашите внуци.Своеволието на управляващите е нашия враг.Не става въпрос за църкви или за джамии,а за пари,власт и контрол.Не позволявайте вековно мирно съжителство да бъде разрушено от гнусни подлизурковци като този горе.Един народ сме!

7

луд фен

преди 15 години

ами щто да не си купи човека тои е направил много повече от всички останали в парламента заслужил си е всичко нас ако турци ни управляват дори по бързо ще се оправим виж турция как е и после погледни българия нищо общо все турското робство ви е виновно ами каде останаха римляните византийците уффффффффф ще ви и простото не доказано от каде се е пръкнало племе

6

X

преди 15 години

Стига вече ДС доганщина. Аман от Доган и от Труд. Не му трябва летяща чиния, тъкмо му е дошло дар слово след 10 дни ступор след убийството, да си купи билет за Истамбул, така етническото напрежение в пъти ще намалее. Ако няма кой да подклажда омраза, няма и да има омраза.

5

tt

преди 15 години

С други думи всеки опит да се задават въпроси за фирмите на ДПС се приемат като нападка срещу Доган и турците. Това му изказване е поредната заплаха че ако не го оставят да си върти далаверите ще създаде етнически конфликт.с други думи "ровете се още по този случей но нало осещате етническото напрежение"егати цървула е.

4

adijll

преди 15 години

Летящатата чиния ще мине бързо, бързо през вратът ти .

3

бубайко

преди 15 години

"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога...Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот".Имаш, кузум, имаш, когато си ги заработиш с честен труд, а не с машинации за насъскване на едни българи срещу други българи. И не забравяй, че пред Аллах всички сме с равно потекло и сме и ние в правото си да си поискаме от него летящите си чинии и фрегатите си още в тоя ни живот.

2

Geri

преди 15 години

И аз така искам!Отлитай делеееечеее далееече от тук!

1

Rambo

преди 15 години

Kupi si letiashta 4inia,znaeme 4e imash vuzmojnost,ne skromni4i i otlitai kum onia sviat s neia,4e ni pisna ot teb!