87

РУМЕН РАДЕВ

преди 5 месеца

ПАК ЩЕ СИ ИГРАЯ С ДРОНЧЕТО, КАКТО ПРЕДИ ПРИ БОЙКО БОРИСОВ. АМА ТРИ ГОДИНИ ВИ РАЗКАЗАХ ИГРАТА - ПЕТ ПЪТИ ИЗБОРИ?

86

Анонимен

преди 5 месеца

Срам! това ли ви е промянта ве

85

Анонимен

преди 5 месеца

До ПРЕЗИДЕНТА Е НИКОЙ... То и следващият Президент ще е НИКОЙ , ....А ?Защо не разделяТЕ Президент от ПРЕЗИДЕНТСКА ИНСТИТУЦИЯ .. ?Радев не е институцията ?

84

Анонимен

преди 5 месеца

При Плевенлиев като не беше едно ,сега друго, тоест, вече нямаме конституция , а каквто каже посолството

83

експерт

преди 5 месеца

ха, честито! Щом Атанасова може да стане конституционен съдия без грам експертиза , значи всеки може! Ниво!

82

САЩ - Велика Държава

преди 5 месеца

"За ООН е мъчение, но САЩ екзекутираха Кенет Смит с половинчасово задушаване с азот" - жалко, че Путин е такъв Мек, на Навални - носят и книги в Затвора - да чете!

81

прасчо е доволен!!

преди 5 месеца

козячета тролят ли тролят !! криза си е ! глад !! утре кака галя ще даде по някоя стотинка !!

80

Анонимен

преди 5 месеца

Тая ''сглобка'' прогони доста от симпатизантите си и електората , как мислите !? От тази сглобка , не се доказва нищо , за запазване на ВСИЧКО БЪЛГАРСКО , вижда се загърбване и продаване на цялата държава наречена България .КАКВИ ЛЮДЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ???

79

ПРЕЗИДЕНТА Е НИКОЙ

преди 5 месеца

ЧЕСТИТО НА ДЕСИСЛАВА!

78

мак

преди 5 месеца

деса е видна и заклета герберка, представям си как банкянския кв.ичи от радост. Такава чест за партията му и за озъбената зл.обара. Радев добре направи, че не присъства, щом не е длъжен.

77

ПРОМЯНАТА ЗА РАДЕВ

преди 5 месеца

Е БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ 16 ГУБЕРНИЯ НА РУСИЯ И ПУТИН.... ВСИЧКО ДРУГО ТОЙ ГО БОЙКОТИРА И САБОТИРА...

76

Анонимен

преди 5 месеца

Южнодонецко направление, Угледарски район. При самия Угледар се водят позиционни битки, но тук отдавна няма сериозно настъпление. Основните действия се развиват на изток - около Новомихайловка. От Маринка ВС на РФ продължават настъпателни действия към Победа, но без успех. Малко по на юг руските бойци се опитват да напреднат към Новомихайловка от североизток, но на пътя стои сериозен укрепен район на фашистката craH. Зомбитата на киевската хунта периодично публикуват кадри от поразяване на подразделения на ВС на РФ с помощта на дронове.

75

2

преди 5 месеца

Сега основните битки се водят в югоизточната част на Авдеевка. Съобщава се, че руските бойци най-накрая успяха да се закрепят на улиците Спортивная, Соборная и Чернишевски. Освен това ВС на РФ държат по-голямата част от сектора от Ясиновацкия коридор до жп линията. Зомбитата на киевският наркокартел атакуват с всички налични сили, опитвайки се да изместят руските бойци от позиции на югоизток, но безуспешно. Ситуацията е изключително тежка и за двете страни.

74

Българин

преди 5 месеца

Сега възниква нов казус, решенията вземани от КС с тези новоизбрани членове ще бъдат ли легитимни или не? -нови спорове в НС, адвокатска колегия и тн.

73

№1 наглост

преди 5 месеца

Няма по света такава наглост,да сложиш конституционен съдия единствено за да изпълнява поръчки?Докога ще ги търпим?

72

Турист:

преди 5 месеца

В голяма част на света, говорещи определен език, на "тези" поредните (от снимката) им казват - puppets...! Територия на мафията....!

71

паметлив

преди 5 месеца

За сведение на незнаещите: Филип Димитров преди да стане министър- председател от СДС беше обикновен, неизвестен адвокат по бракоразводни дела. След години митарстване на синекурни длъжности го внедриха в КС, но никога не е имал нужната квалификация за това като юрист. Той дори не беше подписал Конституцията при приемането й от ВНС, в която след това се "закле".

70

Анонимен

преди 5 месеца

До Темида. ... Нещо сбРъКА с цифрите , не са 100 пъти , а са 101 пъти , бъди по-конкретНА !

69

Анонимен

преди 5 месеца

Прав е дългия нЕма такава държава.

68

Германец

преди 5 месеца

"По непотвърдени данни са загинали около 24 военнослужещи от ВС на РФ." -- Да вдигнем наздравица :)