18

Анонимен

преди 4 месеца

А защо се интересувате? Гледам парада на Руснаците за деня на победата! Тия могат да ни превземат само с оркестъра!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Че защо ли защо ? А аз откъде да знам ? Защо питате нас ?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Всички знаем как ще свърши битката - с ново 'героично отстъпление'. После малко пропаганда как 'мястото е напълно разрушено' и 'не е стратегически важно', руснаците дали 'много жертви' за нищо и т.н.

15

Бодил Трънчев

преди 4 месеца

Поради причината за която искаше да вземе и бахмут - за вяличие. Обаче Авдеевка им е пряко сили. Дотам са ватняците.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Щом са тръгнали да я превземат, значи им пречи и ще я превземат. Кому е нужна такава дълга преведена статия?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Там е Бахмут номер 2.Укрите много добре знаеха,че ще се потвори месомелачката и пращаха за пушечно месо всеки рускоговорящ,защото халюцинират от дрогата,че техните собствени граждани са руснаци и/или комунисти.То и тук някои депутати взеха халюцинации подбни да получават...кой знае с какви психотропни кристални пици ги тъпчат от сололсвоТО.

12

Невероятни тъпаци

преди 4 месеца

Само за няколко часа анонса на Тъкър Карлсън за предстоящо интервю с Путин в Х (Туитър) достига до 100 Милиона гледания. Очаква се видеото с интервюто да бъде гледано от 1 Милиард зрители по социалните мрежи само в период от 24 часа. Вече никой не гледа и никой не се интересува от Зеленски, а изпитва досада и отвращение. В същото време сopocoидните наpкомани в Дpиc бг пускат някоя пpocтoтия и губят 10 минути за да си праскат сами плюсове на коментарите, които никой не чете.

11

Анонимен

преди 4 месеца

От 2014 г. укрофашистите тероризират жителите на Донецк. Обстрелват ги точно от Авдеевка. Но денацификацията върви по план.

10

Поправка

преди 4 месеца

Русия иска да освободи Авдеевка.

9

русофоб

преди 4 месеца

До 3. Хи-хи, ами нали уж Донецк вече е руски и се пенявехте, че украинците няма да посмеят да нападат "руска" територия? И що така воювате близо до Донецк бе, съветски шушляк, нали щяхте да ходите до Лисабон?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците разказват играта на фашистката *** с дроновете ,тактиката им е безупречна при Новомихайловка от цяла колона нищо не мина всичко остана там да гори .Много скоро 1 000 дрона ще висят над кремъл и ще поставят условия .

7

пу.тььо

преди 4 месеца

Ха-ха-ха, искат, ама не могат вече 5 месеца да превземат селцето Авдиевка. А уж щяха да превземат Европа, света и вселената.Жалки сибирски оррки.

6

до първия малоумник1

преди 4 месеца

Авдиевка е най тежко укрепения район в цяла Украйна, в Авдиевка се сражават най елитните и боеспособни бригади на Украйна с численост до 60К. Има цитадела и всичко това е поготвяно 8 години. И маLоумника с първия коментар който си бръсне кракат омаловажава всичко това. Пеееерас Авдиевка вече е разцепена на две и тези които са в пълно обкръжение въобще не им е до твоите простотии. Превземанено на Авдиевка ще се изучава във военните училища а нова какво мислиш никой не го интересува.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Щото е тяхна

4

Анонимен

преди 4 месеца

Зелю туриста пак си прави селфи. Голям наглец излезе този.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Въпрос е на няколко дни превземането на Авдеева. Тогава. жителите на Донецк ще си отдъхнат от непрестанните обстрели от украинските фашисти, които погубиха над 14 хиляди деца от 2014 г насам.

2

Що ли?

преди 4 месеца

Ами щото видя че Киев не може, с Бахмут не се получи както трябва и сега реши да пробва с Авдеевка.Ако стане - стане, ако ли пък не - здраве да е.

1

Шоу

преди 4 месеца

Същият *** въпрос имаше и за Бахмут?!