11

Клеций II

преди 5 месеца

Журналисти, не всеки, който иска да подреди държавата си, и да прекрати беззаконието и хаоса, се нарича "ннацист". Много ви моля. Който е посещавал Германия в последните 10-тина години, ще разбере за какво говоря. Берлин е завладян град, който изглежда като гето след 23:00. 90% от проблемите идват от "новите немци". На този етап, всяко едно масово депортиране е крайно закъсняло, но абсолютно необходимо.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Така и трябва да стане, но всичкото писане у вестникот ДъВъ има друга цел.

9

Анонимен

преди 5 месеца

това отдавна трябваше да стане но по-добре късно отколкото никога.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Опитват се да забранят втората по големина партия в Герамния, възможно и да е първа с измислени обвинения. И тук ще се опитата да забранят Възраждане. Фашистите в момента са на власт

7

Анонимен

преди 5 месеца

Ще гонят рунтавите...

6

Анонимен

преди 5 месеца

Късно е вече, бежанския тумор се е разпространил навсякъде. Трябвало е преди 10-15 години да се реагира.

5

Прави са!

преди 5 месеца

И ние имаме същия огромен проблем. Правешкият овчар навремето е дал българско гражданство на около 400 000 представители на един етнос, които не живеели уседнало, а на катуни, обикалящи различни райони на Балканския полуостров. В основата на това безумие е постановление на ЦК на БКП от 1958 г. Вносът на катунари става по квоти и завършва през 1973 г. с прибирането на 43 000 индивида, от които Гърция с радост се отървава, защото били от племе, препитаващо се единствено чрез кражби и грабежи.

4

Радо

преди 5 месеца

Който не работи не трябва да яде!

3

Британски учЕн

преди 5 месеца

Какво лошо има в експулсирането на мигранти, особенно нелегалните? Великобритания го прави отдавна, има споразумение с Руанда и всичката незаконна гмеж лети натам с редовни полети.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Дали са поканили Баба Меркел на срещата? Тя ги доведе тия, редно е да я информират..

1

Анонимен

преди 5 месеца

Копейкин да изгони и римляните към Бхарат :)))