16

Кръстю

преди 5 месеца

Заместник председателите на парламента са седем души от всички парламентарни групи ама сигурно нямат навик да си проверяват пощата. А Желязков недоволства докато го разхождат с лодки във Виетнам???

15

Анонимен

преди 5 месеца

АРМИЯТА НЕ КАНИ ПЕДОФИЛИ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ НА ОСВЕЩАВАНЕ НА БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА! ДОРИ СЛЕД КАТО СА ОСКВЕРНИЛИ КРЪСТА НА РИЛСКИЯ МАНАСТИР.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев премиер!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Желязкох ходи в Индия да му слагат трето око после пита защо не го пускат на християнски празници.

12

Анонимен

преди 5 месеца

След този цирк с паметника какво иска този русофил.Нали служи на един господар на Изтока...Е , не може на двама господари да служиш Ако обикнеш единия ,другия ще намразиш.

11

Анонимен

преди 5 месеца

БРАВО НА ТАГАРЕВ! ТЕЗИ ДЕПУТАТИ РАБОТЯТ ПРОТИВ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ И БЕЗБОЖНИЦИ!

10

ГЕРЕН

преди 5 месеца

ЗА ТОЗИ СЪС ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ ЗА ТЪГАРОФ СЪС НЕНАВИСТ. ЗА ВСИЧКИ ИВАНОВЦИ И ИВАНКИ ДОБРИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ОТ ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И ОБИЧ ДА СЕ НЕ ОТЪРВЕТЕ ТАЗИ ГОДИН. А ТЕЗИ КОИТО СА ГРЕШИЛИ НЕКА СЕ ЗАМИСЛЯТ.

9

Хахаха

преди 5 месеца

Не са ги поканили. С право. От Виетнам! Нагло! 92566

8

Анонимен

преди 5 месеца

Тоз комунист защо се чувства изгонен.Ама от къде да знае комуниста , че пред Господа всички да равни .Той още счита , че ,,комунистическата партия е първа ръководна сила.

7

Попов

преди 5 месеца

Депутатите не са се сетили да отидат като нас, обикновените граждани на водосвета. Чакали покани?!

6

Токмаков

преди 5 месеца

По кой календар го питаш бе безбожник! По юлианския или григориянския. Защото някога комунистическите сатрапи затриха и християнството и изтрепаха нормалните свещеници. Погледни си онзи поп Николай какви ги върши . А ако отидеш в някои от храмовете ще видиш повърня и содомия. Това видях при едно ранно посещение в един храм. Нямате ли страх от Бога!???????

5

Анонимен

преди 5 месеца

Канят се неканените гости.В какво нередно вижда тоз ,,социалист" .1923 година взривиха катедралата ,,се , Неделя ".И тогава ли бяха не доволни че не са поканени , че я взривиха убивайки стотици.НМежду които и много герои от войните за освобождение на България от османско и руско иго

4

Нане

преди 5 месеца

Ми, щото нац предатели не трябва да присъстват на Богоявление.... магаренко е типичен пример... Той министЕр на укрия, а не на България... ===)))

3

Анонимен

преди 5 месеца

Канят се неканените гости.В какво нередно вижда тоз ,,социалист" .1923 година взривиха катедралата ,,се , Неделя ".И тогава ли бяха не доволни че не са поканени , че я взривиха , у Ивайло стотици.НМежду които и много герои от войните за освобождение на България

2

Този

преди 5 месеца

Само с глупости и провокации се занимава.

1

Магаренко :

преди 5 месеца

Защото празнуваме сатанизъм,ханука и байрям,но не и християнските празници!