33

Анонимен

преди 5 месеца

Дай Боже, че вече не се трае. САЩ са на всяка манджа мерудия и пуделите от ЕС им служат за всички мръсни дела.

32

Слава Българии!

преди 5 месеца

Вън наглите окраинци!

31

Анонимен

преди 5 месеца

до 37 Не може нещо което е твое да е заграбване както случая с Донбас и Крим. Понял, кравар?

30

ТУЗАРА

преди 5 месеца

Яд ли ви е ся кажете че ТУЗАР като мен живее в палат 4300 м2 с джакузи и подово отопление с хавайска риза и пура ! а вие сте сгъчкани в панелката с родопскто одяло и слушате как съседа пърди и ръмжи !

29

Анонимен

преди 5 месеца

До От 110 трлн долара "Световна икономика , 50 са за САЩ.Това е сила" ------------- хахахаах, знаеш ли какво е покритието на долара? Американската армия. Както виждаш лъсна гооолия гз на великата американо-отановска армия, съответно и на долара се вижда вече края.. та така - една ера свършва, идва друга!

28

СЛАВА на РУСИЯ

преди 5 месеца

Слава на Китай ,Слава на Русия, Слава на Северна Корея,всичко друго е Краварски *** започнал да гние .Укрите са психопати на стероиди.

27

Сата НАТО

преди 5 месеца

Тези двама клоуни на снимката могат ли да имат нещо военно в манталитета си? Единият вече фалира, сега борбата е и вторият да се подлъже да посегне, заьда го смелят и него.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Това стане ли Нато отивава в историята Меркел още искаше да скъса със САЩ и да направи европейска, армия да напуснат Нато за това, я пенсионираха

25

Слава Българии!

преди 5 месеца

Американците, управляващите и оръжейните им фирми започна здраво страх да ги тресе!

24

До 29

преди 5 месеца

Ти видял ли си шеф да работи, бе? Работят му работниците! На твоята работа ти ли работиш или Директора? И ще лазиш и обувките му ще целуваш, защото той ти плаща! Ако искате, правете революции, те свършват с масов глад!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде стига с тези военни съюзи и надмощие над по слабите.Все да грабят територии ,да подчиняват други народи ,да изнудват.Няма край нито от единия край нито от другия .Радикалните ислямисти и те други луди.

22

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ нямат съюзници а колонии.Идеята е да поробват по пр.стите народи с доларов дълг за Ф16 ки на тройна цена.Ако не искат да вземат доларов дълг ги насъскват да воюват за да вземат такъв дълг както стана в Украйна.Така или иначе който и евроатлантик да ва лъже с ,,ценности,, знай че става дума за пари и то за много пари . Колкото повече балъци се набалбукат с доларов дълг толкова повече печатане без цената на долара да пада.И хващаш медиите и почваш с ,,ценности,,,,демокрация,, човешки права .

21

Ха ха

преди 5 месеца

Значи може американците и "съюзници" да бъдат голяма сила, а другите нямат право!? И защо бре "демократи"? Че какво вие демократичното, като искате само вие да командвате света?

20

Анонимен

преди 5 месеца

do 30 Кравар, Русия от 2 века ли съществува? Муахахаха...Кой ли не се опитва да заробва Русия. Даже и китайците 1968-*** година и братушките им изпепелиха танковете за минути.

19

От 110 трлн долара

преди 5 месеца

Световна икономика , 50 са за САЩ.Това е сила

18

Поправка

преди 5 месеца

Да го наместят на САЩ? По-късно отколкото никога.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Сибир е пустош, неусвоена от Русия 2 века! Значи трябва да я усвои Китай!

16

Анонимен

преди 5 месеца

Каква икономика имат САЩ бе не съм видял нищо американско всичко е китайско лаптопи, телефони, телевизори всичко САЩ печатат само долари без стойност

15

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Защо пък Китай да подпомага изостанала държава?" ----- именно, затова и се съюзява със силните.

14

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

ДНЕС, само погледнете Купър от глупави статии,които сте публикували! Няма нищо,което да отрази важните събития от денят...нищичко.Хем виждате,че Кардашияни и хороскопи не се четат от никого,хем ги бълвате.Все ни е тая дали имат бебета нек'ви грозни арменки или са родили керпич.Станахте абсолютно за смях И Ви го казвам,турци долни,защото пета инфо на четири основни езика,а Вие не знаете дори да преведете грам статия . Позор сте!